2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canım E="Kedersiz, post: 39286308, member: 175857"]hayır canım karından bakıldı bir hafta sonra yine çağırdı vajinal bakacağını söyledi bir dahaki sefer
Canim daha çok küçükler vajinal baktir bence bbaşka doktora git daha net goruluyp kalp atışı bile duyuluyor hicbir zararıyok benimhep vajinal bakıldı bu 3 . kez bakıldı yani

öyle olacak zaten bir dahaki sefere canım.ne olur dua et bana

[QUOTEyardımcı olz, post: 39286896, member: 175857"]öyle olacak zaten bir dahaki sefere canım.ne olur dua et birşey[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin uzulme stres cok zararli.sendr bana dua et canm bisey olmasın bebeklerime..

ben de kullandım yaklaşık 2 ay ama bana çok dokundu o sürekli kustum doktor o yüzden bırak şimdilik dedi belki önümüzdeki ay geri başlarım. ama kalsiyumla alma gibi bir şey demedi aksine bol bol kalsiyum al dedi çünki ona ayrıca bir ilaç kullanmıyorum. bana gece yatarken iç demişti. ona rağmen kötü olunca ben tok karna iç demişti.

Evet canim ozellikle sut ve sut urunleriyle arasinda 2 saat olmasi gerekiyor.yoksa demirin emilimini yok ediyor.ben gunde iki kez iciyorum ilkini sabaha karsi yataktan kalkmadan daha iciyorum.digerini ogleden sonra iciyorum ama sut urunlerini ya oncesinde ya da sonrasindaki 2 saatte aliyorum.oglen degisiyor saatleri.omega 3 u de gece yatarken icerdim tup bebek islemlerinden once.

[QUOTEyardımcı olz, post: 39286896, member: 175857"]öyle olacak zaten bir dahaki sefere canım.ne olur dua et birşey
Allah yardimcin olsun cnm rabbim kucagina almayi nasip etsin uzulme stres cok zararli.sendr bana dua et canm bisey olmasın bebeklerime..[/QUOTE]
etmezmiyim canım gönlünü ferah tut sende, bak ne güzel ikiside kendini göstermiş maşallah .inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi

Dr.um demir hapini AC karna akmalisun dedi.öncesi ve sonrasında 2 saat kalsiyumlu tüm ürünleri kullanma dedi.kahvaltıda mutlaka peynir yiyorum diye üzerinden epey geçiyor oglen acikinca iciyorum.aksam yemeğinden sonra 2 bardak sütü arka arkaya içip yatarken de diğerini iciyorum.geceleri açlıktan uyaniyorum am@ artik:)

Ben pijama takımı aldım 2 tane.gecelik almadım alsam mi acaba.islak mendil,pamuk bebek alt temizliği için. Süt sagma makina medela var ama hastaneden kiral I cam.
Pijama gecelik konusunda ortak bir fikir yok sanırım. Herkesin rahat etmesi farklı anladığım kadarıyla ben de daha once sezeryan geçirenlerden birisi olara ilk basta gecelik tavsiye ederim. Çünkü sonda filan oluyor bir sure sonra sonra çıktığında mecbur tuvalete gidiyorsun ve tuvalette oturmak filan mümkün olmuyor gecelik cok rahat oluyor. Esim ve annem koluma girmişti oyle gitmiştim o pozisyonda birde ayağına dolana pijama pek mantıklı gelmiyor. Ama ilk gün sıkıntıları bitince pijama olabilir. Ben de pijamanın dikişle alakası olmayacağını, uzun pedlerinn yeterli olacağını düşünüyorum. Hasta bezi alıp hic kullanmamıştım. Tek tavsiye kilodunuzu anne modeli bele kadar olan birsey alın. Ben normal kilot koymuştum annemde kocaman getirmiş dalga gecmiştim kadınla ama sonunda onun getirdiğini gitmiştim. Çünkü sadece dikiş olan yer degil biraz üstü ve altıda hassas oluyor birde dikiş ilk basta daha yukarıda oluyor sonradan karın küçüldukce aşağıya iniyor.

kızlar moralim çok bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi
Haftana daha cok erken bence. Ben 8. Haftada gormuştum. Hemen moralini bozma. Keselerde büyüme oluyorsa bebek bir sure sonra görünür insallah.

Ben kan hapı degil ama Demir de içeren vitamin alıyorum. Diyetisyen gece yatarken almamı önerdi. Hem iştah açmamadi hemde yeme içmeden etkilenmemesi icin.

merhaba,Hayırlı olsun inşallah bebişlerin canım evet biraz daha zorlu oluyor ama her şey sabır.Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

kabızlık veya mide problemi yapmadı mı sende canım?

merhaba,Hayırlı olsun inşallah bebişlerin canım evet biraz daha zorlu oluyor ama her şey sabır.Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah
çok teşekkür ederim seninde hayırlı olsun inşallah..Onları düşünüp sabrediyorum zaten sağlıkla kucağımıza alalım inşallah meleklerimizi

Canım aynı ilaçları kullanıyoruz. Benim demir ilacım santafer fort kullanıyorum. Demir ilacımı kahvaltıya otururken alıyorum. Decaviti sabah kahvaltısından sonra alıyorum. Ben de öyle bir etki yapmıyor. Calsiyum hapını öğlen yemeğinden 1 saat sonra, omega 3 ü aç ya da tok farketmezmiş...

Canım ben iki çanta hazırladım. İlki benimki. İçindekiler;
2 pijama. Bir tane sabahlık koydum. Ben ilk doğumumda gecelik koymuştum, ziyarete gelenler oluyor toparlanması zor oluyor. Dakika başı gelip de muayene etmiyorlar zaten. Hem gaz çıkarmak için dolaştırıyorlar, gecelikle rahatsız olmuştum ben. Tabi ki tercih meselesi.
Havlu kağıt, mini bir havlu
2 tane hamile külodu, ped
Çorap, makyaj malzemeleri, ayna
Göğüs ucu kremi(lansinoh), göğüs ucu pedi
Lohusa terliği ve tacı
Diş fırçası ve macunu
İkinci çantayı bebeklerim için hazırladım. İçindekiler;
İki tane hastane çıkışı(Özel yaptırdım, üzerlerinde bebeklerin isimlerini yazdırdım). Bebeklerin doğumdan hemen sonra giyeceği kıyafetlerini ve birer adet bezi ayrı ayrı bebeklerin battaniyelerinin içine bohça şeklinde koydum. Hemşirelere veriliyor bunlar.
İki tane yedek hastane çıkışı(Altüst pijama takım şeklinde olanlardan, çorap ve şapkası var içinde)
Bebek bezi ve ıslak mendil
Farklı marka emzikler
İkiden fazla bebek ağız bezi ve havlu
Süt sağma makinesi ve biberon almadım. Çünkü özel hastanelerde zaten süt sağma makinesi var, biberonu da gerek olursa alırız. Onlar bence sonra gerekli oldukça alınacak ürünler.
İki portbebe

Omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor vermedi ama arada kullansam ii olur diye düşünüyorum. Bir de calsiyum ve magnezyum hergün içiyor musunuz?

Omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz? Bana doktor vermedi ama arada kullansam ii olur diye düşünüyorum. Bir de calsiyum ve magnezyum hergün içiyor musunuz?
Omega 3u doktorum bana 30 haftaya kadar kullan demisti. Gerci duzenli kullanmadim ben. Kani sulandiriyormus. Erken dogumda, sezeryanda sıkıntı olmasin diye dedi sanirim. Bu haftadan sonra kullanacaksan da doktoruna sor bence

Omega 3u doktorum bana 30 haftaya kadar kullan demisti. Gerci duzenli kullanmadim ben. Kani sulandiriyormus. Erken dogumda, sezeryanda sıkıntı olmasin diye dedi sanirim. Bu haftadan sonra kullanacaksan da doktoruna sor bence
Ben geç kalmışım o zaman.zaten coraspin kullanıyorum o da kan sulandırıcı. zaten verse bu saate kadar verirdi.

kabızlık veya mide problemi yapmadı mı sende canım?

Demir ilaci hemde nasil yapti kabizligi mide problemi var ama demir ilacindan oldugundan emin degilim.haftalar buyudukce zaten mide kuculdukce problem artacak diye biliyordum ama sonucta ciddi hazimsizlik ve reflu sorunum var.mesela dun 4 te yemek yedim sonra aksam sut ictim ve simdi bu saate kadar birsey yemedim.midem su an cok rahat.yiyince yine sisecek yanacak mecbur yiyecegim ama.

Benim arkadaşım geçen sene doğum yaptı ikisini birden emzirmiş küçükken daha rahat oluyor dedi biraz büyüyünce ikisini alamıyormuşsunuz.

Teşekkür ederim arkadaşlar ikiz olduğunu hissediyorum açıkçası ikiz olmasını da çok istiyorum. allahtan hayırlısı...
Ben 7.haftamda gitmiştim tekti 12.haftada öğrendim ikiz olduğunu, bende hissediyordum çünkü şişliğim çoktu ilk zamanlara göre. Eğer anne tarafında ikiz gebeliğiniz varsa olma ihtimali yüksek çünkü annenin genlerinden geliyormuş ikiz,benim anne tarafında vardı.Hayırlısı olsun

Doğum yapan arkadaşıma sordum, ne giydirsen ilk günler büyük geliyor dedi ilk 10 günde toparlanıyorlarmış zaten bence normal al ben öyle yapıcam ama illaki tam olsun istiyorsan prematüre giysi al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…