2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Arkadaşlar birşey sorucam biraz enteresan olacak ama, bebişleriniz bir kız bir erkek değilse hangisinin adı ne olacak ilk doğanın ismi şu olur falan diye mi düşündünüz yoksa düşünmediniz mi

Benim baba tarafında var ikiz gebelikler....

kizlar cevaplariniz icin cok sagolun. ben tup bebis ile hamis oldum Allah bagislarsa. transferden sonraki 8.gun degerim 150.
9.gun 240 ve
11.gun de 505. sizce bu degerler ikiz gebelik midir? Evvela muradimiz tabiki hayirli saglikli ahlakli evlatlar Vermesi Rabbimizin. Insan cok merak ediyomus yaw
benim ilk 420 sonra 741 sonra 2266 canım böyle çılgın değerlerin varsa muhtemelen çoğul gebelik. ama kesin bir kanıt sayılmıyor.

8.gün 82
10.gün.300
12 gün 700
14 gün 1400

Arkadaşlar birşey sorucam biraz enteresan olacak ama, bebişleriniz bir kız bir erkek değilse hangisinin adı ne olacak ilk doğanın ismi şu olur falan diye mi düşündünüz yoksa düşünmediniz mi
evet ben gecen gun dusunmustum..ilk.doganin adi su ikincinin bu diycem.buna gorede ilk doganin hangisi oldugunu bilicem hep cagirirken :)

Merhabalar, bende aranıza yeni katılanlardanım.Allah nasip ederse bende 2015 eylül ikiz annesi olucam inşallah :) daha önce üç düşük yaptım, bu dördüncü gebeliğim şimdi clexan,coraspirin,progestan,proluton kullanıyorum..ben her ne kadar korkularımı atamasamda şimdilik herşey yolunda 9. haftamdayım çok şükür..

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun allahım esirgesin inş. Aklına kötü şeyler getirme iyi düşüniyi oolsun

evet ben gecen gun dusunmustum..ilk.doganin adi su ikincinin bu diycem.buna gorede ilk doganin hangisi oldugunu bilicem hep cagirirken :)
Canım zaten karnındayken yapıları ile ilgıl fıkrın oluyor, benım bebegımın bırı ıkı uc hafta sonra dollenmıştı bırı kırk haftalık bırı 37 haaftalık dogdu, bırı kıloluydu bırı zayıf, daha karnımdayken gerıden gelen ogluma ugur koyacam demıştım ugurum olacak demıştım,zaten altta olunca ilk o geldı

benimkiler ayni gun dollenip ayni gun transfer edildigi icin aradaki fark sadece beslenmeleriyle alakali olarak -yada + olabilir canim... zaten gun olarak alttaki kucuksede dogumu o baslatacagi icin ilk dogan olarak buyuk sayilicak :)

bu arada kac kilo almistin?kacla doguma girdin ve karninda cok catlak oldumu?

Ben 12 kılo aldım dogumda 14 gitti, catlakmı lafını etme surulmuş tarla gıbıydım, ama ınanırmısınız 35 e kadar hıc catlamadıı sonra pes ettı zavallı karnım, olsun.
valla aslinda kiloyu cok fazla takmiyorum alinir verilirde catlaklar kalici oldugu icin can sikici oluyor goruntusu...birde oglumda hic catlamamisti cevremdekilerin hepsinin catlamis surekli hala catlamadimi diye sorup durmuslardi.olmayinca bana baya ozenmislerdi.simdi ikiz diyince bu sefer kesin olur dediler herkes dort gozle catlamasini bekliyor sanki her geldiklerinde sormaya basladilar sinirlerim bozuluyor onada..insallah yine catlamaz...

Tatlım bence catlaga da takma ıkı bebek sonuçta tek gebelıge benzemıyor, kı ben su an tekım, karnın inanılmaz buyuyor, buyusun buyusunkı bebeklerınde buyusun, catlarsa catlasın

O catlamasını dort gozle bekleyenler bebeklerının erken dogup, kuçuk olmasını da dort gozle beklıyordur, bırak karnın buyusun buyusun catlasın, o dort gozle bekleyenlerde catlasın:)

Ben 12 kılo aldım dogumda 14 gitti, catlakmı lafını etme surulmuş tarla gıbıydım, ama ınanırmısınız 35 e kadar hıc catlamadıı sonra pes ettı zavallı karnım, olsun.
Kaçıncı haftada doğum yaptın çok az kilo almış sin bebeklerin kilosu nasıldı. Malum şu an çoğu ikiz annesinin endişesi bu zamanında doğum yapabilmek küveze girmemek.

[QUOTne_sin, post: 39316480, member: 636669"]Kaçıncı haftada doğum yaptın çok az kilo almış sin bebeklerin kilosu nasıldı. Malum şu an çoğu ikiz annesinin endişesi bu zamanında doğum yapabilmek küveze girmemek.[/QUOTE]
Canım benim 38 i gecmıştı ama aralarında uc hafta vardı bırı erken bırı gec dollenmıştı, endışe etmeyın ıyı beslenın huzurlu olun bol su ıçın ıyı dınlenın. Bırı 3,5 bırı 2,6 kiloydu, lutfen endışe etmeyın, soylenenlere kafa takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…