canim yaa cokta kilo almamissin aslinda normal aralikta kilon ama buyuk karin ikizlerde kacinilmaz sanirim.cok korkuyorum son aylar icinKarnım büyüdü baya 18 kilo aldım ama sadece göbeğim var canım bacaklarim zayıf çok fazla ayakta duramiyorum artık çarşamba kontrolum var nst var bakalım ne diyecek Dr çatlak oldu maalesef yaAma ne yapalim bebislerim icin deger o kadar nemlendirdim ama fayda etmedi malesf
Yok canim bizde hersey yolundaa netten okudum bazi riskleri olabiliyomus onun icin dedim drum olumlu dusun dedi kafana bunlari tskma dedi sadeceNasil birseyi kastettiniz? Ttts yi diyorsaniz bahsetti %20 olasilikla olabilir diyormus literatur. Simdilik esit gidiyorlar cok sukur insallah hep boyle gider. Siz de bi sikinti mi olustu ?
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah rahat gelirsin 34. Haftaya kadar. O kontrolsüzlük ilk 3 ay çok ağır geçtiğinden istemeden bende de oldu. Artık bundan sonra dikkat etmeye çalışalım. Ama sanki minimum +15 oluruz gibi sonunda
Simdi int.ten okudum da gozum korktu biraz.bana da tek plesanta dedi doktor.kilolari boylari yakin ya da esit giderse mi sorun olmuyormus.bizimkiler yakinlar ve bastan beri uc gun var aralarinda.
Progestan kullandım canım ben kilo değilde ödem olmuştu ama ilacı kesin ce indi dert etme canım karninin sert olmasi neden mis Dr ne dedi benim 1 haftadır öyle oluyordu Dr kasılma dedi çok dikkatli olmalısın tüp bebek mi ?
Yok canim bizde hersey yolundaa netten okudum bazi riskleri olabiliyomus onun icin dedim drum olumlu dusun dedi kafana bunlari tskma dedi sadece
canim yaa cokta kilo almamissin aslinda normal aralikta kilon ama buyuk karin ikizlerde kacinilmaz sanirim.cok korkuyorum son aylar icin
Allahim sanada kolay saglikli bir dogum nasip etsin canim...
çalışmadııma ilk defa sevınıyor,çalışmadan bu haldeyim birde çalışsam ne yapardım.ALLAH çalışanlar güç verir inşallh.kaanamam geçti çook şükür miafirlerim vardı dnlenemedim snırım o yüzen ooldu sanırım,şimi yok birşey çow şükür. çok saol canım10. haftamda benimde kanamam olmustu, proluton iğne vuruldum iki kerer haftada birkere ve yatıp dinlendim sonrasında sorun olmadı bu zaman kadar. Umarım seninde problem yoktur, calısıyorsan rapor alıp dinlenmeni tavsiye edebilirim.
Cevap veren arkadslar cok tesekkurler heyecanla bekliyorum hareketliliginieriBende 18. haftamda belli belirsiz hissettim ama 19da hissediyordum artık. İlk hamilelikte daha geç hissediliyor, ben ilk hamileliğimde 20. haftada cok az hissetmiştim, sonradan arttı. meraklanma hersey yolundadır.
Ne guzelde anlatmisin Tesekkurler canimCanım hic sıkıntı etme.insan hemen hissetmek istiyor ama 20.haftadan sonra yemeklerin arkasından bi tesekkur kipirtisi oluyor.ayakta dolandigimda hissetmiyorum net.yatağa sırt üstü uzanır sam dinlersem anlıyorum..
Onlar yerlerinde iyiler..uyuyorlar, oyun oynuyorlar..anneler bi dogsalar hayırlısı ile deyip merakla bekliyoruz..
Ne guzelde anlatmisin Tesekkurler canim
olabiliyormus bazen oyle korkma...hatta her zamankinden erken saatte tartildiysanda etkisi olabilir...birde ikizlerin kilo alimi 28-30 haftadan sonra takillere gore yavasliyormus alan daraldigi icin ondan almamista olabilirsin...Gunaydin arkadaslar, ya ben bu hafta hic kilo almamisim, hatta kilo vermisim. 32.haftaya girdim. Boyle birsey olabilir mi. Acaba suyum mu azaldi diye dusunuyorum. Bir bilgisi olan var mi
İnsallah Bebisler almistir. 1 kg vermisim. Haftaya kontrolum var. Onlar alsin da yeter ki.olabiliyormus bazen oyle korkma...hatta her zamankinden erken saatte tartildiysanda etkisi olabilir...birde ikizlerin kilo alimi 28-30 haftadan sonra takillere gore yavasliyormus alan daraldigi icin ondan almamista olabilirsin...
ben de alayım ya hangi tip olanından var sende fotoğrafı var mı ya da modeli?Canim 4.ayimdan beri hamile yastigi kullaniyorum ve cok memnunum rahat uyuyorum.bel,sirt agrilarini kesiyor,arkadan ve onden destekledigi icin gece rahat oluyor.tavsiye ederim.
Ben de kilo almamis im ve aynen su mu azaldı die korktum karnimda toparla k gibi duruolar çünkü hissedilio yarın kontrole gidicem ins. Herşey yolunda dir.Gunaydin arkadaslar, ya ben bu hafta hic kilo almamisim, hatta kilo vermisim. 32.haftaya girdim. Boyle birsey olabilir mi. Acaba suyum mu azaldi diye dusunuyorum. Bir bilgisi olan var mi
ben de bugün gittim doktora canım. o da öyle dedi. karın şiştikçe diyaframa tam nefes alamıyorsun hep yarım yarım nefes alıyorsun. ondan oluyor dedi. kaburgalara olan baskıyı da sordum o da yine aynı sebepten. Kan hapı bana da verdi ama ben onu ya da omega 3 ü içmeye başladığımda hep istifra ediyorum. o yüzden vazgeçti. bir süre daha devam et böyle iki üç hafta sonra kan değerlerine bakalım ona göre verelim dedi. ben de şimdi kan yapan şeyler araştırıp onlardan yiyeceğim. mümkün mertebe ilaç kullanmamaya çalışıyorum ilaçlar beni mahvediyor...Bende zor nefes alıyorum ve de carpinti oluyor.doktora sordum 2 bebek taşıyorsun kalp kan pompalı yor normal dedi. Kan degerleri m normanormal.20.hafta dan sonra kan hapı kullanmaya başladım.
benim karnım öyle şişti ki doktor 4-5 kere krem yağ vs sürüyorsun değil mi bak bol bol sür falan dedi :)) neyse veririz inşallah ya o kadar çok şey düşünüyoruz ki aynı anda. ben artık düşünmekten yoruluyorum bazen.Bende oyle umut ediyorum ilk gebeligimde 12 kilo almistim dogumdan kisa sure sonra onceki kiloma donmustum ama bu sefer ayni haftalara gore daha cok kilo aldim. dun gittigimde doktorum, tek gebelige gore karinin 26-27 gibi dedi. ikiz etkisi diye dusunuyorum , cunku abaritili bir karbonhidrat alimim yok. Biz az alalim bebisler cok alsin insallah.
canım son haftalarda oluyormuş o hatta doğumun yaklaştığının belirtisiymiş hamilelik eğitiminde anlatmışlardı bize ama sen yine de bir sor doktoruna. kilo almadım diye üzüleceğimiz hiç aklımıza gelir miydi :))Gunaydin arkadaslar, ya ben bu hafta hic kilo almamisim, hatta kilo vermisim. 32.haftaya girdim. Boyle birsey olabilir mi. Acaba suyum mu azaldi diye dusunuyorum. Bir bilgisi olan var mi
canım çok sağol ... dünden beri ayaklarım şişti baş ağrım zirve yaptı ve uçukladı ağzım burnum... kuzularım sağlıkla gelsinler ben dayanırım daha ... ama cidden zormuş her geçen hafta farklı bir zorlanıyorum..Korkma arkadasim, bak az kalmis bir kac haftan var. Bende de 3 gundur asagi dogru basinc artti. Ayakta durmuyorum. Sende sanci varsa erken dogum icin ilac vermistir. Yat, bol bol dinlen. Korkma, bak herkesin basina gelenleri yasiyoruz. Rabbim saglik ve dayanma gucu versin. Siraya girdik, benim de 31 bitiyor. Sabret arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?