Nişan 2015 de nisanlanacaklar burayaaa

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Heyecandan insan ne yaptığını şaşırır ahaha olsun bak güzel bir anı olmuş :) darısı başıma :) en kötü ihtimal evde dolanmak gerçi onca işin gücün arasında nede zaman kalırya :) ee cnm düğün ne zamana

Ne güzel cnm anlatmışsın darısı bize ben heyecandan cümle bile kuramam ya çok stresliyim

Gördüm kesinlikle yaapp bende bayıldım :)

Evet elbisem hazır cnm çok şükür onu hallettim :) hediye dağıtcaktım ama vazgeçtim evcil öküzüm dalga geçti hevesim kaçtı sen ne dağıtacaksın.. desensiz beyaz bi fincan birinden yürütebilirsem yapayım o zmn damat fincanını bol tuzlu kahveyi tamamlasın

nasıl bir elbise aldın hangi renk :) hahaha sen ona bakma erkekler ne anlar hediyeden ne dağıtacaktın da dalga geçti bende dışarıda dolaşıyorum nişan hediyeliklerine baktım inan içime sinen hiçbir şey yok kadın dedi nisanın ortalarında istanbula gidip yeni modellere bakacağım numaranı ver ben sana haber ederim dedi kadını bekliyorum.. klasik şeyler var onlarda benim hoşuma gitmiyor değişik ilginç bir şey arıyorum

Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Heyecanlandırmak gibi olmasın herkesin gözü üzerinde olacak ben mutfağa saklanmıştım en sonunda Düğünü seneye nisan, mayıs gibi düşünüyoruz inşallah :)
Ne güzel cnm anlatmışsın darısı bize ben heyecandan cümle bile kuramam ya çok stresliyim
İnşallah güzel geçer sizinki de. Seni pek konuşturmazlar zaten panikleme :) Hoşgeldiniz teşekkürler gibi kalıplarla geçiyor, zaten oynama faslı gelince de herkes kaynaşıyor konuşmaya da gerek kalmıyor

ahh kuzummm ne güzel heyecanım yoktu hepten heyecan bastı hahaha zaten salona girerken heyecandan elim ayağım dolanır birbirine allahımm hele ilk dans yok mu oof off canım sen çalışıyor musun?

ahh kuzummm ne güzel heyecanım yoktu hepten heyecan bastı hahaha zaten salona girerken heyecandan elim ayağım dolanır birbirine allahımm hele ilk dans yok mu oof off canım sen çalışıyor musun?
Sevdiceğin tutar seni bir şey olmaz Çalışıyorum canım ben

Pudra pembesi cnm ben tesettüelüyüm kapalı uzun bi elbise :) öküz anlamadı ztn ben küçük yastıklar varya uzun yastığın minyatürü belki görmüştürsün öyle bişey istiyodum üstüne bir yastıkta kocamaya söz verdik yazdırırım fln diyodum ama bnm öküzüm bu ne nikah şekerimi neki bu yastık bu niye yastık veriyozki anlamadım gibi saçmalayınca sinirlendim vazgeçtim trip yaptım azcık sonradan ben anlamıyorum sen istediğini yap aşkm ben odunum biliyosun larla toplamaya çalıştı ama yemez hevesimi kırdı bikere yapmıcam ama bence kalıcı bişey olmalı nebikim vitrinlerine ya da dolaplarına yapıştırsnlar ben gezmeye gittiğimde göreyim mutlu olayım istiyorm yani isyiyodm geçti

Ay onu bile söyleyemem ben heycanlanınca sesim içime kaçıyo

güzel renk seçmişsin canım benimde aklımda pudra pembesi varda bakalım :) biliyorum o yastıkları :) kesin utanmıştır sende nikahta yaparsın dilediğini .. bu erkekler karışmasa ne olur sanki :) benimkinin de dünya umurunda değil hiç sormuyor bile ne dağıtacaksın diye

kıızzz o benden beter ne işle meşgulsun.. darısıı başımaaaaaa
Tasarımcıyım canım. İnşallah bulursun sen de istediğin gibi bir iş. Senin alanın ne ?
Erkekler bu tarz konularda hep böyle. Siz bir de evlilik hazırlığında görün onları nasıl çıldıracaksınız Herkes aynı konudan yakınıyor
Gereksiz görmesinden iyidir

amiiiin inş. ne güzel mesleğin var eğlenceli olmalı :) ahh ahh bende atanamayan bir öğretmen adayıyım.. off ne zaman ben bir öğretmenin diyebileceğim hiiiiiç bilmiyorum

evlilik hazırlığında neler yapıyorlamış :)

Aman he odunlar işte :)benimki kahvenin derdine düşmüş nsl içcem diye nolur diyo tuz koyma acillik olurum

amiiiin inş. ne güzel mesleğin var eğlenceli olmalı :) ahh ahh bende atanamayan bir öğretmen adayıyım.. off ne zaman ben bir öğretmenin diyebileceğim hiiiiiç bilmiyorum
Eğlenceli normalde ama şu sıralar burnumdan geliyor :) Hayırlısıyla atanırsın inşallah canım ya
evlilik hazırlığında neler yapıyorlamış :)
Maddi olarak büyük bi yük altına girince her şeyi gereksiz görmeye başlıyorlar. Gelinlik, düğün, fotoğraf çekimi gibi. Benimkinin yemek takımını gereksiz görmüşlüğü var yani öyle söyleyeyim. Çeyiz yapmaktan vazgeçmiştim sinirimden.

Aman he odunlar işte :)benimki kahvenin derdine düşmüş nsl içcem diye nolur diyo tuz koyma acillik olurum
hahahhahahahhaha bizde de o muhabbet var bende dedim tüüüm birikmişlerimi öfkemi bu sayede alacağım senden sen görürsün içmezsenn yüzüne bakmam diyede tehdit ediyorum hak ediyorlar anneemm :)

amin cnm inşallah :) evet maddi boyutunu düşünmedim nede olsa düğüne var diye :S benim ki henüz demiyor bakalım aylar geçince ne olur.. bende aileler yapsın taraftarıyım borçla uğraşmak istemiyorum evlenince birde kv dair hep ön yargılı olduğumuz için yapsınlar tribindeyim.. gerçi benim ailemde yapacak tek taraflı olmaz.. en büyük masraf kızın bence :S bir sürü ıvır zıvır var evlendiğinde bile eksikler çıkıyor yani.. erkek tarafının alacağı kaba eşya içini döşemek dizmek almak bize ait. daha masraflı kısım bizim bence :)

hahahhahahahhaha bizde de o muhabbet var bende dedim tüüüm birikmişlerimi öfkemi bu sayede alacağım senden sen görürsün içmezsenn yüzüne bakmam diyede tehdit ediyorum hak ediyorlar anneemm :)

Aynen cnm o kahve bitcek yoksa çok pis trip var sonunda haberin olsun diyorm he diyo sen utanmadan bide kameraya çekersin kankalarınla dalga geçersin ne sandıysa tabikide öyle yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…