2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

Burada benimle hic ilgilenmediler bile o yüzden tr yi sectim birde ilk denemem iyi bir yerde olsun istedim hayirlisi olsun tedaviniz insallah pozitif sonuclanir Almanya nin neresindensiniz?

Selam arkadaslarr benide araniza alin Allahh nasip ederde bir sorun cikmazsa bnde pgt ile baslayacm tup bebekk denemelerine ilk olacagi icin cokk stresli heyecanli ve korku doluyumm arkadaslarr
Slm,benimde ilk tüp bebek denemem
Burada benimle hic ilgilenmediler bile o yüzden tr yi sectim birde ilk denemem iyi bir yerde olsun istedim hayirlisi olsun tedaviniz insallah pozitif sonuclanir Almanya nin neresindensiniz?
Mrb,Bielefeld ya siz?

Canım kısa protokol adetle başlar, uzun protokol adetten sonra başlar. Yumurta takibi için ortalama 6-7 kez çağırıyorlar. Tedavin hayırlı olsun tatlım

Mrb,Bielefeld ya siz?

Bende regensburg benim bide en buyuk tr secme nedenim almancayi daha bilmiyorum mayista geldim buraya almancayi bilmedigim icinde doktorlara hic birsey soramiyorum esimde cekinmekten soramiyor

Mrb,Bielefeld ya siz?
Tüp bebek merkezi bize çok yardımcı oluyorlar.eski sigortamızı deyiştirdik çünki yenisi tamamen karşılıyor dr söyledi bizde yaptık.Üç ay bekledik yenisine yeni geçtik inşaallah hayırlı sonuçlar alırız.bir tanıdık tüp bebek için Türki'yeye gitti tedavi otel mütün masraflar çok yüksek.bence bir kez daha araştırın çok zor olur Türki'yede tavsiyem giderseniz haberlendirin

Canım kısa protokol adetle başlar, uzun protokol adetten sonra başlar. Yumurta takibi için ortalama 6-7 kez çağırıyorlar. Tedavin hayırlı olsun tatlım
Cok tesekkür ederim canim benim senin mucizenide okudum Allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah bu muhtesem duyguyu bizlerede yasatsin insallah

Kızlar Merhaba bisey soracam size. Benim gonal f ile 9. Günüm sona yaklaşık. 2 gündür yumurtanın erken çatlamasini engelleyecek bi iğne daha vuruyorum kendime. Merkezdeki ler koldan vur dedi. Dunkinde sorun çıkmadı ama bugun ilaç kolumda dagilmadi nohut gibi şişlik var kolumda acıyor. Ne yapsam bilemedim buz koy ovala dediler. Bu durumu yaşayan var mı

Bende regensburg benim bide en buyuk tr secme nedenim almancayi daha bilmiyorum mayista geldim buraya almancayi bilmedigim icinde doktorlara hic birsey soramiyorum esimde cekinmekten soramiyor
Bende 9 sene oldu gelin geldim.bana uzakmış erkekler hep çekiniyor benim eşim burda dogma büyüme yinede çekiniyor hep zorluyorum

Adı cetrotide olması Lazım değil mi canım? Evet o iğne biraz şişlik yapıyor. Ben onu göbeğimden yaptırmıştım. Çok ovalamamanı tavsiye ederim.

Adı cetrotide olması Lazım değil mi canım? Evet o iğne biraz şişlik yapıyor. Ben onu göbeğimden yaptırmıştım. Çok ovalamamanı tavsiye ederim.
Evet cetrotide canım. Buz koydum çok ovalamadim zaten çok acıyor. Canımın yanmasına bakma da iğne etkisini gostermezse diye endişelendim. Kontrol ler günlük oldu zaten artık. Bakalım sabah ne diyecekler

Kizlarrrr hipofosfatazya diyee bir hastalik duydunuz mu hicc

Cok tesekkür ederim canim benim senin mucizenide okudum Allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah bu muhtesem duyguyu bizlerede yasatsin insallah
Amin inşaallah canım yüce rabbim seninle beraber olsun, yolun açık olsun her şey yolunda gider umarım.sıkıntı yaşadıgında yazabilirsin

Bende 9 sene oldu gelin geldim.bana uzakmış erkekler hep çekiniyor benim eşim burda dogma büyüme yinede çekiniyor hep zorluyorum
Gurbetlik zor be canim insallah hamile kalip bebislerimiz gelirde bi nebze olsun gurbette oldugumuzu unuturuz :)

Gurbetlik zor be canim insallah hamile kalip bebislerimiz gelirde bi nebze olsun gurbette oldugumuzu unuturuz :)
Aynen çok zor ben geldigimde hemen hamile oldum oglum dogdu.üç sene sonra yine bi oglum oldu.biri okula gidiyor biri anaokula gidiyor zaman çocuklarımla geçti.İyiki varlarmış tabiki kocam çom önemli Allah kocamdan binkere razı olsun her şeyimi o yaptı yoksa burda bu yabancı ülkede çok zordu.seni çok iyi anlıyorum.inşaallah seninde miniklerin olurda onlarla birlikte zaman geçirirsin

İnşaallah ilk denemem oldugu için çok heyecanlıyım acabalarla kafam hep.merakla küçüklerimiz içimizde olur.
aynen canım valla bendede heyecan cok var bızleri daha neler bekliyorr hiç bilmiyoruzz inşş canımm hayırlısıylaa kücüklerimizz tutunacaklardırr annelerinee

aynen canım valla bendede heyecan cok var bızleri daha neler bekliyorr hiç bilmiyoruzz inşş canımm hayırlısıylaa kücüklerimizz tutunacaklardırr annelerinee
Yazdıkça daha heyecan basıyor.hep araştırıp okuyorum nasıl olacak diye artık pazartesini bekliyecegim.inşaallah seninkide umutla sonlanır.tutunacaklar annelerine miniklerimiz

Yazdıkça daha heyecan basıyor.hep araştırıp okuyorum nasıl olacak diye artık pazartesini bekliyecegim.inşaallah seninkide umutla sonlanır.tutunacaklar annelerine miniklerimiz
inş canımm dua edelim birbirimize.. sizin sorun neydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…