2015 Ekim Anneleri

Kızlar ben bu burun temizliğini yapamiyorim her seferinde çok ağlıyor. İçin gidiyo artik.otri bebe kullanıyorum öncesinde yumuşatyorum serum fizyolojiyle. Napcammmm
Canım ben şu şekilde çözüm buldum. Bebeğin yüzü karşıya bakacak şekilde kucağımda dik tutuyorum lavaboya götürüyorum 1,5 cc birine 1,5 cc diğerine sıkıyorum serum fizyolojik, banyoda su kaçmış gibi olur ya öyle oluyor bi kısmını içine çekiyor bi kısmı akıyor, sonra da yine dik vaziyette otri bebeyle ayna karşısında çekiyorum kendine bakarken rahat oluyor, anlatabildim mi bilmiyorum ama umarım anlatabilmişimdir

Xeroderma_pig
Ayy ne guzel masallah canim gunduz hic belli olmuyo bazen iyi uyuyo bazen hic uyumuyo yani bizim gündüz uykusuyla alakası olmuyo hatta sanki gündüz iyi uyursa gece de daha kolay uyuyo. Şimdi yatağına koydum dönencesiyle konusuyo insallah biran önce uyur

Kızlar ben bu burun temizliğini yapamiyorim her seferinde çok ağlıyor. İçin gidiyo artik.otri bebe kullanıyorum öncesinde yumuşatyorum serum fizyolojiyle. Napcammmm
Banyodan sonra yapsan yeterli gelmiyor mu?serum fizyoloji ağlatıyo benimkini de

Kızlar humana still tea kullanan oldu mu sut artırmak icin
Ben kullandim canim etkisi oldu artiyor ama gunde iki kez rezene tohumu içiyorum su an o da iyi bu arada mamsel kullandim bir kutu daha var..humana yoktu ki mamsel oldu dediler

Canim benimki de ortaligi yıkıyor bazen ses etmese de genelde zorlaniyoruz..bende hic tirnak kesemiyorum canim yaa

Kizlar hayirli geceler bol uykular hem bebislere hem bizlere☺

İyi uykular canım. Bakalım bu gece nasıl geçecek :) umarım rahat rahat uyur bebekler

İyi geceler kızlar iyi uykular size de. Duru hanım 10 da uyumuştu 11.30 gibi uykuyu açtı o zamandan beri mızmızlanıyor. Bugün annemlere gelmiştik hiç durmuyor sinir oluyorum yaa... umarım birazdan uyur

İyi geceler kızlar iyi uykular size de. Duru hanım 10 da uyumuştu 11.30 gibi uykuyu açtı o zamandan beri mızmızlanıyor. Bugün annemlere gelmiştik hiç durmuyor sinir oluyorum yaa... umarım birazdan uyur
Insallah tekrardan uyur annesi onlarin da duzenleri bozulunca zor oluyor cdden

Insallah tekrardan uyur annesi onlarin da duzenleri bozulunca zor oluyor cdden
Düzen falan kalmadı ki canım. Benim uysal kızım gitti yerine mızmız bir çocuk geldi durmuyor ağlıyor kucakta durmak istiyor uyumuyor Allahım sabır versin çok kötü bir dönemde geldik buraya her şeyimiz değişti.

Canim tekrardan düzene girer insallah bir de bu aralar huzrsuzluk var belki de dis durumlari vardir miz miz oldular Allah kolaylik versin Canim evine dondugunde her sey rayina oturur tekrardan

Benim bebis uyanik maalesef uyutmaya calisiyorum insallah uyur melekler
Benimki de uyanik, bu aksam misafielikteydik duzen bozuldu bir kere, 11 de eve geldik acildi uykusu. Simdi mizildanip duruyor gazi yok gibi, emmiyor da, ayagimda salliyorum arada geliyorlar basiyor yaygarayi..

Benimki de uyanik, bu aksam misafielikteydik duzen bozuldu bir kere, 11 de eve geldik acildi uykusu. Simdi mizildanip duruyor gazi yok gibi, emmiyor da, ayagimda salliyorum arada geliyorlar basiyor yaygarayi..
Canim insallah uyur kuzucugun ama misafrlige gtme durumunda ayni seyleri yasiyorum eve geldgmde uyutamiyorum..sen bir de okuyuver canim nazar vardir belki o zaman da huzursuz oluyor bebisler

Bizimki de gündüz iyi uyursa gece daha iyi uyuyor ama çok mu uyuyor diye sordum gece uykusunu etkileyecek kadar inşallah kolaylıkla uyumuştur bu gece

Canim benimki de ortaligi yıkıyor bazen ses etmese de genelde zorlaniyoruz..bende hic tirnak kesemiyorum canim yaa
Dün ağla ağla sanki etini kopartiyorlar öyle ağlıyo. Bu yiğitlerde sorun var desene tırnağını uyurken kesebiliyorum yoksa imkansız

Anladım anladım canim bende bel yatırıyordum b ide öyle deniyim sağol :)

ay ağlamaktan yazamıyorum .. hep dua ediyorum canım Rabbim yavrularımıza şifa versin..yavrularımız sağlıkla sıhhatle büyüyünce bugünleri birer anı olarak hatırlayalım ins..şu anda oyun halısında oynuyor seyrediyorum o kadar tatlı o kadar masum ki konduramıyorum hastalığı..ama gecicek hepsi inanıyorum canım..peki sen anne sütü mü veriyorsun canm ya kilo alması için ek bir sey yapıyormusun?ben birtürlü kilo aldıramıyorum çok az alıyor anne sütüyle
Canlarim iki sorum var. Sizlere sezryn olanlar dikisleriniz kirmizi mi birde arada sizlama oluyor mu.diğer sorum anakucaklarinizin icindeki yastıgi söktünüz mu bebeğim ıkö büklüm oluyor küçük geliyor sanki
canımm biraz gec oldu ama alıntılamıştım mesajını bir türlü yazmaya fırsat bulamadım..benim dikiş yerim de hafif kırmızı.uzanma hareketleri yaptığım zaman ağrıyor özellikle uç kısımları..ama gecen hafta kadın doğum uzmanıma gttim hepsinin normal olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…