• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benimde tek plesenta iki kese drunuz bununla ilgili birsey soylrdimi merak ettim
Nasil birseyi kastettiniz? Ttts yi diyorsaniz bahsetti %20 olasilikla olabilir diyormus literatur. Simdilik esit gidiyorlar cok sukur insallah hep boyle gider. Siz de bi sikinti mi olustu ?

Herkese merhaba,
4-5 gundur ozellikle aksamlari karnim tas gibi oluyorve beni cok zorluyordu bugun doktoruma gittim, hem karindan hem de alttan muayene etti, rahim agzinda sorun yok dedi ama onlem olarak proluton igne verdi herhafta 1 kere 34.haftaya kadar kullanicaz dedi. Bu igneyi 10. Haftamda da kanama nedeniyle olmustum. Boyle surekli kullananinizvar mi? Progesteron iceriyor sanirim kilo yapar mi diye merak ediyorum. Cok kontrollu gidemiyorum zaten 5 kilo aldim halihazirda:(

evet sallanti oluyor ben oglumda hissetmistim ama ne oldugunu anlamamistim meger bebegi cikariyorlarmis :) ama oyle korkulacak bisey degil sallanti benim tek korktugum tam uyusmadan keserlermi acaba idi.. ki bir arkadasima olmus kiz ciglik cigliga genele cevirmisler...bende doktora baslamadan sakin kesmeyin ayak parmaklarimi hissediyorum ve oynatiyorum demistim doktorda digerine donup korktu galiba demisti..meger uyusma zaten gobekle diz kapagi arasindaymis o anda o yuzden ayak parmaklarimi oynatabiliyormusum :) sonra onlarda uyustu tabi dogumdan ciktiktan sonra..Allah hepimize kolaylik versin ama bana tercih secenek sunarlarsa genel anesteziyi secicem bu sefer cunku cok gerilmistim zangir zangir titremistim..birde bu sefer iki tane ,insallah genel derler bana bu sefer...

Evet bende ya tam uyusmadan keserlerse diye korkuyorum ama genel anestezi olursa bu seferde bebeklerin ilk dogdugunda seslerini duyamam o ani yasayamam diye epidural isterim sanirim.

Herkese merhaba,
4-5 gundur ozellikle aksamlari karnim tas gibi oluyorve beni cok zorluyordu bugun doktoruma gittim, hem karindan hem de alttan muayene etti, rahim agzinda sorun yok dedi ama onlem olarak proluton igne verdi herhafta 1 kere 34.haftaya kadar kullanicaz dedi. Bu igneyi 10. Haftamda da kanama nedeniyle olmustum. Boyle surekli kullananinizvar mi? Progesteron iceriyor sanirim kilo yapar mi diye merak ediyorum. Cok kontrollu gidemiyorum zaten 5 kilo aldim halihazirda:KK43:
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah rahat gelirsin 34. Haftaya kadar. O kontrolsüzlük ilk 3 ay çok ağır geçtiğinden istemeden bende de oldu. Artık bundan sonra dikkat etmeye çalışalım. Ama sanki minimum +15 oluruz gibi sonunda

Sanci kanama veya veya suyun gelirse müdahale ederiz dedi gün aşırı nst var sancıları kontrol ediyor bir gün bir gün dür diyo beklemedeyiz yani

Tsk ederim güzelmiş ali eren Alp erdem olabilir

Amin tsk ederim canım inş. Dikkatli olmak gerekiyor canım sonlara doğru dahada temkinli olmak gerek inş. Gönlüne göre olur
hersey

Anladım canım Hayırlısı bakalım ben de merak ediyorum bakalım sendeki gelişmeler nasıl olacak...

Nasil birseyi kastettiniz? Ttts yi diyorsaniz bahsetti %20 olasilikmi olabilir diyormus literatur. Simdilik esit gidiyorlar cok sukur insallah hep boyle gider. Siz de bi sikinti mi olustu ?

Simdi int.ten okudum da gozum korktu biraz.bana da tek plesanta dedi doktor.kilolari boylari yakin ya da esit giderse mi sorun olmuyormus.bizimkiler yakinlar ve bastan beri uc gun var aralarinda.

Herkese merhaba,
4-5 gundur ozellikle aksamlari karnim tas gibi oluyorve beni cok zorluyordu bugun doktoruma gittim, hem karindan hem de alttan muayene etti, rahim agzinda sorun yok dedi ama onlem olarak proluton igne verdi herhafta 1 kere 34.haftaya kadar kullanicaz dedi. Bu igneyi 10. Haftamda da kanama nedeniyle olmustum. Boyle surekli kullananinizvar mi? Progesteron iceriyor sanirim kilo yapar mi diye merak ediyorum. Cok kontrollu gidemiyorum zaten 5 kilo aldim halihazirda:KK43:

Progestan kullandım canım ben kilo değilde ödem olmuştu ama ilacı kesin ce indi dert etme canım karninin sert olmasi neden mis Dr ne dedi benim 1 haftadır öyle oluyordu Dr kasılma dedi çok dikkatli olmalısın tüp bebek mi ?

Kızlar ben zaman zaman çok zor nefes alma yaşıyorum habire durduğum yerde pozisyon değiştiriyorum.. Sizde de var mi bu durum? Bir de hamile yastığı kullandınız mi faydasını gördünüz mü?

Kizlar dogum yaptim saglikli bi sekilde darisi tum hamilelere
hayırlı uğurlu olsun canım.İnşallah hepimiz burda doğum müjdemizi teker teker veririz.Okuyunca cok seviniyorum
darısı başımıza.yavrucakların sağlıcakla inşallah yuvalarında büyürler

Kızlar ben zaman zaman çok zor nefes alma yaşıyorum habire durduğum yerde pozisyon değiştiriyorum.. Sizde de var mi bu durum? Bir de hamile yastığı kullandınız mi faydasını gördünüz mü?
evet bende var cok asiri kusmadan kaynakli kanda hemoglobin dusmus bende..sen ona baktirmismiydin?

Progestan kullandım canım ben kilo değilde ödem olmuştu ama ilacı kesin ce indi dert etme canım karninin sert olmasi neden mis Dr ne dedi benim 1 haftadır öyle oluyordu Dr kasılma dedi çok dikkatli olmalısın tüp bebek mi ?
masallah baya ilerlemis hamileligin dogumun yakindir canim daha once sormusmuydum hatirlamiyorum .karnin cok buyudumu kac kilo aldin? ve cok catladimi?

yapalimQUOTEost: 39209414 .!.:
masallah baya ilerlemis hamileligin dogumun yakindir canim daha once sormusmuydum hatirlamiyorum .karnin cok buyudumu kac kilo aldin? ve cok catladimi?

Karnım büyüdü baya 18 kilo aldım ama sadece göbeğim var canım bacaklarim zayıf çok fazla ayakta duramiyorum artık çarşamba kontrolum var nst var bakalım ne diyecek Dr çatlak oldu maalesef ya :KK43:Ama ne yapalim bebislerim icin deger o kadar nemlendirdim ama fayda etmedi malesf:KK43:

Canim 4.ayimdan beri hamile yastigi kullaniyorum ve cok memnunum rahat uyuyorum.bel,sirt agrilarini kesiyor,arkadan ve onden destekledigi icin gece rahat oluyor.tavsiye ederim.

Bende zor nefes alıyorum ve de carpinti oluyor.doktora sordum 2 bebek taşıyorsun kalp kan pompalı yor normal dedi. Kan degerleri m normanormal.20.hafta dan sonra kan hapı kullanmaya başladım.

Herkese merhaba,
Bense yarin doktoruma soyleyeyim benimde ayakta duru ca sagdaki bebegim sirtini daiyor sanirim hareket edemiyoru. Yuruyemiyorum.uzaninca geciyor.birde suyum gelecek gibi tuhaf hissediyorum

merhabalar, birşey sorucam deneyimli annelere, bu gögüs pedleri ve göğüs kremleri nasıl kullanılıyor? Göğüs pedleri tek kullanımlık oluyor dimi?

Back