Hımm bende decavitle ferrum fort kullanıyorum. Burdan okuduğum kadarıyla ilaçla calsiyum'un arasında 2 saat olmalıymış olmazsa öyle yapçift yumurta ikizi canım.
elevit magvital bide gyno ferro sanol banada açıklamadı nasıl içeceğimi?
evet 2 saat arayla alıcam bendeHımm bende decavitle ferrum fort kullanıyorum. Burdan okuduğum kadarıyla ilaçla calsiyum'un arasında 2 saat olmalıymış olmazsa öyle yap
Iki kız süperHayirli saglikli olsunlar ins. Canim gozun aydin ben kan ilacini ogleden sonra iciyordum canim dr bise demedimi tun ilaclar bitti sonunda hamilrligimin badindan beri ilac kullaniyordum cok sukur kurtuldum darisi sizin basiniza
Hmm o zaman dediğin gibi benimki bebekler olabilirCanim kaynanam ebe o bagirsak hareketi ya da gaz gibi hissedersin demisti.bende de cok nadir oluyor ama gazim da cok olunca gazdir diyorum.artik iyice belirginlesince anlayacagiz sanirim.ama seninki bebek hareketi olabilir benden ondesin sen.
Canım hayırlı olsun bizleri habersiz Bırakma ay çok heyecanlandım senin yerine. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini...allah razi olsun tsk edrim dualaruniz icin benim dualarimda sizinle ins.hayirlisiyla kucagimiza aliriz yavruslarimizi dogum epidural olcak ins.
Canım,Canim idrarda ciktiysa,kanda kesin cikar cunku hamilelik ilk kanda cikiyor bence kan testi bsktir cikan deger cogul olup olmadigi hakkinda bir fikir verir.cogulsa bhcg yuksek cikiyor
Kizlar hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra dr a gitmek istemeyeceksiniz cunku artik onlar bizzz burdayiz hersey yolunda diyor :) nasil ayirt edilir bilmiyorum ama cok kisa bir sure sonra yogun hareketler olunca tikiniz var gibi ziplamaya basliyorsunuz cunku baya yogun ve sert oluyor.birde bir bebegi daha yogun hissederseniz digeri daha az hissedilirse korkmayin.benim soldaki bebegim tekvandocu gibi sagdaki cok naif :)Canim kaynanam ebe o bagirsak hareketi ya da gaz gibi hissedersin demisti.bende de cok nadir oluyor ama gazim da cok olunca gazdir diyorum.artik iyice belirginlesince anlayacagiz sanirim.ama seninki bebek hareketi olabilir benden ondesin sen.
Canım hayırlı olsun bizleri habersiz Bırakma ay çok heyecanlandım senin yerine. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini...
gozun aydin anim iki prenses geliyor demek birde oglun vardi dimi ? biz daha ogrenemedik malesef...herkese merhaba,
bugün doktor kontrolüm vardı 2 hafta önce doktorum cinsiyetlerini söylemişti ama ben tam emin olamadım
bugünde 2 kız dedi:)inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip etsin.
demir ilacı ve magnezyum yazmış.demir ilacını ne zaman alıyorsunuz?sabah alsam peynir ve süt tüketiyorum kahvaltıda
kalsıyum la beraber alınmaması gerekiyor napsam ki bilemedim?
ay cok güzel sonuna gelmıssınız hayırlısıyla kucagnıza alın ınsallah kac kılo bebısler bıde hastane çantasına neler koydunuz bılgılendırırsenız cok sevınırımKızlar Günaydın geri sayım başladı son 4 gün inş. Cuma günü doğum çok heyecanlıyım bana dua edin lütfen olur mu inş. Herşey yolunda gider
ay cok güzel sonuna gelmıssınız hayırlısıyla kucagnıza alın ınsallah kac kılo bebısler bıde hastane çantasına neler koydunuz bılgılendırırsenız cok
amin tsk ederim Hastane çantasına bi tane lohusa tkm koydum sabahlikgecelik ve pijama tkm dan oluşuyor iç çamaşırı emzirme aleti ve sütyeni çorap patik terlik göğüs Pedi süt sagma cihazı,Ped lohusa tacı göğüs çatlak kremi ogluslarim için iç zibin tkm hastane çıkışı bez ıslak mendil pamuk battaniye puset pelus battaniye yüzlerine örtmek için örtü biberon alt değiştirme bezi küçücük aayaklarına pandif tabi bunlar hep yedekli eşim diyor ki evi hastaneye tasiyacaksin nerdeyse ama ne yapayım lazım sonuçta abartmismiyim acaba tecrübeli arkadaşlar fikriniz nedir veya eksik olan bişe varmı aklınıza gelen
Canım,
Cevabın için teşekkürler ben ikiz mi diye düşlerken yine kimyasal gebelik oldu. Kanda da değer çıktı ama 4 günde %40 ilerledi.. Bu ayda tüm ümitler belirtiler yalan oldu... Allah'a çok şükür bir tane oğlum var ama ona çok istediği kardeşi veremedikçe ben çok üzülüyor ve yıpranıyorum sanırım
Allah yardimcin olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin uzulme stres cok zararli.sendr bana dua et canm bisey olmasın bebeklerime..[/QUOTE][QUOTEyardımcı olz, post: 39286896, member: 175857"]öyle olacak zaten bir dahaki sefere canım.ne olur dua et birşey
teşekkürler evet bitane de oğlum var 6 yaşında:)gozun aydin anim iki prenses geliyor demek birde oglun vardi dimi ? biz daha ogrenemedik malesef...
Dediklerine katılıyorum:) solda kiler kuvvetli sanırım.soluma yatiyorum tepiklemeyi bırakmıyor.sağa yatitorum bir iki tip yaptı birakti annecim..Kizlar hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra dr a gitmek istemeyeceksiniz cunku artik onlar bizzz burdayiz hersey yolunda diyor :) nasil ayirt edilir bilmiyorum ama cok kisa bir sure sonra yogun hareketler olunca tikiniz var gibi ziplamaya basliyorsunuz cunku baya yogun ve sert oluyor.birde bir bebegi daha yogun hissederseniz digeri daha az hissedilirse korkmayin.benim soldaki bebegim tekvandocu gibi sagdaki cok naif :)
Hmm o zaman dediğin gibi benimki bebekler olabilir
Kayınvalidenin ebe olması da avantaj gibi sanki iliskinizi bilmiyorum da tabi..
Dediklerine katılıyorum:) solda kiler kuvvetli sanırım.soluma yatiyorum tepiklemeyi bırakmıyor.sağa yatitorum bir iki tip yaptı birakti annecim..
22. Hafta dan sonra karsinuzdakiyle konuşurken onları duymuyorsunuz.onlar çık net burdayiz diyorlar ve bu cooooooj güzel bi duygu..
Bugün kontrolün vardı.500 g olmamışlardır.ben üzüldüm Dr.herşey yolunda şükür diyor.486 g 472 g lar kuzuların..az değil demi kızlar? Ay nasıl bi psikoymus bu? Daha şimdiden doyuyorlar mi deyip tikuniyorum.bu arada şeker yüklemesi de yapıldı sinir 140 mis sanırım 138 çıktıazıcık yediğim çikolatanın kalanını rüyalarında yiyorum..sabretmeliyim annelik herşeyi ogretiyormus meğer..
Canim benimde az kali hayirlisiyla haftaya carsamba sezeryan tarihi verdiler 36+ 6 gunluguz bugunKızlar Günaydın geri sayım başladı son 4 gün inş. Cuma günü doğum çok heyecanlıyım bana dua edin lütfen olur mu inş. Herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?