2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Ben de kilo almamis im ve aynen su mu azaldı die korktum karnimda toparla k gibi duruolar çünkü hissedilio yarın kontrole gidicem ins. Herşey yolunda dir.
Yarin doktorun dedigini soylersen sevinirim ben de. Haftalarimiz yakin. Ben kilo almadigim gibi, 1kg vermisim. Gecn hafta ciger gelistirici igne vuruldum. Acaba vucudumda odem vardi da onu mu atti, bilmiyorum. Umarim birsey cikmaz

Valla oyle ya. Kilo almadim diye uzuluyoruz. :)
Dogumum yaklasmasin yaa. Daha kucukler. 2 kioyubari gecsinlet

Allah yardimcin olsun canim. Gececek Insallah, kuzularimizi alicagiz kucagimiza. Tum sıkıntılar geride kalacak. Sabret

Valla oyle ya. Kilo almadim diye uzuluyoruz. :)
Dogumum yaklasmasin yaa. Daha kucukler. 2 kioyubari gecsinlet

geçerler canım doktorum bana dedi ki 28. hafta civarı iğne vuracağız ciğerleri gelişsin diye erken doğum riskine karşı. sana da yaptılar mı yapacaklar mı bilmiyorum. aklına gelen her şeyi doktora sor. ben öyle yapıyorum. hele sen bir de son haftalardasın. olur olmadık her şeyi sorma zamanın :))

Bir kac gun daha kilo almazsam soracagim. Ciger gelistirici igne vuruldum. Ondan sonra kilo almadim zaten. Bilmiyorum, ayirlusi artik.
Bu forum sayesinde birbirlerimizin sıkıntılarını dinliyoruz ya, kimi zaman da cozum oluyoruz, bazen rahatliyoruz. Ortak sorunlarimizi duyuyoruz. Iyiki var. Teşekkürler

gerçekten bana da iyi geliyor benimle aynı veya yakın durumdakilerle sohbet etmek.
hayırlısı canım. inşallah gelişimleri devam ediyordur.

Yok canim oglum mışıl mışıl uyuyor kizim yaninda ağlıyor etkilemiyor birde alistirmaya bagli tvli odada felan uyutuyorum alissinlar diye kizim yaramaz oğlum uslu

Valla.epi
Epidural tavsiye ederim canim bende sallandim ama cokta rahatsiz etmedi ameliyat sirasinda doktorumla ve anestezi ekibiyle sohbet ettik ayrica kist ameliyati oldum kistimi felan gosterdi sag yumurtaligimda alindi

Evet bende ya tam uyusmadan keserlerse diye korkuyorum ama genel anestezi olursa bu seferde bebeklerin ilk dogdugunda seslerini duyamam o ani yasayamam diye epidural isterim sanirim.
Bende kesitklerini hissedecem sandim kesecek diye beklerken bebek sesini duydum hic bisey hissetmedim sallanti disinda sallantida rahatsiz edici deildi

benimde tasinmam gerekiyor uygun bir ev bulursam tasinicam ama nasil yapicam tek basima bu gurbetelde bilmem
Ben gurbette değilim ama ben de tek başımayım canım Allah yardımcımız olsun. Ben de daha evi bulamadım araştırıyorum ama çok da sona bırakmamak lazım acele etmem gerek

Kızlar bu ara geceleri hep uykum kaçıyor benim gibi uykusuzluk problemi yaşayan var mi ne yapıyorsunuz çözüm veya önlem olarak. Bile de herkes diyorki bu aralar çok uyu sonra ihtiyacın olacak... Sanki uyku depolamak mümkünmüş gibi...

Merhaba canım. Uykusuzlardan biri de benim. Eğer gün içinde yorgunluk hissetmiyorsan gece boyunca aldığın uyku sana yetiyordur.

hanımlar aranıza yeni katıldım.yazdıklarınızı okudum da hamile olanlara kolaylıklar , doğum yapmış arkadaşlara da sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler diliyorum.ben de ikizlerime hamileyim.4 aylık olduk.göbeğim baya çıktı şimdiden.çok bel ağrım oluyo.hiç bel desteği kullananız var mı hani korse gibi belin altından göbeği destekleyen.memnun kaldınız mı kullanan varsa ya da duydunuz mu hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…