• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Slm kızlar bugün nst ye girdim çok az sancı var dedi Dr pazartesi tekrar çağırdı eğer bi terslik olmazsa 13 Şubat ta olacak doğum Kasılmalar var çok az da sancı çıktı ayakta durmaya ya dikkat et dedi Dr ogluslarimin eksiği kalmadı gibi , gerçi en önemlisi yok isimlerini belirleyemedik hala sizlerde durum ne herkes iyidir umarım
Canim hayirlisi olsun Simdiden ben karar verdim bu subat bebeisleri iceriyi seviyor subatta dogum yapacak 37-38 lik tum arakadaslarim beklemede ;) aklinda ki isimler neler

O wc ye kalkma Allah'ın emri zaten. Ona razıyım. Keşke gün içinde ben de uyuyabilsem :KK43: Sırt üstü de yatmam hiç mümkün değil çünkü nefes alamıyorum :KK43: iğneli fıçı gibiyim yani bu ara ne yapsam olmuyor her Yanımda bir şey var...
Annecikler bebekler simdiden hazirliyor bizi oyle dusunu.gece boyunca 3-4 keZ kalkiyorum bende ozellikle her gun kesin kalktigim saat sabah 4 ve sabah 6 (sabah 6da tren gecyor burdan o gecmeden ben kalkmis oluyorum) yani benim ogluslari emzirme zamanlarim belli olmaya basladi ;)

Slm kızlar bugün nst ye girdim çok az sancı var dedi Dr pazartesi tekrar çağırdı eğer bi terslik olmazsa 13 Şubat ta olacak doğum Kasılmalar var çok az da sancı çıktı ayakta durmaya ya dikkat et dedi Dr ogluslarimin eksiği kalmadı gibi , gerçi en önemlisi yok isimlerini belirleyemedik hala sizlerde durum ne herkes iyidir umarım
Ay ne güzel canım ya günün belli olmuş darısı Başımıza :)

Annecikler bebekler simdiden hazirliyor bizi oyle dusunu.gece boyunca 3-4 keZ kalkiyorum bende ozellikle her gun kesin kalktigim saat sabah 4 ve sabah 6 (sabah 6da tren gecyor burdan o gecmeden ben kalkmis oluyorum) yani benim ogluslari emzirme zamanlarim belli olmaya basladi :KK66:
Doğru söylüyorsun canım kalkmak sorun değil de nefes alma zorluğu kötü baskı fena

Holywar nasilsin.3 u biradasin dimi:KK66:hamile yastgini deneyeyim bende.dun merak edip karin capima baktim 1 metre suaan ama cok hosuma gidiyor.bebde uyku boluklugu yasiyorum cisim var saniyorum wcye gidip anca 1-2 damla.sonra geri dondugumde nereme yatsam agrim olmaz durumlarini yasiyorum.
Bu arada dr a ayakta durduguda olan serlesme ve basinctan bahsettim cok normal ikiz gbelikte rahme olan baski artiyor dinleneceksin dedi erken dogumla ilgili degil dedi.
Bide sagdaki bebiste hala tek bobrek gorunuyor ama ben cok huzurluyum.. :KK66:

Iyiyim canim ;) ücü bir arada devam :-) ama iyice buyuduk zor gunlere geldim yani ,yatiyorum surekli ayakta 15 dakikan fazla kalirsam soguk terler döküyorum fenalasiyorum :( ayyy ins.gececek bu gunler artik gün sayiyorum ben hedef 28 sonra 32.hafta.hamile yastigi sayesinde gecelerim rahat tavsiye ederim canim ;) wc durumu bende de ayni,benim doktorumda bol su icmemi istiyor suyu cok icince agri sizida hafifliyor ;) böbrek konusunda da sakin kendini üzme,uzman diye gittigim doktor benim bebegin birini bulamadi :-D böbregide gormemeleri cok normal o yuzden canim sakin moral bozma Allah buyuk ins.saglikla kucagimiza aliriz kuzucuklarimizi ;)

Az kalmis artık bu haftaya gelmi s sin ne zaman dogarl arsa dogsunlar küvecanım rek yok.ssen hangi şehirDe y din. Ben de hazırlamaya başlıca m kıyafet ler yıkayıp üTu len çek diğerleri Bodrum'dan çıkarılıp yıkana cak park yatak fln.yfln.yavaStan başlasam ii olur.

Evet az kaldı ben Hatay da yaşıyorum bence de yavaştan başlamak gerek baya zaman alıyor çünkü hazırlıklar ama çok zevkli

Canim hayirlisi olsun Simdiden ben karar verdim bu subat bebeisleri iceriyi seviyor subatta dogum yapacak 37-38 lik tum arakadaslarim beklemede :KK66: aklinda ki isimler neler

Tsk ederim eeşim birine babasının adını koymak istiyor adı ali bende ali eren olsun biridiyorum ama ddiğerine karar veremedik

Ay ne güzel canım ya günün belli olmuş darısı Başımıza :)

amin canim cok heycanliyim ama artik herseyi yapmak cok zor oluyor rabbim yardimcimiz olsun hepimizin

Merhaba,
Geçen Ay 21. gün Progesteron testim 3.30 çıkmıştı. Bu ay serophene ve progestan kullandım.4 yumurta oluşmuştu, 1 tanesi 3 cm e kadar yükseldi çok ağrı yapıyordu, o gün ilişki oldu ve çatladı muhtemelen çünkü ağrım ertesi gün geçti. Normal reglime 4-5 gün kala idrar testi 3 farklı marka silik olarak pozitif çıktı, sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassaslığından şüphelenip yapmıştım. Kanda baktırmak için ne kadar beklemeliyim. Bu kadar erken dönemde bu belirtilerin olması normal midir? 6 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim. Endişe ediyorum. Dr yumurta çok güzel ikiz olabilir demişti, bu erken belirtiler ikiz belirtisi olabilir mi? Kan tahlili için normal regl tarihimi beklemeli miyim? Sizin tecrübelerinizi alabilir miyim?

Valla.epi

Epidural tavsiye ederim canim bende sallandim ama cokta rahatsiz etmedi ameliyat sirasinda doktorumla ve anestezi ekibiyle sohbet ettik ayrica kist ameliyati oldum kistimi felan gosterdi sag yumurtaligimda alindi

canım bir şey soracağım sana,
doğum sonrası karnına kum torbası gibi bir ağırlık falan koydular mı sarkma olmasın diye bazı hastanelerde yapıyorlarmış. ya da belini bağladınız mı ya da korse taktın mı? şişliklerin indi mi kendini nasıl hissediyorsun?

Merhaba,
Geçen Ay 21. gün Progesteron testim 3.30 çıkmıştı. Bu ay serophene ve progestan kullandım.4 yumurta oluşmuştu, 1 tanesi 3 cm e kadar yükseldi çok ağrı yapıyordu, o gün ilişki oldu ve çatladı muhtemelen çünkü ağrım ertesi gün geçti. Normal reglime 4-5 gün kala idrar testi 3 farklı marka silik olarak pozitif çıktı, sık idrara çıkma ve göğüs ucu hassaslığından şüphelenip yapmıştım. Kanda baktırmak için ne kadar beklemeliyim. Bu kadar erken dönemde bu belirtilerin olması normal midir? 6 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim. Endişe ediyorum. Dr yumurta çok güzel ikiz olabilir demişti, bu erken belirtiler ikiz belirtisi olabilir mi? Kan tahlili için normal regl tarihimi beklemeli miyim? Sizin tecrübelerinizi alabilir miyim?

Canim idrarda ciktiysa,kanda kesin cikar cunku hamilelik ilk kanda cikiyor bence kan testi bsktir cikan deger cogul olup olmadigi hakkinda bir fikir verir.cogulsa bhcg yuksek cikiyor ;)

Iyiyim canim :KK66: ücü bir arada devam :-) ama iyice buyuduk zor gunlere geldim yani ,yatiyorum surekli ayakta 15 dakikan fazla kalirsam soguk terler döküyorum fenalasiyorum :KK43: ayyy ins.gececek bu gunler artik gün sayiyorum ben hedef 28 sonra 32.hafta.hamile yastigi sayesinde gecelerim rahat tavsiye ederim canim :KK66: wc durumu bende de ayni,benim doktorumda bol su icmemi istiyor suyu cok icince agri sizida hafifliyor :KK66: böbrek konusunda da sakin kendini üzme,uzman diye gittigim doktor benim bebegin birini bulamadi :-D böbregide gormemeleri cok normal o yuzden canim sakin moral bozma Allah buyuk ins.saglikla kucagimiza aliriz kuzucuklarimizi :KK66:
Ben artik o durumu sikinti yapmaktan vazgectim o durumu var gibi kabullendim cnm sagsalim gelsinlerde seninkini de dr bua adi demek asli da omalara da hak eriyorum ult muayelerinden iriim bi yerine bakaim derken iki ayri kese olmasina ragmen digerinin nir uzvu hiriyor araya.onlarinda isi zor :-).ay masallah sana insallah sorunsuz 28i gorursun sonra 32 daha kolay daha hizli gelir. zaman bir sekilde geciyor ama kavusmamiz cok uzak degil 15 tati bitti bile ;)sende ayakta hic durma ayni durum bende de var seni 3 uz halinke hic dusunemiyorum oturdugun yerden yonet herseyi.giyecek kiyafet bulabiliyor musun bari ;)

Evet az kaldı ben Hatay da yaşıyorum bence de yavaştan başlamak gerek baya zaman alıyor çünkü hazırlıklar ama çok zevkli

Tsk ederim eeşim birine babasının adını koymak istiyor adı ali bende ali eren olsun biridiyorum ama ddiğerine karar veremedik

amin canim cok heycanliyim ama artik herseyi yapmak cok zor oluyor rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Benim ali Kerem die tannidigim bi cocuk vr cok tatli.ali eren cok guzel olmus eger illa uyumlu istirsan alp kerem koyabilirsin ya da ali kerem & alp eren cok tatli ve yakisikli oldu bu isimler ;)

Ben artik o durumu sikinti yapmaktan vazgectim o durumu var gibi kabullendim cnm sagsalim gelsinlerde seninkini de dr bua adi demek asli da omalara da hak eriyorum ult muayelerinden iriim bi yerine bakaim derken iki ayri kese olmasina ragmen digerinin nir uzvu hiriyor araya.onlarinda isi zor :-).ay masallah sana insallah sorunsuz 28i gorursun sonra 32 daha kolay daha hizli gelir. zaman bir sekilde geciyor ama kavusmamiz cok uzak degil 15 tati bitti bile :KK66:sende ayakta hic durma ayni durum bende de var seni 3 uz halinke hic dusunemiyorum oturdugun yerden yonet herseyi.giyecek kiyafet bulabiliyor musun bari :KK66:

Bence de kafana takma canim.benim de yavrularin birinin plesantasini goremedi doktor mesela.ben bir gece dert ettim agladim sonra baska bir doktor ayri yumurta ikizlerinin iki plesantasi olur dedi.icim rahatladi.doktor o an icin iki plesantada yanyana duruyorsa gormemistir diye dusundum.ama yanlislik olabiliyor demek ki.Allah yavrularimiza zamaninda sag salim kavustursun bizleri...

Bence de kafana takma canim.benim de yavrularin birinin plesantasini goremedi doktor mesela.ben bir gece dert ettim agladim sonra baska bir doktor ayri yumurta ikizlerinin iki plesantasi olur dedi.icim rahatladi.doktor o an icin iki plesantada yanyana duruyorsa gormemistir diye dusundum.ama yanlislik olabiliyor demek ki.Allah yavrularimiza zamaninda sag salim kavustursun bizleri...
Aynen cnm kaderci olmak lazim bir noktada da ne kadar kontrol etsekte dikkat etsekte hersey olacagina variyor.simdi degil beki sonra belki dogumda.o yuzden rahatlamk kabullenici olmak daha dogru geldi allh daha buyuk slkinti vermesin insallah.

Ben artik o durumu sikinti yapmaktan vazgectim o durumu var gibi kabullendim cnm sagsalim gelsinlerde seninkini de dr bua adi demek asli da omalara da hak eriyorum ult muayelerinden iriim bi yerine bakaim derken iki ayri kese olmasina ragmen digerinin nir uzvu hiriyor araya.onlarinda isi zor :-).ay masallah sana insallah sorunsuz 28i gorursun sonra 32 daha kolay daha hizli gelir. zaman bir sekilde geciyor ama kavusmamiz cok uzak degil 15 tati bitti bile :KK66:sende ayakta hic durma ayni durum bende de var seni 3 uz halinke hic dusunemiyorum oturdugun yerden yonet herseyi.giyecek kiyafet bulabiliyor musun bari :KK66:

En son xxl i gordum :) basta aldigim hamile kiyafetleri olmuyor artik ama zaten surekli yatinca fazla kiyafetede ihtiysc kalmiyor benim karnim 110cm oldu daha ne kadar buyuruz bakalim ;) Allahtan cok kilolu hamile kalmadim.kocsman bi göbekle hayat cok zooorr :)

En son xxl i gordum :) basta aldigim hamile kiyafetleri olmuyor artik ama zaten surekli yatinca fazla kiyafetede ihtiysc kalmiyor benim karnim 110cm oldu daha ne kadar buyuruz bakalim :KK66: Allahtan cok kilolu hamile kalmadim.kocsman bi göbekle hayat cok zooorr :)
aynen canım karın olçulerimiz birbirine yakın bende kilolu kalsaydım ayaklarım beni nasıl taşayacaktı bilmiyorum bacaklarım suan kraker görünümünde portakala saplanmış iki kreker :) bende eşimin kıyafetlerine yüklendim bu hafta bir iki içine gireceğim kıyafet aldım aldıklarımda genelde bir iki hafta sonra olmamaya başlıyor.büyük alıp büyüyünce giyerim dicem artık :P

Back