• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

[QUOTne_sin, post: 39316480, member: 636669"]Kaçıncı haftada doğum yaptın çok az kilo almış sin bebeklerin kilosu nasıldı. Malum şu an çoğu ikiz annesinin endişesi bu zamanında doğum yapabilmek küveze girmemek.
Canım benim 38 i gecmıştı ama aralarında uc hafta vardı bırı erken bırı gec dollenmıştı, endışe etmeyın ıyı beslenın huzurlu olun bol su ıçın ıyı dınlenın. Bırı 3,5 bırı 2,6 kiloydu, lutfen endışe etmeyın, soylenenlere kafa takmayın[/QUOTE]
Allah bagislasin canim bebislerini ne guzel dayanmissin 38. e kadar. darisi bizim basimiza insallah...

O catlamasını dort gozle bekleyenler bebeklerının erken dogup, kuçuk olmasını da dort gozle beklıyordur, bırak karnın buyusun buyusun catlasın, o dort gozle bekleyenlerde catlasın:)
yok canim bebeklerim yeterince buyusun elbette ama catlak olmasin :)
herkes ister zamaninda dogum yapmayi ama eminim burda kimse karni haritaya donsun istemez..
bir arkadasimin cok olmustu mesela biri "ayyy yaslilarin karnina donmus" demis kiz gunlerce aglamisti...ben bile cok uzulmustum ona,insan kendini oyle gormek istermi? tabi olacaksa olur ikiz oldugu icin bu sefer en onemlisi bebeklerin sagligi ama yinese olsun istemez kimse....

Demir ilaci hemde nasil yapti kabizligi:KK43: mide problemi var ama demir ilacindan oldugundan emin degilim.haftalar buyudukce zaten mide kuculdukce problem artacak diye biliyordum ama sonucta ciddi hazimsizlik ve reflu sorunum var.mesela dun 4 te yemek yedim sonra aksam sut ictim ve simdi bu saate kadar birsey yemedim.midem su an cok rahat.yiyince yine sisecek yanacak mecbur yiyecegim ama.
Beni mahvetti de ben o Yüzden kan değerim düşmediği sürece çok aşağılara alamayacağım. O midedeki küçülme bende de var artık feci durumdayım 5 ten sonra normal bir öğün yemek yersem gece uyuyamıyorum. Feci bir şekilde patlayacakmış gibi oluyorum. Daha da ilerleyen zamanda ne olurum bilemiyorum :KK43:

kizlar cevaplariniz icin cok sagolun. ben tup bebis ile hamis oldum Allah bagislarsa. transferden sonraki 8.gun degerim 150.
9.gun 240 ve
11.gun de 505. :nazar::nazar:sizce bu degerler ikiz gebelik midir? Evvela muradimiz tabiki hayirli saglikli ahlakli evlatlar Vermesi Rabbimizin. Insan cok merak ediyomus yaw:KK22::KK36:
Bilmiyorum ki canım onu doktorun daha iyi bilir ama bana tek gibi geldi.

Kızlar bu arada bebeklerin hareketlerini hisseden var mı? Ben arada seyirme gibi hissediyorum ama çok net değil hatta Bağırsak hareketidir diye geçiyorum :-)

Benim arkadaşım geçen sene doğum yaptı ikisini birden emzirmiş küçükken daha rahat oluyor dedi biraz büyüyünce ikisini alamıyormuşsunuz.
Haklsin ben bunu düşünmemiştim. Buyunce de zor olabilir. Cogullarla yaşam isimli bir kitap almıştım orada bebeklerin emme güçleri eşit degilse ikisini birden emzirmek zor olabilir diyor. Biri memeyi boşaltmaz diye. Sağarak kalan kısmı alın diyor, sürekli dikkat ve rakip gerektirecek emme ısı.e Ama ikisini birden denemekte fayda var bence yoksa vakit sürekli emzirme ile geçecek.

Kızlar bu arada bebeklerin hareketlerini hisseden var mı? Ben arada seyirme gibi hissediyorum ama çok net değil hatta Bağırsak hareketidir diye geçiyorum :-)
Ben gecen haftadan beri hissediyorum. Bu günlerde baya arttı. Yalnız çoğunlukla sag tarafta var solda neredeyse hic yok. Hatta sagıma yatınca itiyorlar:) doktor şimdilik saga yakın olabilirler ama zamanla heryeri kapliyacaklar zaten dedi. Sanırım sende birkaç güne hissedersin. Sola yatıp sakınce bekle aradabir. Ayakta filan cok hissedilmiyor simdilik

Merhabalar, bende aranıza yeni katılanlardanım.Allah nasip ederse bende 2015 eylül ikiz annesi olucam inşallah :) daha önce üç düşük yaptım, bu dördüncü gebeliğim şimdi clexan,coraspirin,progestan,proluton kullanıyorum..ben her ne kadar korkularımı atamasamda şimdilik herşey yolunda 9. haftamdayım çok şükür..

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aramıza da hosgeldiniz:)

Son düzenleme:
Ben gecen haftadan beri hissediyorum. Bu günlerde baya arttı. Yalnız çoğunlukla sag tarafta var solda neredeyse hic yok. Hatta sagıma yatınca itiyorlar:) doktor şimdilik saga yakın olabilirler ama zamanla heryeri kapliyacaklar zaten dedi. Sanırım sende birkaç güne hissedersin. Sola yatıp sakınce bekle aradabir. Ayakta filan cok hissedilmiyor simdilik
Ben genelde gece yatmadan ufak şeyler hissediyorum gündüz pek ses seda yok. Eğer böyle olacaksa ileride hep gündüz uyuyup gece oynayacağız :KK57::KK71:

[QUOTne_sin, post: 39316480, member: 636669"]Kaçıncı haftada doğum yaptın çok az kilo almış sin bebeklerin kilosu nasıldı. Malum şu an çoğu ikiz annesinin endişesi bu zamanında doğum yapabilmek küveze girmemek.
Canım benim 38 i gecmıştı ama aralarında uc hafta vardı bırı erken bırı gec dollenmıştı, endışe etmeyın ıyı beslenın huzurlu olun bol su ıçın ıyı dınlenın. Bırı 3,5 bırı 2,6 kiloydu, lutfen endışe etmeyın, soylenenlere kafa takmayın[/QUOTE]
Çok iyiymiş gerçekten.Böyle örnekler duyunca insan moral buluyor darısı başımıza inşallah. Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebeklerimiz tavsiyele r için tskr ler :)

Canım aynı ilaçları kullanıyoruz. Benim demir ilacım santafer fort kullanıyorum. Demir ilacımı kahvaltıya otururken alıyorum. Decaviti sabah kahvaltısından sonra alıyorum. Ben de öyle bir etki yapmıyor. Calsiyum hapını öğlen yemeğinden 1 saat sonra, omega 3 ü aç ya da tok farketmezmiş...
Cnm benim iki ilacim var biri santefer fort digeri de elevit yazmisti ben onun yerine vinalac... diye bi ilac var onu aldim kalsiyum vs baska bi ilacim yok

Merhabalar, bende aranıza yeni katılanlardanım.Allah nasip ederse bende 2015 eylül ikiz annesi olucam inşallah :) daha önce üç düşük yaptım, bu dördüncü gebeliğim şimdi clexan,coraspirin,progestan,proluton kullanıyorum..ben her ne kadar korkularımı atamasamda şimdilik herşey yolunda 9. haftamdayım çok şükür..
Hoşgeldin sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebisleri ins.ckexan ve pro lu ton ne için kullanılıyor.

Canım benim 38 i gecmıştı ama aralarında uc hafta vardı bırı erken bırı gec dollenmıştı, endışe etmeyın ıyı beslenın huzurlu olun bol su ıçın ıyı dınlenın. Bırı 3,5 bırı 2,6 kiloydu, lutfen endışe etmeyın, soylenenlere kafa takmayın
Çok iyiymiş gerçekten.Böyle örnekler duyunca insan moral buluyor darısı başımıza inşallah. Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebeklerimiz tavsiyele r için tskr ler :)[/QUOTE]
Ayy kimin bebislerinin arasinda 3 hafta varmis ya kafam karisti.millet bendeki bir haftalik farki duyunca nasil basardiniz hamileyken hamile mi kaldin diyor :) sahsen nasil oluyor bilmiyorum ama :)

Canım zaten karnındayken yapıları ile ilgıl fıkrın oluyor, benım bebegımın bırı ıkı uc hafta sonra dollenmıştı bırı kırk haftalık bırı 37 haaftalık dogdu, bırı kıloluydu bırı zayıf, daha karnımdayken gerıden gelen ogluma ugur koyacam demıştım ugurum olacak demıştım,zaten altta olunca ilk o geldı

Canim allah bagislasin bebislerini 3 hafta farkta Olabiliyor demek :) benim 1 haftalik farki bile saskinlikla karsiliyorlardi.dr aciklama yaptimi sana nasil oluyorbu durum iki ayri gun iliskisinden mi yinede ikisinin dogum araligi ciger gelsimleri icin cok guzel olmus,bende bu durumu dusunuyordum.normal dogum mu

Kızlarr ikiz benim hiç beklediğim birşey değildi, bir anda öğrenince damdan düşmüşe döndüm :) sevindim ama tuhafta bir tedirginlik ve korku duyuyorum, nasıl olur bakabilir miyim ikisine ve eşime yetebilir miyim vs. Tonla soru uçuşuyor beynimde..düşündümde, bilmemek aslında beni korkutan,bu anlamda okumak ban iyi gelecek die düşünüyorum..bana önerebileceğiniz kitaplar var mı?

Feram at ne için demir ilacı mi?ccoraspin ii bi sorsan mi acaba dodoktoruna.ben kullanıliyo r die biliyorum ama senin farklı özel bi durumun varsa belki vermemiştir.
Bana da vermedi doktorum coraspini. Hic kullanmadim. Benim normal yolla oldu gebeligim. Acaba bununla ilgili olablir mi

Back