• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Karnimin sisligine ikiz diye normal diyor.diger problemlerime kendim care buluyorum.bazen evet daha fazla sisiyor ama tuvaletten sonra bile bayaa sis.zaten yuvarlak top gibi tam hamilelik gobegi:) aynada uzun uzun bakiyorum:)
desene senin bebekler birer tosuncuk olacak :)

desene senin bebekler birer tosuncuk olacak :)

Insallah onlara yariyordur.her yedigim ictigim onlar icin zaten.bu arada kim soylemisti hatirlamiyorum da bir kac kisiydi gerci ilik limon suyu iyi geliyormus gercekten bagirsaklara.ayranla zeytinyagini da kullaniyorum ayrica.yazanlara tesekkurler.

Evet canim Sabrli olacaksin. Ben de aynisini yashadim, 14 haftadan sonra gechdi:) Umarim daha chabuk gecher.
umarım :)

hatırladım canım benım ben 5 haftalıkken gıttım 2 kese görundu 6+2 de gıttım bu seferde kalp atışşlarını ekranda görduk ama sesını duyamadık 2 hafta sonra kontrolum var o zaman dınlıcez ınş umarım senınde ikizdir karından ultrason net bılgı vermıyo benım öle bulantı gıbı belırtım yok henüz inş da olmaz rahat bi gebelık geçiririz bence yarın kesın bellı olur hadı bakalım hayırlı haberler veırrısın ınş...
maşallah ..bende yarın duyamazsamda en azından görmek istiyorum :(

Canım o hatayı ben de yaptım. Hep yattım ya da evden çıkmadım. Bu sefer iyice kireçleşiyorsun en ufak bir hareketinde Ağrı oluyor. Ya da daha çok zorlanıyorsun. Benden sana tavsiye yapma. Ben geçen hafta hep çıktım dışarı çok Yürüdüm. Şu anda daha iyiyim.

sizin normal yollamı oldu tedaviylemi..tedaviyle olunca insan ister istemez tedirgin oluyor ben ikiz olduklarını duyduğumdan beri daha çok yattım en azından 12. haftaya kadar yatarım diyorum ondan sonra yavaş tempoyla yuruyusler yapabilirim diye düşünüyorum

merhaba canım zaman dolduruyorum ben her gün :) bir gün daha yaklaşıyoruz inşallah bebişlere:)
sen nasılsın son haftandasın nasıl gidiyor

Aynen canım bende gün sayıyorum hayal ediyorum onları kucağıma alacağım günü korkuyorum ama biraz sezaryen den :KK17:değişik duygular içindeyim sizlerle yazışmak çok iyi geliyor iyiki varsınız:KK68: son hafta evet zorlanıyorum benim ağrıyor uyuyamiyorum yatakla resmen savaşıyorum ama yinede harika bi duygu rRabbim herkese yasatsin inş.

Aynen canım bende gün sayıyorum hayal ediyorum onları kucağıma alacağım günü korkuyorum ama biraz sezaryen den :KK17:değişik duygular içindeyim sizlerle yazışmak çok iyi geliyor iyiki varsınız:KK68: son hafta evet zorlanıyorum benim ağrıyor uyuyamiyorum yatakla resmen savaşıyorum ama yinede harika bi duygu rRabbim herkese yasatsin inş.
ben de istemeden arkadaşımın sezeryan videosunu izlemiştim. aklıma o geliyor zaman zaman. ama normal doğumu düşününce sezeryandan daha az korkuyorum yine de. aç bir iki normal doğum videosu izle internette rahatlarsın :)))

Arkadasim yat, hicbirsey yapma. 1 hafta 1 haftadir. Dursunlar biraz daha. Bebislerin kilosu nasil
canım yaklaşık 2buçuk kilolar çok şükür.. ama doktor erken küveze girmesinler yat dinlen dursunlar daha dedi.. gece gündüz doktor ve stresten sızdım gündüz hep yattım bakalım ne kadar dayanabilcez

güzel bir haftadasın ben daha erken doğururum diye korkuyorum. İnşallah sağlıkla zamanında sağ salim doğum gerçekleştirirsin. Korkma.
sağol canım tek isteğim küveze girmesin yavrularımm..
Doktor ne dedi. Sanırım iğne fln bişeler yapı yorlar bebekler dursun die.dinlen bakalım 1 gun bile önemli. Hayirlisi olsun hakkında bebeklerin kilosu iyiyse sağlıklı olsunlar da 35 de ii. Ama ins dururlar dualarimiz seninle
bebeklerimin kilosu ii çok şükür 2 buçuğa yakınlar ama yine de korkuyorum işte.. iğne daha önce yapılmıştı artık tek yapacağım yatmak galiba...

Allah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle
Allah razı olsun canımmmm
Canim dualarim seninle Rabbim yardimcin olsun bebislerin gelişimi nasıl
iyiler çok şükür
destek oldunuz moral oldunuz Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız İnşalah kızlarrr...

kizlar merhaba bişey sorucam :) ilk bhcg degerleriniz kac cikmisti acaba :) ben de bugun hamis oldugumu ogrendim de merak ettim ikiz annelerinin ilk degerlerini :)

kizlar merhaba bişey sorucam :) ilk bhcg degerleriniz kac cikmisti acaba :) ben de bugun hamis oldugumu ogrendim de merak ettim ikiz annelerinin ilk degerlerini :)
benim ilk 420 sonra 741 sonra 2266 canım böyle çılgın değerlerin varsa muhtemelen çoğul gebelik. ama kesin bir kanıt sayılmıyor.

Kızlar merhaba, bebişlerin ikiz olduğu hangi hafta anlaşıldı? ilk haftalarda görünüyor mu?
Benim 6.haftamda iki keseyi görmüştü. Ama birisi tam düzgün değil bebek olmayabilir içinde filan demişti. Sonra 8.haftamda gittiğimde ikisinin de kalp atışlarını duydu...

Herkese Merhaba :KK25: 13 haftalık hamişim bende.7.haftadan sonra gerçekten çok zor günler geçirdim bende hala tam olarak toparlamış değilim.İkiz gebeliklerde ne yazık ki böyle zorlu bi süreç oluyomuş.Allah herkesin yardımcısı olsun ve miniklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :KK68:

Herkese Merhaba :KK25: 13 haftalık hamişim bende.7.haftadan sonra gerçekten çok zor günler geçirdim bende hala tam olarak toparlamış değilim.İkiz gebeliklerde ne yazık ki böyle zorlu bi süreç oluyomuş.Allah herkesin yardımcısı olsun ve miniklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :KK68:
Artık yavaş toparlarsın canım. Benim de seninkiyle aynı zamanlar başlayıp 13-14. Haftalar arası azaldı baya mide durumları ve diğer Sıkıntılar

Kızlar dun hastane çıkışı vb.eşyalarını aldım kuzularimin.çalışıyorum tatildeyken alayim istedim biraz.erken değil değil mi? Herkes acele etme diyor.insanin gönlü almaktan yana.bi de ikizleri ilan ark.im 6. Aydan sonra yat hep dinlenme.islerini. bitir diyor.boyle bi bocalamadayim..

Gezerken dinlenmek istiyor insan.yurudukc e mide yanmam artıyor benim. Bi hafta çok modem yanıyor diğer hafta sırtın çok agriyor.

Göğüs altlarimda ağrımaya başladı normal değil mi?

Back