Selam kızlar,
Cesaretimi toplayıp ancak yazabiliyorum size. Buraya en son yazdığımda kahverengi akıntım vardı. 26 Aralık'ta. Ertesi gün bebekler doğdu. 25 hafta 5 günlük. Her şey çok ani oldu. Doktorların da suçu var mıydı bilmiyorum ama kısmet böyleymiş. Bebeklerimin ikisi de yoğun bakımda küvözde. Çok şükür ben iyiyim. Üçümüz de sağsalim atlattık ama tabi bebeklerin ne kadar küvözde kalacağı, durumlarının ne olacağı belli değil. İkisi de Allah'a emanet. Sağ salim olsunlar, bi ömür çektirme Allahım diye dua ediyorum hep. Daha önce burda yazmıştım sanırım iç çamaşırım ıslanıyo hep idrar kaçırıyorum galiba diye. Belki gerçekten idrardı belki de suyum geliyodu yavaş yavaş bilemiyorum ama sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Sancım bi anda başladı. Durdurdular ama kanamam oldu. Sonra vajinal muayene yapılırken suyum patladı. Doğuma alınmam 10 dk sürdü sürmedi. Kabus gibiydi her şey. Ama Rabbime şükürler olsun iyiyiz, yaşıyoruz. Allah hepimizin evlatlarını sağ salim bağışlasın bize. Dualarınızdan bizi de eksik etmeyin. Şimdiden Allah razı olsun.