• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

kızlar hastane çantasını hazırlayacam 26 haftadan sonra. alışverişimi internetten yapmayı düşünüyorum. çantaya ne koymak lazım? benim düşündüklerimi söyleyeyim
2 tane gecelik
çorap, patik
ped, iç çamaşırı
1 er tane hastane çıkışı
1 er tane zıbın takım
bez
emzik
biberon
süt sağma makinesi
terlik

kızlar hastane çantasını hazırlayacam 26 haftadan sonra. alışverişimi internetten yapmayı düşünüyorum. çantaya ne koymak lazım? benim düşündüklerimi söyleyeyim
2 tane gecelik
çorap, patik
ped, iç çamaşırı
1 er tane hastane çıkışı
1 er tane zıbın takım
bez
emzik
biberon
süt sağma makinesi
terlik
Ben pijama takımı aldım 2 tane.gecelik almadım alsam mi acaba.islak mendil,pamuk bebek alt temizliği için. Süt sagma makina medela var ama hastaneden kiral I cam.

Kızlar dun hastane çıkışı vb.eşyalarını aldım kuzularimin.çalışıyorum tatildeyken alayim istedim biraz.erken değil değil mi? Herkes acele etme diyor.insanin gönlü almaktan yana.bi de ikizleri ilan ark.im 6. Aydan sonra yat hep dinlenme.islerini. bitir diyor.boyle bi bocalamadayim..

Gezerken dinlenmek istiyor insan.yurudukc e mide yanmam artıyor benim. Bi hafta çok modem yanıyor diğer hafta sırtın çok agriyor.

Göğüs altlarimda ağrımaya başladı normal değil mi?

Ben 28. Haftada başladım ggerçekten zaman ilerledikçe çok zor oluyor hemde ha deyince alınmıyor yavaş yavaş almak mantıklı bence

Bence hastane çıkışı en az üçer tane olmali
Zibin çorap şapka eldiven hepsi en az üçer adet olmali.
Çünkü hastanede uç gun kalınıyor en az. Eğer sarılık falan olursa daha da cok.
İnce battaniye ince mendiller tulbentler göğüs pomadı göğüs Pedi emzirme sutyeni ilk aklıma gelenler güzel bilgiler var bu konuda internette..

Ben de bisey sorucam özellikle dogum yapan arkadaslara
hastanede ki bebeklerin ilk giysileri hangi ölçü almalı emanet gibi cok buyuk durmasın istiyorum ben..
Kızımda yeni dogan almıştım 4.500 kilo doğdu hepsi kucuk gelmişti direk 3-6 ay giydi bez bile
İkizler 2.500 civarı doğuyor yeni dogan mı yoksa prematuremi alalım
premature mı?
Sıfır ay mı
Yeni dogan mı
Tinty var birde galiba bu da premature

Birde hem sezeryan hem de yaz olacağı icin gecelik daha iyi olacaktır pijama dikiş yerini acitabilir

Ben pijama takımı aldım 2 tane.gecelik almadım alsam mi acaba.islak mendil,pamuk bebek alt temizliği için. Süt sagma makina medela var ama hastaneden kiral I cam.
sezeryanda gecelik daha rahat oluyormuş. pijamanın lastiği rahatsız ediyormuş diye duydum

2 tane gecelik
çorap, patik
ped, iç çamaşırı
1 er tane hastane çıkışı
1 er tane zıbın takım
bez
emzik

Bi tane gecelik ve pijama tam koydum ben hastaneye sordum pijama yeterli gebeliğe gerek yok zaten ameliyat için veriyoruz size dediler ama ben yinede koydum
iç zibin 2 tane
hastane çıkışı 2 tane
battaniyeleri
Bez ıslak mendil havlu peçete kundak
yedek bez biberon süt sagmaa cihazi
Iç çamaşırı Ped hasta bezi gerçi hastane de veriliyormus ama yinede ben koydum terlik çorap patik sabahlik lohusa tacı

Kızlar dun hastane çıkışı vb.eşyalarını aldım kuzularimin.çalışıyorum tatildeyken alayim istedim biraz.erken değil değil mi? Herkes acele etme diyor.insanin gönlü almaktan yana.bi de ikizleri ilan ark.im 6. Aydan sonra yat hep dinlenme.islerini. bitir diyor.boyle bi bocalamadayim..

Gezerken dinlenmek istiyor insan.yurudukc e mide yanmam artıyor benim. Bi hafta çok modem yanıyor diğer hafta sırtın çok agriyor.

Göğüs altlarimda ağrımaya başladı normal değil mi?
Canım bence erken değil her hafta bir Sıkıntımız olduğu için. Ben de aldım ayrıca. Önümüzdeki haftalarda diğer alışverişleri de bitireyim sona bırakmayayım diyorum ne hale gelirim daha sonra hiç düşünemiyorum. Tabi işlerini bırakma sona sen de ama halin olursa yine ayrıca çıkar gezersin.

daha önce sezaryen geçirmiş biri olarak ben gecelikle rahat edemeyeceğimi düşünüyorum kalkıp yürümek bebeklere bakmak gerekecek ayrıca bi de dikiş yeri bayağı aşağıda kalıyor lastik denk gelmez yani ama rahat edeceğinizi düşünüyorsanız ikisinden de koyun çantaya benim aklıma takılan da sezaryende kanama çok olmuyor ped idare eder gibi geliyor hasta bezine gerek yok sanki

daha önce sezaryen geçirmiş biri olarak ben gecelikle rahat edemeyeceğimi düşünüyorum kalkıp yürümek bebeklere bakmak gerekecek ayrıca bi de dikiş yeri bayağı aşağıda kalıyor lastik denk gelmez yani ama rahat edeceğinizi düşünüyorsanız ikisinden de koyun çantaya benim aklıma takılan da sezaryende kanama çok olmuyor ped idare eder gibi geliyor hasta bezine gerek yok sanki
aynen katiliyorum..bende sezeryan dogum yapmistim ilkinde surekli kalkmak gerektigi icin pijama daha rahat ve derli toplu..dikis yeride baya asagida lastigin geldigi yerle hiiic alakasi yok...evet ped de yetiyor hasta bezi gereksiz...

kızlar moralim çok bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi :KK43:

Kızlar dun aksam aniden kanamam oldu tehlike geçirdim çok korktum su anda kanamam durdu çok şükür bebeklerinin kalp atışlarını da duydum bugün bebeklerden birinin plasentasinda yırtık oluşmuş o yüzden kanamam olmuş başınabböle bosey gelen oldumu doktor kendiliginden düzelir dedi ama yinede korkuyorum tehlikelisidir acaba

kızlar moralim çok bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi :KK43:
8. Haftada tek kese tek kalp atışı. 13. Haftada 2 sini birden gördük. Zamanı vardır belki geç döllenme fln olmuştur. Bekle ins görürsün 10 güne kadar.

Canım E="Kedersiz, post: 39bakıldı member: 175857"]kızlar moragördümk bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi :KK43:
Canim vajinal ultrasonlami bakildi seninle ayni gidiyoruz ben gordum bebekleri kalp atisinida duydum ins seninkilerde duyulur rabbim sana bagislasin

Canım E="Kedersiz, post: 39bakıldı member: 175857"]kızlar moragördümk bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi :KK43:
Canim vajinal ultrasonlami bakildi seninle ayni gidiyoruz ben gordum bebekleri kalp atisinida duydum ins seninkilerde duyulur rabbim sana bagislasin
hayır canım karından bakıldı bir hafta sonra yine çağırdı vajinal bakacağını söyledi bir dahaki sefere

Kızlar dun aksam aniden kanamam oldu tehlike geçirdim çok korktum su anda kanamam durdu çok şükür bebeklerinin kalp atışlarını da duydum bugün bebeklerden birinin plasentasinda yırtık oluşmuş o yüzden kanamam olmuş başınabböle bosey gelen oldumu doktor kendiliginden düzelir dedi ama yinede korkuyorum tehlikelisidir acaba

Geçmiş olsun canım içini ferah tut

Demir hapi kullanan arkadaslar internette Demir kullanımı ile ilgili birçok bilgi var
Aynı anda kalsiyum almamak gerekiyormuş. Sut icmeyecek miyiz yogurt icmeyecek miyiz
Hangi saatlerde alıyorsunuz ilaçları...
Decavit omega 3 ferrro bisey Demir hapi kullanıyorum ben birde calsiyum
Decaviti sabah alırsam cok cok aciktiriyor beni gece yatarken iciyorum onu ama doğru zamanlar konusunda bilgisi olan var mı ???

Back