• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar buraya

0hatu0

Mûcizesi geldi... Şükürler olsun...
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
4.153
4.209
248
Arkadaşlar daha önce buraya yazanlardanım. 2 defa tüp bebek yaptırdık. 2 . Sinde sonuca ulaştık fakat 10 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için 30 haziranda benden alındı yavrum şimdi 3. Yü düşünüyoruz. Eşim hemen yaptırmak istiyor fakat ben üzerinden 6 ay geçmesini istiyorum. Bakalım büyük ihtimal 2015 de yeniden hazırlıklara start vereceğiz inş... Probleme gelince ben de pco var. Kısaca hikayem bu şekilde. Sizlerle beraber bebişlere kavuşmak istiyorum

NİCK..............YAŞ.................MERKEZ......................SORUN............ DENEME SAYISI...... veee SONUÇ
0hatu0.............27............Konya Novafertil.............pco+pıhtılaşma.....................2....................:nazar::nazar:
Sakura07.........36............İstanbul medipol üni......tüp tıkanıklığı ve fsh..............1................ Ocak-şubat
8sevgi8............26...........Ankara güven has.............azosperm...............................2..................Haziran-Temmuz
Lilik..................33..............İstanbul IVF...................morfoloji..............................4...................şubat
Ecem18 ............35...........başkent üni...........fsh yüksek,kötü over,azosperm.......1 ...............boş yumurta;(
Sbry...................25 .........Bahçeci Fulya............sebepsiz infertilite.......................2................Mart
Yase07.............. 38..........Menorial............yumurta rezervi az,morfili.................4......................??
Galadriel80.......34......Dicle Memorial.............sperm ileri hız 0..........................1.......................??
Okyanus34........30.................??..........................tüpler alındı...............................3......................??
Espoirs..............35..................??...............fsh yüksek,yumurta rezervi az.............2.....................??
Halide25...........30.........Şişli Memorial.....................morfoloji...............................1.................HAMİŞ:anneadayı::nazar:
FTM..................35.......Emsey Hospital..............rahimde yapışılık........................1....................Ocak sonu
İlkgözağrım06....25........Özel Ankara TBM.........Sebepsiz infertilite....................3................HAMIŞ :anneadayı::nazar:
Esila79...............35..........Gürgan Clinic....................azosperm.............................2.......................??
Bibebemolsa......23...........Kadıköy Şifa Has..................pco..........................,........1...................TEDAVIDE :nazar:
Cleopatra2222.....24............Ferjitin TBM......................pco...................................1..............Yeniden İnş....
Lovely35..............27.....Özel İzmir Tınaztepe Has........erkek infertilite.................1...............HAMİŞ:anneadayı::nazar:
Tosun788............31...........Uludağ Üniversite'si......düşük yumurta rezervi..........1........................??
Eftelyahsn...........30...........Acıbadem Maslak.............azosperm ve pco.................1....................TEDAVİDE:nazar:
Kanaryamm........30........İstanbul Tıp Çapa..................varikosel...........................1......................Ocak??
Parmesan86........28............Konya Novafertil............ileri hızlı sperm...................2.......................Şubat
Maybe00.............36.........Malatya Doğufertil..........morfoloji,Hız,Sayı.................2........................??
Cemrem29...........32............Liv Hastanesi....................Azosperm.........................1........................Ocak
Akimel.................27............Kayseri Memorial................morfoloji........................1.....................HAMIŞ :anneadayı::nazar:
Fsh13...................26........................???........................rezerv azlığı........................4........................Mart
Esma_kavak1907......27......Acıbadem Maslak..........sebepsiz infertilite................5........IKIZLERE HAMIŞ:anneadayı::nazar:
EsEs50...............28......................Yurtdışı....................erkek infertilite..................4.............Bir Dahakine İNŞ.
Zekiye111.............26............Ist Zeynep Kamil Has..............pco...............................2........................Şubat
Mhtpfth...............??..............İzmir Eurofertil............4.derece varikosel.............2.......İKİZLERE HAMIŞ:anneadayı::nazar:
Minissss..............27...................Ankalife...................pco ve sperm azlığı...............2.........................Ocak
Mbayors..............28.................19 Mayıs Üni..................tüpler tıkalı.....................2.......................Şubat-Mart
Sureyya06...........37................Başkent Üni Has............. Azosperm.......................4.........................Şubat
Sykopusuz...........24.................İstanbul TBM............pco ve hareket azlığı............ 1.................HAMİŞ:anneadayı::nazar:
Elvin_06.............38...............Şişli Memorial.........................???.............................2.........................Mayıs
BirGaripYolcu.....25................Kadıköy Şifa......................Varikosel........................1..........................Nisan
Songül0134.........25..............Amerikan Hastanesi.....erkek infertilite+pco.............2..........................Nisan
Suwra35..............23.................Antalya TBM.........................pkos...........................1..........................Haziran
Capkek................28......................???..............................Sperm azlığı.....................2..........................Nisan
Amanda...............35...............Memorial Şişli.................morfoloji+tüp..........2(Donmuş)........ HAMIŞ :anneadayı::nazar:
Selinsrkn.............25..................Başkent Üni...............Sperm Sayı Azlığı................1...............Test Aşamasında
Keser84...............31...............Kayseri Acıbadem..........sebepsiz infertilite..............1...........Bir Dahakine İNŞ..

Son düzenleme:
:KK43:Benden başka kimse düşünmüyor mu

İnşallah canim 2015 annesi olabiliriz.bende 2 kez kalbi durdu yavrumun biride tam tutunamadi.3 tüp bebek yaptim 2sinde gebelik oldu birinde olmadi, 10 senemde kendiliginden oldu ama rabbim 8 haftalikken aldi.kalbi durdu, cok zor bir süreç olacak bizim icin stese bagliyorum, 4cuyu deneyecegim ama tarih belli degil kismet.hepimizin rabbim yuzunu güldürecek inşallah

Arkadaşlar daha önce buraya yazanlardanım. 2 defa tüp bebek yaptırdık. 2 . Sinde sonuca ulaştık fakat 10 haftalıkken kalp atışı alınamadığı için 30 haziranda benden alındı yavrum şimdi 3. Yü düşünüyoruz. Eşim hemen yaptırmak istiyor fakat ben üzerinden 6 ay geçmesini istiyorum. Bakalım büyük ihtimal 2015 de yeniden hazırlıklara start vereceğiz inş... Probleme gelince ben de pco var. Kısaca hikayem bu şekilde. Sizlerle beraber bebişlere kavuşmak istiyorum
selam canım.bende pcoyum...ve ocak ayında ilk denememiz olacak Allahın iziniyle.bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.rahat olalım Allah büyük.

İnşallah canim 2015 annesi olabiliriz.bende 2 kez kalbi durdu yavrumun biride tam tutunamadi.3 tüp bebek yaptim 2sinde gebelik oldu birinde olmadi, 10 senemde kendiliginden oldu ama rabbim 8 haftalikken aldi.kalbi durdu, cok zor bir süreç olacak bizim icin stese bagliyorum, 4cuyu deneyecegim ama tarih belli degil kismet.hepimizin rabbim yuzunu güldürecek inşallah
cok geçmiş olsun rabbim birdaha kötü şeyler yaşatmasın.imtihandayız ve rabbim daha zorlarından korusun.

aslında buralara girip topic topic dolasmak artık hiçç istemiyorum vede uzunca bi zamandır dolaşmıyorum da.sadece bu topicte sizlerle sürecleri paylaşmak istiyorum.sizlerede tavsiyem çok kafanızı bulandıracak ve psikolojinizi bozacak kadar arastırma yapmayın.oluruna bırakın.önce Allaha sonra doktorlara ve içinizdeki inanca güvenin...öpüyorum herkesi.

[QUOTcanımrinSu, post: 37303646, member: 73094"]cok geçmiş olsun rabbim birdaha kötü şeyler yaşatmasın.imtihandayız ve rabbim daha zorlarından korusun.[/QUOTE]
Amin canım inşallah Rabbim hepimizi güldürsun, oyle imtihan bu zor bir imtihan.bazen umutsuz bazen umutlu modumuzda degisiyor hani.burda 2015 bize uğur getirsin

hatu seni hatırlıyorum aynı dönemde yaptırmıştık haziranda öncesinde 2 dış gebeliğim vardı.iki embriyoyla haziranda tüp bebek yapıldı negatif sonuç aldım.bayramdan sonra dondurulmuş embriyom var bi tane onu yaptırırım diyodum hamile kaldım.yine dış gebelik oldu zaten sağ tüpüm kapalı sol tüpüm açıktı açık olan da 2 kere dış gebelik gçirmiş oldu.üstelik sağ yumurtalıkta kist görüldü ve kanamaya başladığı için bayram öncesi apar topar ameliyat oldum.tüplerim alındı.tüplerim alındığı için kendimi rahatlamış hissediyorum bir daha dış gebelik yaşamayacağını bilmek güzel ve bitmek tükenmek bilmeyen karın ağrılarım hepsi gerişde kaldı allahıma çok şükür.şimdi bugün dr la görüşmem var inşallah da ocak ayında dondurulmuşumu almayı düşünüyorum.allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.2015 annesi olmayı çok istiyorum.inşallah hep beraber oluruz.

hatu seni hatırlıyorum aynı dönemde yaptırmıştık haziranda öncesinde 2 dış gebeliğim vardı.iki embriyoyla haziranda tüp bebek yapıldı negatif sonuç aldım.bayramdan sonra dondurulmuş embriyom var bi tane onu yaptırırım diyodum hamile kaldım.yine dış gebelik oldu zaten sağ tüpüm kapalı sol tüpüm açıktı açık olan da 2 kere dış gebelik gçirmiş oldu.üstelik sağ yumurtalıkta kist görüldü ve kanamaya başladığı için bayram öncesi apar topar ameliyat oldum.tüplerim alındı.tüplerim alındığı için kendimi rahatlamış hissediyorum bir daha dış gebelik yaşamayacağını bilmek güzel ve bitmek tükenmek bilmeyen karın ağrılarım hepsi gerişde kaldı allahıma çok şükür.şimdi bugün dr la görüşmem var inşallah da ocak ayında dondurulmuşumu almayı düşünüyorum.allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.2015 annesi olmayı çok istiyorum.inşallah hep beraber oluruz.

Canım tam hatırlayamadım seni:( Allah sabır versin inş hepimize keşke benim de döndürülmüştüm olsaydı işlem biraz daha kolay olurdu.

Srlamlar bizde beklemedeyiz. Eger bu ay da olmazsa adet olur isem regl bitisirahim filmi cekilip sonraki ayda tedaviye baslicam insallah. Ki muhtemelen araligin sonu gibi tup bebek macerasina atilacagiz. Bizdeileri hizli ve morfoloji sikintisi var. Varikosel ameliyati oldu esim ama cok duzelmedi. Hakkimizda hayirli olmasini umud ediyorum.

Srlamlar bizde beklemedeyiz. Eger bu ay da olmazsa adet olur isem regl bitisirahim filmi cekilip sonraki ayda tedaviye baslicam insallah. Ki muhtemelen araligin sonu gibi tup bebek macerasina atilacagiz. Bizdeileri hizli ve morfoloji sikintisi var. Varikosel ameliyati oldu esim ama cok duzelmedi. Hakkimizda hayirli olmasini umud ediyorum.

Herkese hayirli aksamlar bende aralik ayinda tup bebek tedavisine baslicam kismet olursa gerci 2014 un sonu olucak.ama.kismetse sonuc beklemek ocaga gelicek.ben kendimi tanitayim
32 yasindayim 8 bucuk senelik evliligim ve ilk tup bebek denemem olucak esim azosperm hastasi sukur.tek tukde.olsa sperm cikisimiz var ve dondurulmus spermlerimiz var onlari denicem ama esim.kasomda gene test yapicak inslah kaliteli sperm cikarda donmuslara gerek kalmaz.bi kere tup bebek.tedavisi gordum benim opu gunumde.esim micro tese oldu sperm cikmayinca opuya goremedim tedavi iptal oldu.
İnsl bu sefer yuzum guler hepimizimde tabiiki.

Herkese hayirli aksamlar bende aralik ayinda tup bebek tedavisine baslicam kismet olursa gerci 2014 un sonu olucak.ama.kismetse sonuc beklemek ocaga gelicek.ben kendimi tanitayim
32 yasindayim 8 bucuk senelik evliligim ve ilk tup bebek denemem olucak esim azosperm hastasi sukur.tek tukde.olsa sperm cikisimiz var ve dondurulmus spermlerimiz var onlari denicem ama esim.kasomda gene test yapicak inslah kaliteli sperm cikarda donmuslara gerek kalmaz.bi kere tup bebek.tedavisi gordum benim opu gunumde.esim micro tese oldu sperm cikmayinca opuya goremedim tedavi iptal oldu.
İnsl bu sefer yuzum guler hepimizimde tabiiki.
Aramıza Hoşgeldin canım. Inş hepimizin yüzü güler

günaydınnnn, kızlar ben aralık gibi tüp bebişe başliycaktım bu aylar beklemedeyiz de bişey sorucam iki gün önce ve dün açık kahverengi akıntım olmuş. yumurtlamadan sonra oluyor. hastalığıma da daha var. acaba diyorum, acaba Rabbim yüzüme gülmüş olabilir mi, belki yerleşme lekesidir ha ne dersiniz.. yoksa yine kendimi mi kandırmaya çalışıyorum...

günaydınnnn, kızlar ben aralık gibi tüp bebişe başliycaktım bu aylar beklemedeyiz de bişey sorucam iki gün önce ve dün açık kahverengi akıntım olmuş. yumurtlamadan sonra oluyor. hastalığıma da daha var. acaba diyorum, acaba Rabbim yüzüme gülmüş olabilir mi, belki yerleşme lekesidir ha ne dersiniz.. yoksa yine kendimi mi kandırmaya çalışıyorum...
Canım inş dileğin olur. Daha önce kendiliğinden hamile kaldın mı? Adetine kaç gün var?

Canım inş dileğin olur. Daha önce kendiliğinden hamile kaldın mı? Adetine kaç gün var?

Canimcim asilama sonucu kimyasal gebelik gecirdim.daha da gebelik olmadi ama evlendigimden beri ilk kez boyle bisey oldu yani akinti. 2basarisiz asilamam var onlarda da boyle seyler olmamisti. Dun sag bacagim cekilir gibi oldu felaket agirdi.bir de lekelenme iste. Insallah dogal yollarla olur ...hayal kirikligi yasatmasin Rabbim ama baya bi heyecanlanfim

Canimcim asilama sonucu kimyasal gebelik gecirdim.daha da gebelik olmadi ama evlendigimden beri ilk kez boyle bisey oldu yani akinti. 2basarisiz asilamam var onlarda da boyle seyler olmamisti. Dun sag bacagim cekilir gibi oldu felaket agirdi.bir de lekelenme iste. Insallah dogal yollarla olur ...hayal kirikligi yasatmasin Rabbim ama baya bi heyecanlanfim
Ay hadi inş canım, tedaviye gerek kalmadan keşke kendi geliverse bebiş adetInce kaç gün var tatlım?

Ay hadi inş canım, tedaviye gerek kalmadan keşke kendi geliverse bebiş adetInce kaç gün var tatlım?
30 eylulde hasta olmustum enson. Ki basarisiz asilama sonrasi hasta oldum. Adetlerim 28gunde bir oluyor. Ama ilaclarin etkisi devam ediyor ya vucutta bana oyle grliyor ki erken yumurtladim ben bu ay. Yani hastaligim bittikten sonraki 2 3 gun icinde yumurtladim diye dusunuyorum

Back
X