• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. doktorunuz erken doğum riskine karşı serviks ölçümü yapıyor mu ya da yaptı mı? benim ki her gelişinde kontrol edicez dedi, 26. haftadan sonrada erken doğum engelleyici ilaçlara başlayacaz dedi.
Benim ultrasondan rahim agzi uzunluguna bakti bu son gidisimde.her dafasinda bakar sanirim.ya da ben uyaririm.erken dogumu tetikleyen bir durumun mu var cnm yoksa tum.ikizlere mi yapiliyor bu onlem tedavisi bana henuz bahsedilmedi

haftamız aynıymış.benımkılerde 9 haftalıklar,ben dun yaptırdım canım iğneyı,devamlıda yatıyorum.neden oluyor acaba.benim dr buyudukce yerleşiyorlar o yuzden olur dedi.senın dr ne acıklama yapıyor
Yok malesef, rahimde kanama olan bölgeyi gösterdi keselerin çevresini inceledi falan ama neden olduğuna dair net bir bilgi vermedi..bebeğe zarar vermediği sürece hoşumuza gitmesede olağan dedi, bebeğe zarar vermemesi içinde düşük önleyici ilaçlar ve istirahat önerdi klasik.. Evet haftamız aynıymış, bugün gittik dra 2.08cm biri 2.09cm biri :) bu benim dördüncü gebeliğim ilk üçü düştü, kalp atımından çok korkuyordum çokşükür ritimlerinenede normal dedi dr :) Rabbim sağşıcakla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..

Benim ultrasondan rahim agzi uzunluguna bakti bu son gidisimde.her dafasinda bakar sanirim.ya da ben uyaririm.erken dogumu tetikleyen bir durumun mu var cnm yoksa tum.ikizlere mi yapiliyor bu onlem tedavisi bana henuz bahsedilmedi
bi bebeğim tek arter ama ikiz olmasından dolayı sanırım yapılıyor. vajinal bakılıyor dimi? rahim ağzı uzunluğuna

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim butun dualariniz icin
Rabbim sizede bu gunleri gosterir insaAllah ben kolay kolay bugunlere gelmedim neler yasadim ne korkular ne sikintilar atlattim 9 aydir lavabo disinda yataktan cikmis degilim Rabbim bu melekleri 6 tup bebek tedavisinde nasip etti hayirlisiyla bi doguriyim hepsini yazacam sizlere umut olmasi adina yani ben bu gunleri asla ve asla beklemiyordum Allah'a ne kadar sukur etsem azdir

Haticecim benim minikler bi kiz bi oglan ben yurtdisindayim canim gurbette yani annem yok yanimda zaten hamileligim boyunca kaynanamdayim hayirlisiyla saglikli evlatlarimi kucagima alim bi iki ay daha burda kalirim sonrasinda evimize gideriz bebislerimle insaAllah
Gece cok sikintili oluyo canim ya sabah 7 8lere kadar uyuyamiyom neyse sonu guzel olsun hepsini unuturuz hayirlisiyla

Cuma gibi mi :) hiçbir şey kalmamış. Dualarım seninle..
Ev taşımaya mecbur kaldım yoksa hiç istemiyordum da işte elimden geldiğince kendimi yormayacağım ama ister istemez oluyor. Bütün gün kadın olsa ben peşinden koşsam yine de yorucu...

Tsk ederim arkadaşım hayırlısı olsun haklısın yine de dikkat et canım hiçbişey onlardan önemli degil

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim butun dualariniz icin
Rabbim sizede bu gunleri gosterir insaAllah ben kolay kolay bugunlere gelmedim neler yasadim ne korkular ne sikintilar atlattim 9 aydir lavabo disinda yataktan cikmis degilim Rabbim bu melekleri 6 tup bebek tedavisinde nasip etti hayirlisiyla bi doguriyim hepsini yazacam sizlere umut olmasi adina yani ben bu gunleri asla ve asla beklemiyordum Allah'a ne kadar sukur etsem azdir

Haticecim benim minikler bi kiz bi oglan ben yurtdisindayim canim gurbette yani annem yok yanimda zaten hamileligim boyunca kaynanamdayim hayirlisiyla saglikli evlatlarimi kucagima alim bi iki ay daha burda kalirim sonrasinda evimize gideriz bebislerimle insaAllah
Gece cok sikintili oluyo canim ya sabah 7 8lere kadar uyuyamiyom neyse sonu guzel olsun hepsini unuturuz hayirlisiyla

Canim benim bizde çok uğraştik 9 yılın sonunda Rabbim nasip etti çok şükür hala rüya mi acaba diye korktuğum oluyor Rabbimesirgesin yavruslarimizi

kaçıncı haftadan itibaren baklıyor acaba?

kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. doktorunuz erken doğum riskine karşı serviks ölçümü yapıyor mu ya da yaptı mı? benim ki her gelişinde kontrol edicez dedi, 26. haftadan sonrada erken doğum engelleyici ilaçlara başlayacaz dedi.
Her gitti gim de bakıyor ama ultrasonda bakıyor. Bana da hiç ilaç başlıca z demedi hatta magnezyum kasi lm ala ri engellediğin den hergün içim mi dedim yok dedi arasıra iç yeter dedi.i.biraz rahat sanırım Benim dodoktor.34 u anlatabilir sen çok ii olcak dedi ole deyince de korktum her an hersey olabilir die.

benimde her hafta bakılıyo bir kez vajinal baktı tekrarlayam haftalarda bakıcaz dedi. pruloton ve progestan a devam dedi

Kizlar dun kontrolum vardı.bugün su gibi akıntı geldi çok tedirgin oldum.yasayan var mi bu durumu?

Dr.um bi sıkıntı olmaz sorun etme dedi.sanki dun o şekerli sudan sonra kıpır kıpır ları bugün az hissettim.Allah im anne olmayı isteyen tüm kullarına nasip etsin inş

IMG-20150209-WA0001.jpg Kızlarr şekerlerimmız bböyle olcak
nnasıl sizce

Kizlar dun kontrolum vardı.bugün su gibi akıntı geldi çok tedirgin oldum.yasayan var mi bu durumu?

Dr.um bi sıkıntı olmaz sorun etme dedi.sanki dun o şekerli sudan sonra kıpır kıpır ları bugün az hissettim.Allah im anne olmayı isteyen tüm kullarına nasip etsin inş
Cnm benimde £kinti yogun geldigi icin birsey diyemiyrum hatta camasirim islaniyordu dr kontrol edip birsey olmaz dediyse yokur bir sorun sıkıntı yapma

canım sanırım bu haftalardan sonra akıntılar artıyormuş ondan da olabilir. doktorun da endişelenme demiş. ama kokulu veya değişik renkli akıntı olursa yine sorarsın doktora...

Kizlar haftanizi neye gore hesapliyorsuuz son adet tarihine gore mi ultrasondaki haftaya gore mi bende 3 farkli hafta varda :)

Cnm benimde £kinti yogun geldigi icin birsey diyemiyrum hatta camasirim islaniyordu dr kontrol edip birsey olmaz dediyse yokur bir sorun sıkıntı yapma
O tarz akıntı bende de oluyor.bazen suyum mu geliyor diye korkuyorum. Ama sürekli olmuyor ara sıra. Çok onemsemedi m o yüzden.

Back