2015 de ikiz annesi olacaklar!!

çift yumurta ikizi canım.
elevit magvital bide gyno ferro sanol banada açıklamadı nasıl içeceğimi?
Hımm bende decavitle ferrum fort kullanıyorum. Burdan okuduğum kadarıyla ilaçla calsiyum'un arasında 2 saat olmalıymış olmazsa öyle yap

Iki kız süper Hayirli saglikli olsunlar ins. Canim gozun aydin ben kan ilacini ogleden sonra iciyordum canim dr bise demedimi tun ilaclar bitti sonunda hamilrligimin badindan beri ilac kullaniyordum cok sukur kurtuldum darisi sizin basiniza

Rahat, sıkıntısız bir dogum dilerim, umarım bebislerin saglıklı bir sekilde küvöz vs. olmadan hepberaber taburcu olursunuz. İnsallah hepimiz senin haftalarına kadar bebeklerimizi tasıyabiliriz. Anne olunca da bize tavsiyelerini yazar haberdar edersen iyi olur.
Yalnız bir haber: Hamilelikte kullandıgın vitamini bir sure daha kullanman gerekebilir, hem emzirme donemi ihtiyacları icin hemde sac dokulması vb. probleri azlatmak icin:)

Canim kaynanam ebe o bagirsak hareketi ya da gaz gibi hissedersin demisti.bende de cok nadir oluyor ama gazim da cok olunca gazdir diyorum.artik iyice belirginlesince anlayacagiz sanirim.ama seninki bebek hareketi olabilir benden ondesin sen.
Hmm o zaman dediğin gibi benimki bebekler olabilir
Kayınvalidenin ebe olması da avantaj gibi sanki iliskinizi bilmiyorum da tabi..

allah razi olsun tsk edrim dualaruniz icin benim dualarimda sizinle ins.hayirlisiyla kucagimiza aliriz yavruslarimizi dogum epidural olcak ins.
Canım hayırlı olsun bizleri habersiz Bırakma ay çok heyecanlandım senin yerine. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini...

Canim idrarda ciktiysa,kanda kesin cikar cunku hamilelik ilk kanda cikiyor bence kan testi bsktir cikan deger cogul olup olmadigi hakkinda bir fikir verir.cogulsa bhcg yuksek cikiyor
Canım,
Cevabın için teşekkürler ben ikiz mi diye düşlerken yine kimyasal gebelik oldu. Kanda da değer çıktı ama 4 günde %40 ilerledi.. Bu ayda tüm ümitler belirtiler yalan oldu... Allah'a çok şükür bir tane oğlum var ama ona çok istediği kardeşi veremedikçe ben çok üzülüyor ve yıpranıyorum sanırım

Canim kaynanam ebe o bagirsak hareketi ya da gaz gibi hissedersin demisti.bende de cok nadir oluyor ama gazim da cok olunca gazdir diyorum.artik iyice belirginlesince anlayacagiz sanirim.ama seninki bebek hareketi olabilir benden ondesin sen.
Kizlar hareketlerini hissetmeye basladiktan sonra dr a gitmek istemeyeceksiniz cunku artik onlar bizzz burdayiz hersey yolunda diyor :) nasil ayirt edilir bilmiyorum ama cok kisa bir sure sonra yogun hareketler olunca tikiniz var gibi ziplamaya basliyorsunuz cunku baya yogun ve sert oluyor.birde bir bebegi daha yogun hissederseniz digeri daha az hissedilirse korkmayin.benim soldaki bebegim tekvandocu gibi sagdaki cok naif :)

gozun aydin anim iki prenses geliyor demek birde oglun vardi dimi ? biz daha ogrenemedik malesef...

Herkese merhaba, biri kız biri erkek benimkiler :) Bugün okullar başladı ama ben rapor aldım, doğuma kadar çalışmayacağım. Decavit kullanıyorum, bugün yine kan tahlili verdim. Bakalım yarın doktorum sonuçlara ne diyecek?

Kızlar Günaydın geri sayım başladı son 4 gün inş. Cuma günü doğum çok heyecanlıyım bana dua edin lütfen olur mu inş. Herşey yolunda gider
ay cok güzel sonuna gelmıssınız hayırlısıyla kucagnıza alın ınsallah kac kılo bebısler bıde hastane çantasına neler koydunuz bılgılendırırsenız cok sevınırım

ancak canım ya bir de her şeyden çifter çifter koyunca öyle oluyor.
ben bu ara evi taşıyacağım kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye günlük kullandığım yağlar ilaçlar şunlar bunlar çok teferruatlı. ya çok heyecanlıyım senin doğum bir olsaydı yaz ama iyi olunca olur mu. Allahım inşallah sağlıkla alırsın kucağına...

Canim herseyin hayirlisi sakin uzme kendini kaderinde nasibinde ne varsa onu yasiyorsun.Allah yavruna uzun omur versin.ayrica stres yapma vakti gelince kardeste gelir

[QUOTEyardımcı olz, post: 39286896, member: 175857"]öyle olacak zaten bir dahaki sefere canım.ne olur dua et birşey
Allah yardimcin olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin uzulme stres cok zararli.sendr bana dua et canm bisey olmasın bebeklerime..[/QUOTE]

o gün keselerin içi boş derken o kadar stres yaptımki kanamam oldu o akşam . cuma gecesinden beri hastanede yatıyorum bu akşam çıktım ..boş boşuna kendimi ve bebişleri üzmüşüm kanamam öyle geldiki kesin düşük yapıyorum dedim çok şükür iki bebeğide gördük birini kalp atışı var diğerini göremedik henüz doktor erken dedi bir hafta sonra cağırdı
bel ağrım o kadar çokki kopacak gibi sizinde oldumu geçiyormu sonra ilk haftalar normal mi acaba yoksa gittikçe artacakmı
mide bulantımhat safhada ilaç serum bir saate kadar fayda ediyor sonra kaldığı yerden devam şimdiden illallah etim bu kusmalara

Dediklerine katılıyorum:) solda kiler kuvvetli sanırım.soluma yatiyorum tepiklemeyi bırakmıyor.sağa yatitorum bir iki tip yaptı birakti annecim..

22. Hafta dan sonra karsinuzdakiyle konuşurken onları duymuyorsunuz.onlar çık net burdayiz diyorlar ve bu cooooooj güzel bi duygu..

Bugün kontrolün vardı.500 g olmamışlardır.ben üzüldüm Dr.herşey yolunda şükür diyor.486 g 472 g lar kuzuların..az değil demi kızlar? Ay nasıl bi psikoymus bu? Daha şimdiden doyuyorlar mi deyip tikuniyorum.bu arada şeker yüklemesi de yapıldı sinir 140 mis sanırım 138 çıktı azıcık yediğim çikolatanın kalanını rüyalarında yiyorum..sabretmeliyim annelik herşeyi ogretiyormus meğer..

Hmm o zaman dediğin gibi benimki bebekler olabilir
Kayınvalidenin ebe olması da avantaj gibi sanki iliskinizi bilmiyorum da tabi..

Kaynanamla iyi aramiz ama su an ist.da diger toruna baktigi icin bana pek faydasi yok.ama yine de telefondan fikir veriyor ve hep dojtorumla ayni cikiyor tavsiyeleri.keske bebisleri buyuturken benim yanimda olsa.

Ne guzel yaa cok sabirsizlaniuorum boyle okuyunca.insallah en kisa zamanda bende hissederim.

Kızlar Günaydın geri sayım başladı son 4 gün inş. Cuma günü doğum çok heyecanlıyım bana dua edin lütfen olur mu inş. Herşey yolunda gider
Canim benimde az kali hayirlisiyla haftaya carsamba sezeryan tarihi verdiler 36+ 6 gunluguz bugun
Ben bi kac gundur hareketlerde yavaslama hisediyorum acaba buyudukce normalmi seninkilerdede azalma varmi
Gule gule kucagimiza aliriz hayirli saglikli bebeklerimizi insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…