işe gidip gelirken belli bi mesafe yürümek zorunda kalıyorum.o bana yetio artıo bile:) dogum iznine ayrılıncada biraz yürürüm kendimi yormadan.zaten normalde yapmıyorsanız yapmayın diyorlar pilates falan ama çok kasların bırakmasın kendini yapabildikçe ufak yürüyüşler yapmaya çalış canım.
ben 26. haftadayım 12 kilo aldım. ama kilo alımı bundan sonra artacak galiba. cinsiyetler erkek.Ikiz gebeliklerinizde kaç kilo aldınız? Bide cinsiyetlerini merak ettim doğrusu:)
Hayırlı olsun :) İnşaAllah bebişlerinide görürsün,netleşir ikizlerin.merhabalar kızlar bugün hastane randevm vardı ve doktor iki kese gördü.yani inşallah benımde ıkızım olacak ve gerçekten hem mutluym hemde korkuyorum .marımsurec ıe ılgılı tecrubelı arkadaslar yardımcı olur.herkezın bebişleri hayırlı olsun
ınsallah hayırlısı olsun sormak ıstedıgın herseyı sorabılırsınmerhabalar kızlar bugün hastane randevm vardı ve doktor iki kese gördü.yani inşallah benımde ıkızım olacak ve gerçekten hem mutluym hemde korkuyorum .marımsurec ıe ılgılı tecrubelı arkadaslar yardımcı olur.herkezın bebişleri hayırlı olsun
belkı cok saçma ama ben hep goz segrımesı gıbı hıssetmıstım 16 dan sonra acayıp bı sekılde netlestı baya hıssedıyosun ozmanArkadaslar karnınızda bebeklerin ilk hareketini ne zaman hissettiniz kaçıncı haftalarda???
embriyoları gordk cok şükür kalp atışı iki hafta sonraymış,Hayırlı olsun :) İnşaAllah bebişlerinide görürsün,netleşir ikizlerin.
çok sağol canımınsallah hayırlısı olsun sormak ıstedıgın herseyı sorabılırsın
ınsallah ıkısınınde sağlıklı bır sekılde kalp atışını duyarsın su an en onemlısı bu cunkuçok sağol canım
öyle canım masallah sen yarılamışınm,s ankı durmun nasıl canım hissedebılıyormusun bebeklri.kilon fılan cokmu arttı.bıırde b aylada nasıl beslenmelıyım?ınsallah ıkısınınde sağlıklı bır sekılde kalp atışını duyarsın su an en onemlısı bu cunku
Ay maşaAllah,keseler yazmışsın daha görmedin sandım :) O halde bir kez daha hayırlı olsun.İnşaAllah sağlıkla kucağına alırsın yavrularını :)embriyoları gordk cok şükür kalp atışı iki hafta sonraymış,
evet hemde baya hıssedyorum artık bı kız bı erkek benım 61 le hamıle kaldım sımdı 68 oldum cokmu bende bılmıyorum 3 aya kadar hıc beslenmeyı takma kafana ıstahın olmazsa ben cook ısstahlıydım gercı herseyı yıyorum hıc tıksınmedım umarım sende ole gecırırsınöyle canım masallah sen yarılamışınm,s ankı durmun nasıl canım hissedebılıyormusun bebeklri.kilon fılan cokmu arttı.bıırde b aylada nasıl beslenmelıyım?
Ben 14 -cu haftamda ilk hiss etmishdim. Cok dikkat edersen duz uzandigin zaman hiss edeceksin. Tip tip oluyor sanki icheride :)Arkadaslar karnınızda bebeklerin ilk hareketini ne zaman hissettiniz kaçıncı haftalarda???
Hayirli olsun :)merhabalar kızlar bugün hastane randevm vardı ve doktor iki kese gördü.yani inşallah benımde ıkızım olacak ve gerçekten hem mutluym hemde korkuyorum .marımsurec ıe ılgılı tecrubelı arkadaslar yardımcı olur.herkezın bebişleri hayırlı olsun
masallah 35. haftadasınız galiba. darısı bizlere ve 37 lere inş. saglıklıca. ben 26. haftadayım ayaklarımda şişlikler oluyor çalısıyorum acaba rapor mu istemeliyim. siz nasıl 35 lere geldiniz tüyolarınız var mı:)Su an doguma en yakin olaniniz benmi yim varmi benimle ayni haftada olan
Inshallah en kisa zamanda sagkikla kucagina alirsin Dua et, en guzeli bu :)Selam kızlar,
Cesaretimi toplayıp ancak yazabiliyorum size. Buraya en son yazdığımda kahverengi akıntım vardı. 26 Aralık'ta. Ertesi gün bebekler doğdu. 25 hafta 5 günlük. Her şey çok ani oldu. Doktorların da suçu var mıydı bilmiyorum ama kısmet böyleymiş. Bebeklerimin ikisi de yoğun bakımda küvözde. Çok şükür ben iyiyim. Üçümüz de sağsalim atlattık ama tabi bebeklerin ne kadar küvözde kalacağı, durumlarının ne olacağı belli değil. İkisi de Allah'a emanet. Sağ salim olsunlar, bi ömür çektirme Allahım diye dua ediyorum hep. Daha önce burda yazmıştım sanırım iç çamaşırım ıslanıyo hep idrar kaçırıyorum galiba diye. Belki gerçekten idrardı belki de suyum geliyodu yavaş yavaş bilemiyorum ama sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Sancım bi anda başladı. Durdurdular ama kanamam oldu. Sonra vajinal muayene yapılırken suyum patladı. Doğuma alınmam 10 dk sürdü sürmedi. Kabus gibiydi her şey. Ama Rabbime şükürler olsun iyiyiz, yaşıyoruz. Allah hepimizin evlatlarını sağ salim bağışlasın bize. Dualarınızdan bizi de eksik etmeyin. Şimdiden Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?