• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

zaten normalde yapmıyorsanız yapmayın diyorlar pilates falan ama çok kasların bırakmasın kendini yapabildikçe ufak yürüyüşler yapmaya çalış canım.
işe gidip gelirken belli bi mesafe yürümek zorunda kalıyorum.o bana yetio artıo bile:) dogum iznine ayrılıncada biraz yürürüm kendimi yormadan.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ikisindeikisinde

Arkadaslar karnınızda bebeklerin ilk hareketini ne zaman hissettiniz kaçıncı haftalarda???

merhabalar kızlar bugün hastane randevm vardı ve doktor iki kese gördü.yani inşallah benımde ıkızım olacak ve gerçekten hem mutluym hemde korkuyorum .marımsurec ıe ılgılı tecrubelı arkadaslar yardımcı olur.herkezın bebişleri hayırlı olsun

merhabalar kızlar bugün hastane randevm vardı ve doktor iki kese gördü.yani inşallah benımde ıkızım olacak ve gerçekten hem mutluym hemde korkuyorum .marımsurec ıe ılgılı tecrubelı arkadaslar yardımcı olur.herkezın bebişleri hayırlı olsun
Hayırlı olsun :) İnşaAllah bebişlerinide görürsün,netleşir ikizlerin.

ınsallah hayırlısı olsun sormak ıstedıgın herseyı sorabılırsın

ınsallah ıkısınınde sağlıklı bır sekılde kalp atışını duyarsın su an en onemlısı bu cunku
öyle canım masallah sen yarılamışınm,s ankı durmun nasıl canım hissedebılıyormusun bebeklri.kilon fılan cokmu arttı.bıırde b aylada nasıl beslenmelıyım?

öyle canım masallah sen yarılamışınm,s ankı durmun nasıl canım hissedebılıyormusun bebeklri.kilon fılan cokmu arttı.bıırde b aylada nasıl beslenmelıyım?
evet hemde baya hıssedyorum artık bı kız bı erkek benım 61 le hamıle kaldım sımdı 68 oldum cokmu bende bılmıyorum 3 aya kadar hıc beslenmeyı takma kafana ıstahın olmazsa ben cook ısstahlıydım gercı herseyı yıyorum hıc tıksınmedım umarım sende ole gecırırsın

[QUOTE="arby, post: 38794094, member: 627123zlar, bende ikiz bebek beklıyorum.20.haftamdayım. 12. haftada erkek bebeğim için ense kalınlığı 3,2 dedıler cvs yaptırdım,temiz cıktı.boşa 1500tl param gıttı.sımdı 20. hafta detaylıya gırdım ondada kız bebeğim için omuz arteri önden gideceğine arkadan gidiyor,kromozomal risk taşıyabılır,amnıyosentez olması gerekebilir dediler.
Cidden bıktım artık doktorların olasılıklarından bıdı bıdılarından.zengın ınsanlar degılız, doktorların olasılıkları yüzünden henüz ne hastane parası toplayabıldım ne bır bebek odası yapabıldım.Çok bunaldım. benim gibi olan arkadaşlar var mı ? önerileri neler? artık hiçbir doktora inanmıyorum. üstelik kız bebeğin kılosu erkekten 50 gr az ondada sıkıntı olabilirmişş. :S[/QUOTE]
Allah vicdanli insanlarla karsilastirsin benimkilerin arasindada hafta vr kilo farki var zaman zaman kapaniyo doktorum hic zararli veya riskli demedi baska doktorla ra arastirin gidin para tuzagindan baska birsey degil

Hayirli olsun :)

Su an doguma en yakin olaniniz benmi yim varmi benimle ayni haftada olan
masallah 35. haftadasınız galiba. darısı bizlere ve 37 lere inş. saglıklıca. ben 26. haftadayım ayaklarımda şişlikler oluyor çalısıyorum acaba rapor mu istemeliyim. siz nasıl 35 lere geldiniz tüyolarınız var mı:)

Selam kızlar,
Cesaretimi toplayıp ancak yazabiliyorum size. Buraya en son yazdığımda kahverengi akıntım vardı. 26 Aralık'ta. Ertesi gün bebekler doğdu. 25 hafta 5 günlük. Her şey çok ani oldu. Doktorların da suçu var mıydı bilmiyorum ama kısmet böyleymiş. Bebeklerimin ikisi de yoğun bakımda küvözde. Çok şükür ben iyiyim. Üçümüz de sağsalim atlattık ama tabi bebeklerin ne kadar küvözde kalacağı, durumlarının ne olacağı belli değil. İkisi de Allah'a emanet. Sağ salim olsunlar, bi ömür çektirme Allahım diye dua ediyorum hep. Daha önce burda yazmıştım sanırım iç çamaşırım ıslanıyo hep idrar kaçırıyorum galiba diye. Belki gerçekten idrardı belki de suyum geliyodu yavaş yavaş bilemiyorum ama sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Sancım bi anda başladı. Durdurdular ama kanamam oldu. Sonra vajinal muayene yapılırken suyum patladı. Doğuma alınmam 10 dk sürdü sürmedi. Kabus gibiydi her şey. Ama Rabbime şükürler olsun iyiyiz, yaşıyoruz. Allah hepimizin evlatlarını sağ salim bağışlasın bize. Dualarınızdan bizi de eksik etmeyin. Şimdiden Allah razı olsun.
Inshallah en kisa zamanda sagkikla kucagina alirsin Dua et, en guzeli bu :)

Back