• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kaynanamla iyi aramiz ama su an ist.da diger toruna baktigi icin bana pek faydasi yok.ama yine de telefondan fikir veriyor ve hep dojtorumla ayni cikiyor tavsiyeleri.keske bebisleri buyuturken benim yanimda olsa.
Ay ne güzel aranızın iyi olmasına sevindim. Belki bir süre Yardıma gelir...

Slm kızlar aranızda hiç 7.ve9. Haftalarda az bir kanama geçirip pruloton iğne kullanan oldumu

Slm kızlar aranızda hiç 7.ve9. Haftalarda az bir kanama geçirip pruloton iğne kullanan oldumu
Ben kullanıyorum canım, 9. Haftamdayım 4 kez mi 5 kez mi haftada bir yaptırdım, bir hayli faydasınıda gördüm,düşük tehlikesi için yararlı bir ilaç..

Canim benimde az kali hayirlisiyla haftaya carsamba sezeryan tarihi verdiler 36+ 6 gunluguz bugun
Ben bi kac gundur hareketlerde yavaslama hisediyorum acaba buyudukce normalmi seninkilerdede azalma varmi
Gule gule kucagimiza aliriz hayirli saglikli bebeklerimizi insaAllah
hayırlısı ile sonuna gelmişsın canım rabbim yardımcın olsun kuzularını al kollarına darısıda bizim başımıza

ancak canım ya bir de her şeyden çifter çifter koyunca öyle oluyor.
ben bu ara evi taşıyacağım kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye günlük kullandığım yağlar ilaçlar şunlar bunlar çok teferruatlı. ya çok heyecanlıyım senin doğum bir olsaydı yaz ama iyi olunca olur mu. Allahım inşallah sağlıkla alırsın kucağına...

Amin canım tsk ederim ev taşıma işi çok zor kolaylik versin ama kendini yorma dikkat et
bende çok heyecanlıyım bugün nst ye girdim
sancı varmış cuma sabahi 8 de dedi Dr

Canim benimde az kali hayirlisiyla haftaya carsamba sezeryan tarihi verdiler 36+ 6 gunluguz bugun
Ben bi kac gundur hareketlerde yavaslama hisediyorum acaba buyudukce normalmi seninkilerdede azalma varmi

az kalmış ama o son günler geçmiyor işte canim allahım kolay getirsin inş. Hayirlisi kucağımiza alırız hepimiz inş. yerleri daraldigindan hareketleri kisitlaniyor bizimkiler de öyle seninkilerin cinsiyeti ne doğumdan sonra kim kalacak senle zor günler bekliyor bizi olsun ama onların kokuları bile yeter herseye deger

Arkadaslar saçlarımı boyattim.
Boya cok cok güzel hiç kokusu yok kuaförde geç bir saatte gittim başka boya korkusuda yoktu.
Boya gercekten bitkisel yumusacik oldu saclarım rengi de gayet güzel beyazlarında kapattı. Sonrada bu boyayı kullanacağım gercekten cok güzelmiş.
Tavsiye ederim ..
Color soin ismi France
Ben 4n kullandım koyü kahve renk icin..

Amin canım tsk ederim ev taşıma işi çok zor kolaylik versin ama kendini yorma dikkat et

Haticc sancı varmış nasil bisey bu.
Sen bisey hissediyor musun o makinemi ölçüyor.
Senin ağrın akıntın ne gibi belirtilerin var.
Sut geliyor mu

E="Kedersiz, post: 39338258, member: 175857"]Allah yardimcin olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin uzulme stres cok zararli.sendr bana dua et canm bisey olmasın bebeklerime.

o gün keselerin içi boş derken o kadar stres yaptımki kanamam oldu o akşam . cuma gecesinden beri hastanede yatıyorum bu akşam çıktım ..boş boşuna kendimi ve bebişleri üzmüşüm kanamam öyle geldiki kesin düşük yapıyorum dedim çok şükür iki bebeğide gördük birini kalp atışı var diğerini göremedik henüz doktor erken dedi bir hafta sonra cağırdı
bel ağrım o kadar çokki kopacak gibi sizinde oldumu geçiyormu sonra ilk haftalar normal mi acaba yoksa gittikçe artacakmı
mide bulantımhat safhada ilaç serum bir saate kadar fayda ediyor sonra kaldığı yerden devam şimdiden illallah etim bu kusmalara :KK43:[/QUOTE]
Canim sanirim hemen hemen hepimizin basina gelmis ayni sey benimde oldu kanamam suanda evde dinleniyorum kahverengi lekenme devam ediyo bnmdr bebkler iyi coksukur cuma kontrole gitcem bende mide bulantisi hic yok cok sukur ins da olmaz

Hatic ağrıyı sen hissediyor musun yoksa sadece nst de mı çıkıyor
Sende ağrı akıntı degisik bisey var mı
Sut geliyor mu

Boya cok cok güzel hiç kokusu yok kuaförde geç bir saatte gittim başka boya korkusuda yoktu.
Boya gercekten bitkisel yumusacik oldu saclarım rengi de gayet güzel beyazlarında kapattı. Sonrada bu boyayı kullanacağım gercekten cok güzelmiş.
Tavsiye ederim ..
Color soin ismi France

Sihhatler olsun canım ben boyatmadim hiç zaten doğumuma azkkaldı zaten çok beyaz da yok tu ama renk karmaşası oldu :KK45:

Hatic ağrıyı sen hissediyor musun yoksa sadece nst de mı çıkıyor
Sende ağrı akıntı degisik bisey var mı
Sut geliyor mu

Gece çok az hissediyorum sancıyi daha çok kasilmalari hissediyorum canım akıntı var ama bende hep vardı akıntı süt gelmiyo krem sürüyorum 15 gün oldu Dr um öncesinde başla dedi çatlak olusmasiyla ilgili

Tavsiye ederim ..
Color soin ismi France
canim bende boyuycam daha boyayi almadim ..bu senin aldigin bitkiselmiymis yoksa amonyaksizmi? boyanin adi color soin france ise burdada vardir fransiz mali galiba oyleyse kesin bulurum.bitkiselse bende bundan alayim....
birde sen boyani alip kuaforemi gittin?? oyle boyadiklarini bilmiyordum....

Ben kullanıyorum canım, 9. Haftamdayım 4 kez mi 5 kez mi haftada bir yaptırdım, bir hayli faydasınıda gördüm,düşük tehlikesi için yararlı bir ilaç..
haftamız aynıymış.benımkılerde 9 haftalıklar,ben dun yaptırdım canım iğneyı,devamlıda yatıyorum.neden oluyor acaba.benim dr buyudukce yerleşiyorlar o yuzden olur dedi.senın dr ne acıklama yapıyor

Dediklerine katılıyorum:) solda kiler kuvvetli sanırım.soluma yatiyorum tepiklemeyi bırakmıyor.sağa yatitorum bir iki tip yaptı birakti annecim..

22. Hafta dan sonra karsinuzdakiyle konuşurken onları duymuyorsunuz.onlar çık net burdayiz diyorlar ve bu cooooooj güzel bi duygu..

Bugün kontrolün vardı.500 g olmamışlardır.ben üzüldüm Dr.herşey yolunda şükür diyor.486 g 472 g lar kuzuların..az değil demi kızlar? Ay nasıl bi psikoymus bu? Daha şimdiden doyuyorlar mi deyip tikuniyorum.bu arada şeker yüklemesi de yapıldı sinir 140 mis sanırım 138 çıktı:KK43: azıcık yediğim çikolatanın kalanını rüyalarında yiyorum..sabretmeliyim annelik herşeyi ogretiyormus meğer..
Canm gayet iyi kilo;ari sikini yapma ama bende
Dediklerine katılıyorum:) solda kiler kuvvetli sanırım.soluma yatiyorum tepiklemeyi bırakmıyor.sağa yatitorum bir iki tip yaptı birakti annecim..

22. Hafta dan sonra karsinuzdakiyle konuşurken onları duymuyorsunuz.onlar çık net burdayiz diyorlar ve bu cooooooj güzel bi duygu..

Bugün kontrolün vardı.500 g olmamışlardır.ben üzüldüm Dr.herşey yolunda şükür diyor.486 g 472 g lar kuzuların..az değil demi kızlar? Ay nasıl bi psikoymus bu? Daha şimdiden doyuyorlar mi deyip tikuniyorum.bu arada şeker yüklemesi de yapıldı sinir 140 mis sanırım 138 çıktı:KK43: azıcık yediğim çikolatanın kalanını rüyalarında yiyorum..sabretmeliyim annelik herşeyi ogretiyormus meğer..
canim kilolari cok guzel bence endiselenme bende tam senn haftanda gittim biri 470 diger 580 di.insan ister istemez panik oluyor ama benimde bu hafta kilomda artis oldu ama karnim ayni genisleme yok

Sorunsuz bir dogumla alirsiniz insallh bebisleri elinize.haftalari cok guzel sagliklarida bi o kadar guzel olsun :)

kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. doktorunuz erken doğum riskine karşı serviks ölçümü yapıyor mu ya da yaptı mı? benim ki her gelişinde kontrol edicez dedi, 26. haftadan sonrada erken doğum engelleyici ilaçlara başlayacaz dedi.

az kalmış ama o son günler geçmiyor işte canim allahım kolay getirsin inş. Hayirlisi kucağımiza alırız hepimiz inş. yerleri daraldigindan hareketleri kisitlaniyor bizimkiler de öyle seninkilerin cinsiyeti ne doğumdan sonra kim kalacak senle zor günler bekliyor bizi olsun ama onların kokuları bile yeter herseye deger
Cuma gibi mi :) hiçbir şey kalmamış. Dualarım seninle..
Ev taşımaya mecbur kaldım yoksa hiç istemiyordum da işte elimden geldiğince kendimi yormayacağım ama ister istemez oluyor. Bütün gün kadın olsa ben peşinden koşsam yine de yorucu...

Back