kızlar 2cm açılmam varmış çok korkarak bir gece geçirdim... dualarınızı eksik etmeyin biraz daha dursun kuzularım
Canim dualarim seninle Rabbim yardimcin olsun bebislerin gelişimi nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 2cm açılmam varmış çok korkarak bir gece geçirdim... dualarınızı eksik etmeyin biraz daha dursun kuzularım
desene senin bebekler birer tosuncuk olacak :)Karnimin sisligine ikiz diye normal diyor.diger problemlerime kendim care buluyorum.bazen evet daha fazla sisiyor ama tuvaletten sonra bile bayaa sis.zaten yuvarlak top gibi tam hamilelik gobegi:) aynada uzun uzun bakiyorum:)
desene senin bebekler birer tosuncuk olacak :)
umarım :)Evet canim Sabrli olacaksin. Ben de aynisini yashadim, 14 haftadan sonra gechdi:) Umarim daha chabuk gecher.
maşallah ..bende yarın duyamazsamda en azından görmek istiyorumhatırladım canım benım ben 5 haftalıkken gıttım 2 kese görundu 6+2 de gıttım bu seferde kalp atışşlarını ekranda görduk ama sesını duyamadık 2 hafta sonra kontrolum var o zaman dınlıcez ınş umarım senınde ikizdir karından ultrason net bılgı vermıyo benım öle bulantı gıbı belırtım yok henüz inş da olmaz rahat bi gebelık geçiririz bence yarın kesın bellı olur hadı bakalım hayırlı haberler veırrısın ınş...
Canım o hatayı ben de yaptım. Hep yattım ya da evden çıkmadım. Bu sefer iyice kireçleşiyorsun en ufak bir hareketinde Ağrı oluyor. Ya da daha çok zorlanıyorsun. Benden sana tavsiye yapma. Ben geçen hafta hep çıktım dışarı çok Yürüdüm. Şu anda daha iyiyim.
merhaba canım zaman dolduruyorum ben her gün :) bir gün daha yaklaşıyoruz inşallah bebişlere:)Günaydın ggüzel annisler ve misssssss kokulu yavruslari herkes iyidir inş.
merhaba canım ben en başından beri öğrendim yani iki kese göründü 5 yada 6.haftadatekrardan msjımı dikkate alacak bir ark varsa yeniden soruyorum... ikiz gebelik olduğunu kaçıncı hafta öğrendiniz
yaşar canım bende cok yaşadım ama allaha şükür 12.haftaya doğru geçti ben prima bella diye bileklik24 saat mide bulantısı yaşarmı bir hamile yaaa çok kötüyüm
merhaba canım zaman dolduruyorum ben her gün :) bir gün daha yaklaşıyoruz inşallah bebişlere:)
sen nasılsın son haftandasın nasıl gidiyor
ben de istemeden arkadaşımın sezeryan videosunu izlemiştim. aklıma o geliyor zaman zaman. ama normal doğumu düşününce sezeryandan daha az korkuyorum yine de. aç bir iki normal doğum videosu izle internette rahatlarsın :)))Aynen canım bende gün sayıyorum hayal ediyorum onları kucağıma alacağım günü korkuyorum ama biraz sezaryen den değişik duygular içindeyim sizlerle yazışmak çok iyi geliyor iyiki varsınız son hafta evet zorlanıyorum benim ağrıyor uyuyamiyorum yatakla resmen savaşıyorum ama yinede harika bi duygu rRabbim herkese yasatsin inş.
canım yaklaşık 2buçuk kilolar çok şükür.. ama doktor erken küveze girmesinler yat dinlen dursunlar daha dedi.. gece gündüz doktor ve stresten sızdım gündüz hep yattım bakalım ne kadar dayanabilcezArkadasim yat, hicbirsey yapma. 1 hafta 1 haftadir. Dursunlar biraz daha. Bebislerin kilosu nasil
sağol canım tek isteğim küveze girmesin yavrularımm..güzel bir haftadasın ben daha erken doğururum diye korkuyorum. İnşallah sağlıkla zamanında sağ salim doğum gerçekleştirirsin. Korkma.
bebeklerimin kilosu ii çok şükür 2 buçuğa yakınlar ama yine de korkuyorum işte.. iğne daha önce yapılmıştı artık tek yapacağım yatmak galiba...Doktor ne dedi. Sanırım iğne fln bişeler yapı yorlar bebekler dursun die.dinlen bakalım 1 gun bile önemli. Hayirlisi olsun hakkında bebeklerin kilosu iyiyse sağlıklı olsunlar da 35 de ii. Ama ins dururlar dualarimiz seninle
Allah razı olsun canımmmmAllah yardımcın olsun canım. Dualarımız seninle
iyiler çok şükürCanim dualarim seninle Rabbim yardimcin olsun bebislerin gelişimi nasıl
benim ilk 420 sonra 741 sonra 2266 canım böyle çılgın değerlerin varsa muhtemelen çoğul gebelik. ama kesin bir kanıt sayılmıyor.kizlar merhaba bişey sorucam :) ilk bhcg degerleriniz kac cikmisti acaba :) ben de bugun hamis oldugumu ogrendim de merak ettim ikiz annelerinin ilk degerlerini :)
8.gün 82kizlar merhaba bişey sorucam :) ilk bhcg degerleriniz kac cikmisti acaba :) ben de bugun hamis oldugumu ogrendim de merak ettim ikiz annelerinin ilk degerlerini :)
Benim 6.haftamda iki keseyi görmüştü. Ama birisi tam düzgün değil bebek olmayabilir içinde filan demişti. Sonra 8.haftamda gittiğimde ikisinin de kalp atışlarını duydu...Kızlar merhaba, bebişlerin ikiz olduğu hangi hafta anlaşıldı? ilk haftalarda görünüyor mu?
Artık yavaş toparlarsın canım. Benim de seninkiyle aynı zamanlar başlayıp 13-14. Haftalar arası azaldı baya mide durumları ve diğer SıkıntılarHerkese Merhaba 13 haftalık hamişim bende.7.haftadan sonra gerçekten çok zor günler geçirdim bende hala tam olarak toparlamış değilim.İkiz gebeliklerde ne yazık ki böyle zorlu bi süreç oluyomuş.Allah herkesin yardımcısı olsun ve miniklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
inşallah canım benim yüreğime su serpiliyor böyle duyunca :) yinede şükürler olsun halimize :)Artık yavaş toparlarsın canım. Benim de seninkiyle aynı zamanlar başlayıp 13-14. Haftalar arası azaldı baya mide durumları ve diğer Sıkıntılar
Rabbim korusun mimiklerini, sağlıkla dogacaklari vakit bellidir.iyi ol inş,hayırla kurtulmayi nasip etsin Rabbim..kızlar 2cm açılmam varmış çok korkarak bir gece geçirdim... dualarınızı eksik etmeyin biraz daha dursun kuzularım