2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canım merhaba
Bende bel ağrısı henüz yok ama inanılmaz bir kaburga ağrısı var. Bel ağrısı için karnın altından geçen morseler oluyor onlardan alabilirsin. Benim işimi görmediğinden henüz almadım. Bende daha çok kaburga ağrısı ve nefes alma sıkıntısı var

Bugün kontrole gittim.bebeklerin suları iyiymiş kilo almadığı mi durumu söyledim. KILO almamak suyu etkilemez Mis. Birbirlerine yakın gidiyor mus kilolari.ssancı çıkmadı. 10 gun sonra tekrar gidicem..artik daha çok cagircak galiba.

Canim uykusuzlukta bi surec bikac hafta bendede oldu uyuyamadim surekli bi huzursuzluk azcik dslssm kabuslar fslan,sonra kendiliginden gecti.ins.seninde gececektir
Holywar nasilsin.3 u biradasin dimihamile yastgini deneyeyim bende.dun merak edip karin capima baktim 1 metre suaan ama cok hosuma gidiyor.bebde uyku boluklugu yasiyorum cisim var saniyorum wcye gidip anca 1-2 damla.sonra geri dondugumde nereme yatsam agrim olmaz durumlarini yasiyorum.
Bu arada dr a ayakta durduguda olan serlesme ve basinctan bahsettim cok normal ikiz gbelikte rahme olan baski artiyor dinleneceksin dedi erken dogumla ilgili degil dedi.
Bide sagdaki bebiste hala tek bobrek gorunuyor ama ben cok huzurluyum..

Kaç aylık oldun tatlım ? karnın büyüdü diye mi acaba kaburga ağrıların.danıştın mı doktoruna hiç ?

Kilo almamayi onemsemedi o zaman. Bebekler almis degil mi. Kac olmuslar canim.

Ben de uyuyamiyorum wc kalkıyor um sürekli sonra d alamıyorum. Bi de uyandığında sırt üstü yatıyor oluyorum.ogleden sonraları ya da kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum.

Bu arada ikiz bebek emİrme minderi gordum nette. Cok begendim satisi goremedim alan goren k
Bebekler almış 1300 +_200 die düşün dedi.haftalarina göre normal mis. Başka bi bayan vardı suyu azalmış mesela çok su içiyorum 3 lt ama azalmış dedi.
benm dr da iki uc litre su icmek fazlasi ile yeterli abartmnn bir faydasi yokk dedi.cnm sukur bebisler kilo alsinda sacnci olmamasida cok guzel.bu haftalar bi brbekler alacak bir sen alacn bi duraklama olacak derkenn hopp doguvermisler saglikla

kızlar merhaba bende 6+2 deyim dün randevum vardı çok şükür bebeklerımın kalp atışlarını ekranda gördum ama sesini duyamadım 2 hafta tekrar randevu verdi ama ben sabırsızlanıyorum başka doktora da gıtmek istıyorum bi kaç gun sonra vajinal ultrasonun bu dönemlerde zararı varmı acaba hem gitmek istıyorum hemde korkuyorum..

canim karninin capina gore kac kilo aldigini merak ettim ..nette 28. haftada 38-40 haftalik tekil gebelik karni olur anne adaylarinda yaziyordu seninki kucuk geldi kac kilo aldin toplam?

Canim vajinal ultrasonu gerekmedikce yaptirmamak daha iyi diye biliyorum.benim doktorum ozellikle ilk baslarda taraftar degildi.

Slm kızlar bugün nst ye girdim çok az sancı var dedi Dr pazartesi tekrar çağırdı eğer bi terslik olmazsa 13 Şubat ta olacak doğum Kasılmalar var çok az da sancı çıktı ayakta durmaya ya dikkat et dedi Dr ogluslarimin eksiği kalmadı gibi , gerçi en önemlisi yok isimlerini belirleyemedik hala sizlerde durum ne herkes iyidir umarım

Az kalmis artık bu haftaya gelmi s sin ne zaman dogarl arsa dogsunlar küveze gerek yok.ssen hangi şehirDe y din. Ben de hazırlamaya başlıca m kıyafet ler yıkayıp üTu len çek diğerleri Bodrum'dan çıkarılıp yıkana cak park yatak fln.yfln.yavaStan başlasam ii olur.

canim karninin capina gore kac kilo aldigini merak ettim ..nette 28. haftada 38-40 haftalik tekil gebelik karni olur anne adaylarinda yaziyordu seninki kucuk geldi kac kilo aldin toplam?
Canim emin ol hic bir hamile birbirine benzemiyor genelleme ya da kiyas yapmak mumkun degil.ben minyon bi hamisim beni goren 8 aylik saniyor.56 kilo ile hamile kaldim suan 63-64 kiloyum.one dogru sivri giden karnim var henuz yayilma olmadi.ben hastanede 37 haftalik ikoz gebe gordum karni tekillerin 7.ayi kadar anca vardi.yakinda paylasirim gobusumu

Bence
Canim vajinal ultrasonu gerekmedikce yaptirmamak daha iyi diye biliyorum.benim doktorum ozellikle ilk baslarda taraftar degildi.
bence de biraz daha sabredip görebilirsin kalp atı S Larını. yaptıran lar var vajinal ultrason bi sorun olmuyormus.ben olsam beklerim acil bakılacak bişi değilse.

Kaç aylık oldun tatlım ? karnın büyüdü diye mi acaba kaburga ağrıların.danıştın mı doktoruna hiç ?
Yaklaşık 4,5 ay oluyor işte 20 hafta bitti 21 e girdik. Karnım büyüdü diye tabi doktora sordum dün normal dedi daha da artacak dedi

Ben de uyuyamiyorum wc kalkıyor um sürekli sonra d alamıyorum. Bi de uyandığında sırt üstü yatıyor oluyorum.ogleden sonraları ya da kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum.
O wc ye kalkma Allah'ın emri zaten. Ona razıyım. Keşke gün içinde ben de uyuyabilsem Sırt üstü de yatmam hiç mümkün değil çünkü nefes alamıyorum iğneli fıçı gibiyim yani bu ara ne yapsam olmuyor her Yanımda bir şey var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…