- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Ay ne güzel aranızın iyi olmasına sevindim. Belki bir süre Yardıma gelir...Kaynanamla iyi aramiz ama su an ist.da diger toruna baktigi icin bana pek faydasi yok.ama yine de telefondan fikir veriyor ve hep dojtorumla ayni cikiyor tavsiyeleri.keske bebisleri buyuturken benim yanimda olsa.
Ben kullanıyorum canım, 9. Haftamdayım 4 kez mi 5 kez mi haftada bir yaptırdım, bir hayli faydasınıda gördüm,düşük tehlikesi için yararlı bir ilaç..Slm kızlar aranızda hiç 7.ve9. Haftalarda az bir kanama geçirip pruloton iğne kullanan oldumu
benimde daha var hissetmeme ama bende sabırsızlıkla bekliyorum en azından biz burdayız diye annelerine tepkiNe guzel yaa cok sabirsizlaniuorum boyle okuyunca.insallah en kisa zamanda bende hissederim.
hayırlısı ile sonuna gelmişsın canım rabbim yardımcın olsun kuzularını al kollarına darısıda bizim başımızaCanim benimde az kali hayirlisiyla haftaya carsamba sezeryan tarihi verdiler 36+ 6 gunluguz bugun
Ben bi kac gundur hareketlerde yavaslama hisediyorum acaba buyudukce normalmi seninkilerdede azalma varmi
Gule gule kucagimiza aliriz hayirli saglikli bebeklerimizi insaAllah
ancak canım ya bir de her şeyden çifter çifter koyunca öyle oluyor.
ben bu ara evi taşıyacağım kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye günlük kullandığım yağlar ilaçlar şunlar bunlar çok teferruatlı. ya çok heyecanlıyım senin doğum bir olsaydı yaz ama iyi olunca olur mu. Allahım inşallah sağlıkla alırsın kucağına...
Canim benimde az kali hayirlisiyla haftaya carsamba sezeryan tarihi verdiler 36+ 6 gunluguz bugun
Ben bi kac gundur hareketlerde yavaslama hisediyorum acaba buyudukce normalmi seninkilerdede azalma varmi
Amin canım tsk ederim ev taşıma işi çok zor kolaylik versin ama kendini yorma dikkat et
bende çok heyecanlıyım bugün nst ye girdim
sancı varmış cuma sabahi 8 de dedi Dr
Haticc sancı varmış nasil bisey bu.
Sen bisey hissediyor musun o makinemi ölçüyor.
Senin ağrın akıntın ne gibi belirtilerin var.
Sut geliyor mu
Arkadaslar saçlarımı boyattim.
Boya cok cok güzel hiç kokusu yok kuaförde geç bir saatte gittim başka boya korkusuda yoktu.
Boya gercekten bitkisel yumusacik oldu saclarım rengi de gayet güzel beyazlarında kapattı. Sonrada bu boyayı kullanacağım gercekten cok güzelmiş.
Tavsiye ederim ..
Color soin ismi France
Ben 4n kullandım koyü kahve renk icin..
Hatic ağrıyı sen hissediyor musun yoksa sadece nst de mı çıkıyor
Sende ağrı akıntı degisik bisey var mı
Sut geliyor mu
canim bende boyuycam daha boyayi almadim ..bu senin aldigin bitkiselmiymis yoksa amonyaksizmi? boyanin adi color soin france ise burdada vardir fransiz mali galiba oyleyse kesin bulurum.bitkiselse bende bundan alayim....Arkadaslar saçlarımı boyattim.
Boya cok cok güzel hiç kokusu yok kuaförde geç bir saatte gittim başka boya korkusuda yoktu.
Boya gercekten bitkisel yumusacik oldu saclarım rengi de gayet güzel beyazlarında kapattı. Sonrada bu boyayı kullanacağım gercekten cok güzelmiş.
Tavsiye ederim ..
Color soin ismi France
Ben 4n kullandım koyü kahve renk icin..
haftamız aynıymış.benımkılerde 9 haftalıklar,ben dun yaptırdım canım iğneyı,devamlıda yatıyorum.neden oluyor acaba.benim dr buyudukce yerleşiyorlar o yuzden olur dedi.senın dr ne acıklama yapıyorBen kullanıyorum canım, 9. Haftamdayım 4 kez mi 5 kez mi haftada bir yaptırdım, bir hayli faydasınıda gördüm,düşük tehlikesi için yararlı bir ilaç..
Canm gayet iyi kilo;ari sikini yapma ama bendeDediklerine katılıyorum:) solda kiler kuvvetli sanırım.soluma yatiyorum tepiklemeyi bırakmıyor.sağa yatitorum bir iki tip yaptı birakti annecim..
22. Hafta dan sonra karsinuzdakiyle konuşurken onları duymuyorsunuz.onlar çık net burdayiz diyorlar ve bu cooooooj güzel bi duygu..
Bugün kontrolün vardı.500 g olmamışlardır.ben üzüldüm Dr.herşey yolunda şükür diyor.486 g 472 g lar kuzuların..az değil demi kızlar? Ay nasıl bi psikoymus bu? Daha şimdiden doyuyorlar mi deyip tikuniyorum.bu arada şeker yüklemesi de yapıldı sinir 140 mis sanırım 138 çıktıazıcık yediğim çikolatanın kalanını rüyalarında yiyorum..sabretmeliyim annelik herşeyi ogretiyormus meğer..
canim kilolari cok guzel bence endiselenme bende tam senn haftanda gittim biri 470 diger 580 di.insan ister istemez panik oluyor ama benimde bu hafta kilomda artis oldu ama karnim ayni genisleme yokDediklerine katılıyorum:) solda kiler kuvvetli sanırım.soluma yatiyorum tepiklemeyi bırakmıyor.sağa yatitorum bir iki tip yaptı birakti annecim..
22. Hafta dan sonra karsinuzdakiyle konuşurken onları duymuyorsunuz.onlar çık net burdayiz diyorlar ve bu cooooooj güzel bi duygu..
Bugün kontrolün vardı.500 g olmamışlardır.ben üzüldüm Dr.herşey yolunda şükür diyor.486 g 472 g lar kuzuların..az değil demi kızlar? Ay nasıl bi psikoymus bu? Daha şimdiden doyuyorlar mi deyip tikuniyorum.bu arada şeker yüklemesi de yapıldı sinir 140 mis sanırım 138 çıktıazıcık yediğim çikolatanın kalanını rüyalarında yiyorum..sabretmeliyim annelik herşeyi ogretiyormus meğer..
Sorunsuz bir dogumla alirsiniz insallh bebisleri elinize.haftalari cok guzel sagliklarida bi o kadar guzel olsun :)Canim benimde az kali hayirlisiyla haftaya carsamba sezeryan tarihi verdiler 36+ 6 gunluguz bugun
Cuma gibi mi :) hiçbir şey kalmamış. Dualarım seninle..Amin canım tsk ederim ev taşıma işi çok zor kolaylik versin ama kendini yorma dikkat et
bende çok heyecanlıyım bugün nst ye girdim
sancı varmış cuma sabahi 8 de dedi Dr
az kalmış ama o son günler geçmiyor işte canim allahım kolay getirsin inş. Hayirlisi kucağımiza alırız hepimiz inş. yerleri daraldigindan hareketleri kisitlaniyor bizimkiler de öyle seninkilerin cinsiyeti ne doğumdan sonra kim kalacak senle zor günler bekliyor bizi olsun ama onların kokuları bile yeter herseye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?