2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Saglikla kucağına al bebislerini inşallah. Cok şanslısın ne güzel hazırlayıp gitmek. Allah herkese zamanında saglikli doğumlar kısmet etsin.
Epidural mı olacak dogum

Kızlar Günaydın geri sayım başladı son 4 gün inş. Cuma günü doğum çok heyecanlıyım bana dua edin lütfen olur mu inş. Herşey yolunda gider
İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini. Bu güne kadar gelmişsin, bundan sonrası da güzel geçer Allah ın izniyle :)

Kızlar Günaydın geri sayım başladı son 4 gün inş. Cuma günü doğum çok heyecanlıyım bana dua edin lütfen olur mu inş. Herşey yolunda gider
Inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Hersey hazırdir sanırım çantalar vb. Ben de port bebe mi alsam die düşünüyorum. Eşyaları yıkadim utulicez. 37. Kadar dururlar ins. Çokça dua et. Duaları mız seninle kolaylıkla hayırlı doğumlar olsun.

Çok iyiymiş gerçekten.Böyle örnekler duyunca insan moral buluyor darısı başımıza inşallah. Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebeklerimiz tavsiyele r için tskr ler :)
Ayy kimin bebislerinin arasinda 3 hafta varmis ya kafam karisti.millet bendeki bir haftalik farki duyunca nasil basardiniz hamileyken hamile mi kaldin diyor :) sahsen nasil oluyor bilmiyorum ama :)[/QUOTE]
Benimkiler tek yumurta yine de aralarında 1 hafta var.ddöllenme zaman lari aynı ama gelişimleri farklı galiba. Aralarındaki farkın çok acilmamasi gerekiyor Hatta tek plasenta. Senin çift yumurta miydi

Allah yardimcin olsun kolay ve agrisiz sonrasida onceside kolay bir dogum olsun insallah canim...

Feram at ne için demir ilacı mi?ccoraspin ii bi sorsan mi acaba dodoktoruna.ben kullanıliyo r die biliyorum ama senin farklı özel bi durumun varsa belki vermemiştir.
evet canım demir ilacı. benim bebeğimin biri tek arter. bazı tek arter olanlar kullanıyormuş kanı sulandırsın diye

Mutlu sona yaklaşmışsın ne güzel Allah sağlıklı bir şekilde yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, darısı bana olsun inşallah

herkese merhaba,
bugün doktor kontrolüm vardı 2 hafta önce doktorum cinsiyetlerini söylemişti ama ben tam emin olamadım
bugünde 2 kız dedi:)inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayıda nasip etsin.
demir ilacı ve magnezyum yazmış.demir ilacını ne zaman alıyorsunuz?sabah alsam peynir ve süt tüketiyorum kahvaltıda
kalsıyum la beraber alınmaması gerekiyor napsam ki bilemedim?

Ndualarimdaabbim yardimcin olsun.guzel ve saglikli dogumlar nasip etsin size. Saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin bebeklerini.

Insallah yolunda gider canim hersey ve bebegini sagsalim kucagina alirsin. sen de buze dua et olur mu

Saglikla kucağına al bebislerini inşallah. Cok şanslısın ne güzel hazırlayıp gitmek. Allah herkese zamanında saglikli doğumlar kısmet etsin.
Epidural mı olacak dogum

İnşallah her şey yolunda gider, sağlıkla alırsın kucağına bebeklerini. Bu güne kadar gelmişsin, bundan sonrası da güzel geçer Allah ın izniyle :)

Allah yardimcin olsun kolay ve agrisiz sonrasida onceside kolay bir dogum olsun insallah canim...

Mutlu sona yaklaşmışsın ne güzel Allah sağlıklı bir şekilde yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, darısı bana olsun inşallah

allah razi olsun tsk edrim dualaruniz icin benim dualarimda sizinle ins.hayirlisiyla kucagimiza aliriz yavruslarimizi dogum epidural olcak ins.

Iki kız süper Hayirli saglikli olsunlar ins. Canim gozun aydin ben kan ilacini ogleden sonra iciyordum canim dr bise demedimi tun ilaclar bitti sonunda hamilrligimin badindan beri ilac kullaniyordum cok sukur kurtuldum darisi sizin basiniza

Senin tek yumurta mı çift mi canım, benim çift dr %80 ikisi kız demişti. kullandığın ilaçların adı ne, bana dr nasıl kullanmam gerektiğini söylemedi ben birini öğlen birini akşam içiyorum.

Ayy kimin bebislerinin arasinda 3 hafta varmis ya kafam karisti.millet bendeki bir haftalik farki duyunca nasil basardiniz hamileyken hamile mi kaldin diyor :) sahsen nasil oluyor bilmiyorum ama :)
Benimkiler tek yumurta yine de aralarında 1 hafta var.ddöllenme zaman lari aynı ama gelişimleri farklı galiba. Aralarındaki farkın çok acilmamasi gerekiyor Hatta tek plasenta. Senin çift yumurta miydi[/QUOTE]

Benim en basindan beri hep bir hafta canm.ikinci bebisin olusumu zaten bir hafta sonra goruldu.benim.cift yumurta 3hafta farki duymamistim varmis demek cok guzel

Senin tek yumurta mı çift mi canım, benim çift dr %80 ikisi kız demişti. kullandığın ilaçların adı ne, bana dr nasıl kullanmam gerektiğini söylemedi ben birini öğlen birini akşam içiyorum.
çift yumurta ikizi canım.
elevit magvital bide gyno ferro sanol banada açıklamadı nasıl içeceğimi?

Iki kız süper Hayirli saglikli olsunlar ins. Canim gozun aydin ben kan ilacini ogleden sonra iciyordum canim dr bise demedimi tun ilaclar bitti sonunda hamilrligimin badindan beri ilac kullaniyordum cok sukur kurtuldum darisi sizin basiniza
amin amin amin canım ya o son günlere gelmeyi bizede nasip etsin senin içinde cok sevindim canım:)
ilaçları zorla alıyorum ama napalım iyi gelişsinlerde bende bu doğumumda epidural düşünüyorum
ilk doğumda genel anestezi almıştım ve ben kendime gelene kadar bi yarım saat geçmişti en iyisi bence
o anları uyanık yaşamak:)

Kızlar bu arada bebeklerin hareketlerini hisseden var mı? Ben arada seyirme gibi hissediyorum ama çok net değil hatta Bağırsak hareketidir diye geçiyorum

Canim kaynanam ebe o bagirsak hareketi ya da gaz gibi hissedersin demisti.bende de cok nadir oluyor ama gazim da cok olunca gazdir diyorum.artik iyice belirginlesince anlayacagiz sanirim.ama seninki bebek hareketi olabilir benden ondesin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…