• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Ah canım seni çok iyi anlıyorum 4 gundur ayniyiz sanki 40 indan önceye döndük büyüdükçe düzeleceğine daha mı kötü oluyor hani 3 aydan sonra bitiyordu hani duzene giriyordu çok bir şey istemiyorum 1 hafta önceki duzene geri donelim:KK61:
kizlar bizim de duzenimiz bozulmustu bir 3. Ay basi bir 4. Ay basi simdi cok sukur duzenli. Umarim hemcecik duzelir sizin de.

canim ya cok uzuldum niye oyle oldu ki? Uyudu mu sonra? Bence sen de bir ferberi dene, denemekten bir zarar cikmaz. Ediz de gunlerce bize ayni seyi yapti yatagina koyuyorduk ciglik ciglia agliyordu, kucaga aliyorduk susuyordu ana yorgunluktan bitik mutsuz huzursuz yataga tekrar koyuyoruz daha da guclu agliyordu. En son esim ferber i onerdi, biraktik aglarken konusup ciktik dakika tuttuk 2 dakika surmedi aglamasi 3. Dakika da uyudu ayrica, bir onceki gun 3 bucuk saatte uyutttugumuz cocuk. Illa 3 dakika 5 dakika 10 dakika bekleyeceksin diye birsey yok, istedigin dakikayla baslayabilirsin. Buarada bizim 2 dakikayi hic gecmedi. Bu yontem bana veya gunes e uygun degil dersen diger yontemleri bir arastir. Umarim en kisa surede cozersin canim. Ingilizcen varsa su siteyi cok begenmistim ben baya kapsamli
http://www.mybabysleepguide.com
ay canim buarada simdi hatirladim 4 aydan once onermiyorlardi ferber i. Bu arada sunu da hatirladim bizim de 3. Ay basinda duzenimiz bozulmustu. Ilk 3 ayda uyguladigimiz hicbir yontem ise yaramaz olmustu. Yeni yontemler aramistik bizimkinde ise yarayan yanina yatip elinden tutup pispislamak olmustu. 4. Ay o da ise yaramaz oldu o zaman ferber i denedik iste

Merhaba kizlar dün joie ürünlerinde ebebekte %29 indirim vardı. Joie chrome bebek arabasini 1000 TL yerine 700 TL ye aldık. Çok memnunuz. Araba ağır ve hantal değil. Avusturyadan hediye olan maxi cosi de adapterle oldu arabaya. Tavsiye ederim kesinlikle. 16 şubatta tekrar indirim olacak joie ürünlerıne.

Birde emzirme atleti aldim ebebekten kesinlikle cok guzel ve rahat bir tek bir beden buyuk almanizi tavsiye ederim kucuk kalip çunku.

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım? Doğru dürüst girip yazamıyorum buraya vaktim varken yazayım dedim

Boyunda ter emerken çok oluyor bizde de. Elyaf yatak çok terletir kuzuyu annesi, yatağı değiştiremiyorsan kapkalın bir çarşaf ser altına. Pamuklu çift kişilik çarşafı katla katla altına koy, elyafın etkisini kır. Ter hasta eder allah korusun.
Tmm cnm bu yüzden hep koruyorum bezlerle savaşıyorum:)

Bizim bugün 4.ay kontrolümüz vardı. 6.5 kilo olmuşuz dr kilo alımını iyi buldu ek gıda vermedi ağırlıklı mama yememize rağmen gerek yok dedi. 5.ayda başlayacağız dedi. Sebze pürelerinde kullanmak üzere derin dondurucuya bal kabağı at dedi. Mevsimi geçiyormuş. Bal kabağı ve havuç dönüşümlü kullanılıyormuş. Gece beslemesini 23 ve 5:00de yap dedi. Gecenin 1 inde kalkma artık sen de biraz uyu dedi neyseki beni düşünen biri çıktı:) 6 saat beslenmeden uyumayı deneyelim, Gündüzleri arada beslenme saatini şaşırt acıkıp ağlamasına izin verelim dedi. Uyku eğitimini sordum. Aslında doğduğu günden beri yarı uyur vaziyette yatağına koymalıyız dedi. Koyduğunda 4-5 dk içinde uyumalı. Uyumayıp daha cin oluyorsa hazır değildir dedi. Asıl uyku eğitimi 7. Ayda başlarmış. Biraz içime su serpildi açıkcası kucakta uykuya dalıp yatakta uyanmak bebekler için travmatik olabiliyormuş. Bizden bu kadar anneler :) yarında aşımız var inşallah rahat atlatırız.

Canım umarım şu anda iküniz de uyuyorsunuzdur memede uyuyor koyduğumda uyanıyor dediysen ilk zamanlarım aklıma geldi ben 6 saat bu döngüye girdiğimi bilirim bizimki doymadığındandı sizde de öyle olabilir mi acaba
Canım 6da yatırdım 7.30dakalktı, emzirirken msjını gördüm, emzirmenin üstüne mama yaptım, 40 cc falan içti nazlanarak, 9a doğru zorla uyudu 10.30da gene kalktı. Anlayamadım ki süt yetti mi yoksa aç mı kaldı. Belki gece emdiği yetmemiştir.günü 3-4 saat uyku ile kapattık, napalım bi gülüşüne razıyım, iyi olsun da :)

Bizim bugün 4.ay kontrolümüz vardı. 6.5 kilo olmuşuz dr kilo alımını iyi buldu ek gıda vermedi ağırlıklı mama yememize rağmen gerek yok dedi. 5.ayda başlayacağız dedi. Sebze pürelerinde kullanmak üzere derin dondurucuya bal kabağı at dedi. Mevsimi geçiyormuş. Bal kabağı ve havuç dönüşümlü kullanılıyormuş. Gece beslemesini 23 ve 5:00de yap dedi. Gecenin 1 inde kalkma artık sen de biraz uyu dedi neyseki beni düşünen biri çıktı:) 6 saat beslenmeden uyumayı deneyelim, Gündüzleri arada beslenme saatini şaşırt acıkıp ağlamasına izin verelim dedi. Uyku eğitimini sordum. Aslında doğduğu günden beri yarı uyur vaziyette yatağına koymalıyız dedi. Koyduğunda 4-5 dk içinde uyumalı. Uyumayıp daha cin oluyorsa hazır değildir dedi. Asıl uyku eğitimi 7. Ayda başlarmış. Biraz içime su serpildi açıkcası kucakta uykuya dalıp yatakta uyanmak bebekler için travmatik olabiliyormuş. Bizden bu kadar anneler :) yarında aşımız var inşallah rahat atlatırız.
Geçmiş olsun maşallah diyelim bebişine kuzum kolay gelsin nasıl olduğunu haber et aşıda bizim ki bu ayun 17 sinde nolacak nasıl yan etki edecek gözlemle de söyle bize de çok korkuyorum merak ediyorum bnde

Canım geçmiş olsun mu diyim ne diyim, şimdi uyuyun inşallah.. Xeroderma_pig Xeroderma_pig a Katılıyorum doymamış olabilir mi? Bir de ayakta sallanmıyor mu?
Aç mı değil mi anlayamadım, mamaya da pek yüz vermedi.ayak işi de şöyle, dirwk ayakta sallarsam uyumuyor çıldırıyor.ama uyutup ayağıma koyarsam ve mızmızlandığında çok hafif sallarsam kucakta zannedip uyuyor.ama dün hiç işe yaramadı :(

Ah canım seni çok iyi anlıyorum 4 gundur ayniyiz sanki 40 indan önceye döndük büyüdükçe düzeleceğine daha mı kötü oluyor hani 3 aydan sonra bitiyordu hani duzene giriyordu çok bir şey istemiyorum 1 hafta önceki duzene geri donelim:KK61:
Dur bakalım canım, elbet düzelirler, hep böyle olacak değiller ya.. o zamana kadar Rabbim sabır versin.

Canım 6da yatırdım 7.30dakalktı, emzirirken msjını gördüm, emzirmenin üstüne mama yaptım, 40 cc falan içti nazlanarak, 9a doğru zorla uyudu 10.30da gene kalktı. Anlayamadım ki süt yetti mi yoksa aç mı kaldı. Belki gece emdiği yetmemiştir.günü 3-4 saat uyku ile kapattık, napalım bi gülüşüne razıyım, iyi olsun da :)
Evt Belki bu gecelik yetmemiştir e sen de uyumadın süt nasıl biriksin bebeğin de emdi sürekli sen de uyumaya fırsat bulursun inşallah dinlenirsin canım iyi olsunlarda gerisi boş

Kızlar içimde bi sevinç var paylaşmak istiyorum, bakıcı arıyorduk tabiki kafamızda birsürü soru işareti (nasıl olacak, ne olacak, mamasını ben zorla yedirebiliyorken yedirebilecek mi, ağlatacak mı, nasıl davranacak) bi arkadaşımız çocuğuna bakmış bakıcıyı önerdi hele şükür ki şuan boşmuş, bi konuşacağız inşallah olur. Arkadaşımın çocuğuna 2-3 yaşlarında bakmış şimdi kreşe gidiyor ama mızmız bi çocuktu ona dayandıysa benim mızmız, huysuz, sürekli beni gezdir, oyunla şebeklik yaparak mama yedir diyen oğluma da dayanır diye düşünüyorum :) kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama paylaşmak istedim ne yapayım :KK23:
Ay canım inşallah hayırlısı olsun... :)
Kafa şişirmekte neymii estağfurullah olur mu öle şey burası bizim dertleşmek birbirimize danışmak için olan bir sayfa :)

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalım? Doğru dürüst girip yazamıyorum buraya vaktim varken yazayım dedim
Biz hifayla iyiyiz bü ara bakalım önümüzdeki hafta aşımız var bnde giremiyorum siz nasılsınız güzel duru nasıl :)

slm kızlar işe başladım başlayalı giremedim evimi taşıdım yerleştim çok şükür ama zordu gerçekten fakat işe 30 dk da geliyorum bu yüzden mutluyum :)

canim ya cok uzuldum niye oyle oldu ki? Uyudu mu sonra? Bence sen de bir ferberi dene, denemekten bir zarar cikmaz. Ediz de gunlerce bize ayni seyi yapti yatagina koyuyorduk ciglik ciglia agliyordu, kucaga aliyorduk susuyordu ana yorgunluktan bitik mutsuz huzursuz yataga tekrar koyuyoruz daha da guclu agliyordu. En son esim ferber i onerdi, biraktik aglarken konusup ciktik dakika tuttuk 2 dakika surmedi aglamasi 3. Dakika da uyudu ayrica, bir onceki gun 3 bucuk saatte uyutttugumuz cocuk. Illa 3 dakika 5 dakika 10 dakika bekleyeceksin diye birsey yok, istedigin dakikayla baslayabilirsin. Buarada bizim 2 dakikayi hic gecmedi. Bu yontem bana veya gunes e uygun degil dersen diger yontemleri bir arastir. Umarim en kisa surede cozersin canim. Ingilizcen varsa su siteyi cok begenmistim ben baya kapsamli
http://www.mybabysleepguide.com
Çok sağol canım, siteye bakıcam hemen.inşallah düzene gireriz biz de.

ay canim buarada simdi hatirladim 4 aydan once onermiyorlardi ferber i. Bu arada sunu da hatirladim bizim de 3. Ay basinda duzenimiz bozulmustu. Ilk 3 ayda uyguladigimiz hicbir yontem ise yaramaz olmustu. Yeni yontemler aramistik bizimkinde ise yarayan yanina yatip elinden tutup pispislamak olmustu. 4. Ay o da ise yaramaz oldu o zaman ferber i denedik iste
1 hafta sonra 4 ayı dolduruyoruz, o zaman deneriz biz de. 1 haftada da doğaçlama takılırız artık :)

Back