- 8 Kasım 2013
- 1.009
- 1
- 1.007
- 358
Ben pijama takımı aldım 2 tane.gecelik almadım alsam mi acaba.islak mendil,pamuk bebek alt temizliği için. Süt sagma makina medela var ama hastaneden kiral I cam.kızlar hastane çantasını hazırlayacam 26 haftadan sonra. alışverişimi internetten yapmayı düşünüyorum. çantaya ne koymak lazım? benim düşündüklerimi söyleyeyim
2 tane gecelik
çorap, patik
ped, iç çamaşırı
1 er tane hastane çıkışı
1 er tane zıbın takım
bez
emzik
biberon
süt sağma makinesi
terlik
Kızlar dun hastane çıkışı vb.eşyalarını aldım kuzularimin.çalışıyorum tatildeyken alayim istedim biraz.erken değil değil mi? Herkes acele etme diyor.insanin gönlü almaktan yana.bi de ikizleri ilan ark.im 6. Aydan sonra yat hep dinlenme.islerini. bitir diyor.boyle bi bocalamadayim..
Gezerken dinlenmek istiyor insan.yurudukc e mide yanmam artıyor benim. Bi hafta çok modem yanıyor diğer hafta sırtın çok agriyor.
Göğüs altlarimda ağrımaya başladı normal değil mi?
sezeryanda gecelik daha rahat oluyormuş. pijamanın lastiği rahatsız ediyormuş diye duydumBen pijama takımı aldım 2 tane.gecelik almadım alsam mi acaba.islak mendil,pamuk bebek alt temizliği için. Süt sagma makina medela var ama hastaneden kiral I cam.
kızlar hastane çantasını hazırlayacam 26 haftadan sonra. alışverişimi internetten yapmayı düşünüyorum. çantaya ne koymak lazım? benim düşündüklerimi söyleyeyim
2 tane gecelik
çorap, patik
ped, iç çamaşırı
1 er tane hastane çıkışı
1 er tane zıbın takım
bez
emzik
Bi tane gecelik ve pijama tam koydum ben hastaneye sordum pijama yeterli gebeliğe gerek yok zaten ameliyat için veriyoruz size dediler ama ben yinede koydum
iç zibin 2 tane
hastane çıkışı 2 tane
battaniyeleri
Bez ıslak mendil havlu peçete kundak
yedek bez biberon süt sagmaa cihazi
Iç çamaşırı Ped hasta bezi gerçi hastane de veriliyormus ama yinede ben koydum terlik çorap patik sabahlik lohusa tacı
Canım bence erken değil her hafta bir Sıkıntımız olduğu için. Ben de aldım ayrıca. Önümüzdeki haftalarda diğer alışverişleri de bitireyim sona bırakmayayım diyorum ne hale gelirim daha sonra hiç düşünemiyorum. Tabi işlerini bırakma sona sen de ama halin olursa yine ayrıca çıkar gezersin.Kızlar dun hastane çıkışı vb.eşyalarını aldım kuzularimin.çalışıyorum tatildeyken alayim istedim biraz.erken değil değil mi? Herkes acele etme diyor.insanin gönlü almaktan yana.bi de ikizleri ilan ark.im 6. Aydan sonra yat hep dinlenme.islerini. bitir diyor.boyle bi bocalamadayim..
Gezerken dinlenmek istiyor insan.yurudukc e mide yanmam artıyor benim. Bi hafta çok modem yanıyor diğer hafta sırtın çok agriyor.
Göğüs altlarimda ağrımaya başladı normal değil mi?
Ikisinden de alın yanınıza dediler bana hastaneden. Ilk gün pijama sonra gecelik ya da tam tersi daha rahat oluyormuş.sezeryanda gecelik daha rahat oluyormuş. pijamanın lastiği rahatsız ediyormuş diye duydum
aynen katiliyorum..bende sezeryan dogum yapmistim ilkinde surekli kalkmak gerektigi icin pijama daha rahat ve derli toplu..dikis yeride baya asagida lastigin geldigi yerle hiiic alakasi yok...evet ped de yetiyor hasta bezi gereksiz...daha önce sezaryen geçirmiş biri olarak ben gecelikle rahat edemeyeceğimi düşünüyorum kalkıp yürümek bebeklere bakmak gerekecek ayrıca bi de dikiş yeri bayağı aşağıda kalıyor lastik denk gelmez yani ama rahat edeceğinizi düşünüyorsanız ikisinden de koyun çantaya benim aklıma takılan da sezaryende kanama çok olmuyor ped idare eder gibi geliyor hasta bezine gerek yok sanki
8. Haftada tek kese tek kalp atışı. 13. Haftada 2 sini birden gördük. Zamanı vardır belki geç döllenme fln olmuştur. Bekle ins görürsün 10 güne kadar.kızlar moralim çok bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi
hayır canım karından bakıldı bir hafta sonra yine çağırdı vajinal bakacağını söyledi bir dahaki sefereCanım E="Kedersiz, post: 39bakıldı member: 175857"]kızlar moragördümk bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi
Canim vajinal ultrasonlami bakildi seninle ayni gidiyoruz ben gordum bebekleri kalp atisinida duydum ins seninkilerde duyulur rabbim sana bagislasin
kızlar moralim çok bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi
kızlar moralim çok bozuk keseler var ama bebekler gözükmüyor .ne olur cevap yazın kaçıncı haftada gördünüz bebeklerinizi
Kızlar dun aksam aniden kanamam oldu tehlike geçirdim çok korktum su anda kanamam durdu çok şükür bebeklerinin kalp atışlarını da duydum bugün bebeklerden birinin plasentasinda yırtık oluşmuş o yüzden kanamam olmuş başınabböle bosey gelen oldumu doktor kendiliginden düzelir dedi ama yinede korkuyorum tehlikelisidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?