• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim 2015 Düğün hazırlığı

fionce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
77
23
48
33
Düğün tarihimiz belli olmasa da inşallah 2015 'de evlenecegiz.Gecelik merakı sardı beni şimdiden onereceginiz modeller neler.Gecelikle ilgili hiçbir fikrim yok :-(

ben çoğu geceliğimi ayyıldzdan aldım sabahlıkla takım olarak. kom'da da çok hoş modeller var tavsiye ederim.

victoria secret tek geçerim :) tamam bir sabahlığı sadece 150 tl ama kaliteli ve cuk oturuyo hepsi birbirinden seksiiii

Düğün tarihimiz belli olmasa da inşallah 2015 'de evlenecegiz.Gecelik merakı sardı beni şimdiden onereceginiz modeller neler.Gecelikle ilgili hiçbir fikrim yok :-(
kesinlikle magiclife markasına bak cok guzel seyler var ben ordan aldım modeller ve kumasla roldukca ıyı boynerde falan bulabırlırsın yoksaa nısantasında maga-zası var :)

Çok teşekkür ederim önerileriniz için.Sağolsun nişanlım hiç yardımcı olmuyor o yüzden fikir almaya çalışıyorum.Sağolun :)

hem kaliteli hem de şık nerden bulabilirim arkadaşlar fiyatının çok fazla olmasını istemiyorum örneğin bir geceliğe 150 değil de 50 tl verebilirim

Back