Isallah en kisa zamanda yavrularini yanina alirsin.cok gecmis olsun sanada cnm.Selam kızlar,
Cesaretimi toplayıp ancak yazabiliyorum size. Buraya en son yazdığımda kahverengi akıntım vardı. 26 Aralık'ta. Ertesi gün bebekler doğdu. 25 hafta 5 günlük. Her şey çok ani oldu. Doktorların da suçu var mıydı bilmiyorum ama kısmet böyleymiş. Bebeklerimin ikisi de yoğun bakımda küvözde. Çok şükür ben iyiyim. Üçümüz de sağsalim atlattık ama tabi bebeklerin ne kadar küvözde kalacağı, durumlarının ne olacağı belli değil. İkisi de Allah'a emanet. Sağ salim olsunlar, bi ömür çektirme Allahım diye dua ediyorum hep. Daha önce burda yazmıştım sanırım iç çamaşırım ıslanıyo hep idrar kaçırıyorum galiba diye. Belki gerçekten idrardı belki de suyum geliyodu yavaş yavaş bilemiyorum ama sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Sancım bi anda başladı. Durdurdular ama kanamam oldu. Sonra vajinal muayene yapılırken suyum patladı. Doğuma alınmam 10 dk sürdü sürmedi. Kabus gibiydi her şey. Ama Rabbime şükürler olsun iyiyiz, yaşıyoruz. Allah hepimizin evlatlarını sağ salim bağışlasın bize. Dualarınızdan bizi de eksik etmeyin. Şimdiden Allah razı olsun.
Selam kızlar,
Cesaretimi toplayıp ancak yazabiliyorum size. Buraya en son yazdığımda kahverengi akıntım vardı. 26 Aralık'ta. Ertesi gün bebekler doğdu. 25 hafta 5 günlük. Her şey çok ani oldu. Doktorların da suçu var mıydı bilmiyorum ama kısmet böyleymiş. Bebeklerimin ikisi de yoğun bakımda küvözde. Çok şükür ben iyiyim. Üçümüz de sağsalim atlattık ama tabi bebeklerin ne kadar küvözde kalacağı, durumlarının ne olacağı belli değil. İkisi de Allah'a emanet. Sağ salim olsunlar, bi ömür çektirme Allahım diye dua ediyorum hep. Daha önce burda yazmıştım sanırım iç çamaşırım ıslanıyo hep idrar kaçırıyorum galiba diye. Belki gerçekten idrardı belki de suyum geliyodu yavaş yavaş bilemiyorum ama sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Sancım bi anda başladı. Durdurdular ama kanamam oldu. Sonra vajinal muayene yapılırken suyum patladı. Doğuma alınmam 10 dk sürdü sürmedi. Kabus gibiydi her şey. Ama Rabbime şükürler olsun iyiyiz, yaşıyoruz. Allah hepimizin evlatlarını sağ salim bağışlasın bize. Dualarınızdan bizi de eksik etmeyin. Şimdiden Allah razı olsun.
ben medela aldım ama cok işe yaramamıştı. ben de medela ve ameda nın hastane tipi makinalarından kiralamıstım. en güzel onlar bence.avent marka sut sagma makinasini onerdi bir arkadas.acaba hangisi daha iyi ?
rabbim bebişlerini korusun canım bol bol dua edeceğim sende allaha sığın kötü düşünme inşallah bir şey olmazMrb kızlar.. Ben tek kese ikiz gebeyim.. 12 hftayı doldurduk.. İki gündür gece kanamam oldu doktor iğne yaptı ilaç verdi rahim altında eş ayrılması var dedi.. Düşük riskim varmış okuyan herkesten dua bekliyorum çok üzülüyorum
Allah razı olsun canım çok sağolrabbim bebişlerini korusun canım bol bol dua edeceğim sende allaha sığın kötü düşünme inşallah bir şey olmaz
Çok geçmiş olsun canım.onlar annelerinin kucağına çabucak gelmek istemişler anlaşılan.inş sağlıkla sevinçle yuvaniza donun..Rabbim evlatlar ini analı babalı büyütmeyi nasip etsin..Selam kızlar,
Hayırlı olsun canım..sağlıkla büyür bebislerine..kilo alır onlar hic korkma sen..Rabbim bi an ayirmasi n evlatlarinizdan inşmerhaba arkadaslr, 7 ocakta 36+5 de spinal anestezi ile dogum yaptim.bebeklerden birinin suyu azalmisti. yoksa 1 hafta daha bekleyecktk olmadi...emme sorunu ve kilomuz biraz az oldugundan (2200-2230 gr) kuveze alindilar.bugunde sarilik basladi.hala hastanedeyz.dualarinizi bekliyrm.hepinize haayirli dogumlar.cok dikkat edin lutfen kendnze...
allah yardımcın olsun canım ınsallah bebıslerını sağlıklıca al kucagna ınsan cok kotu oluyo dırayetlı ol dualarımız senınleMrb kızlar.. Ben tek kese ikiz gebeyim.. 12 hftayı doldurduk.. İki gündür gece kanamam oldu doktor iğne yaptı ilaç verdi rahim altında eş ayrılması var dedi.. Düşük riskim varmış okuyan herkesten dua bekliyorum çok üzülüyorum
Hayırlı olsun :) Darısı başımıza inşaAllah.Kızlar ben salı günü doğum yaptım çok şükür bebeklerim sağlıklı ve yanımdalar, spinal sezaryen oldum gaz ve hafif dikiş yerlerimde sancım var o kadar. Bunada bin şükür. Darısı sizlerin başına inşallah, allah kurtarsın. Ayrıntılı hikayemi sonra yazarım şimdilik uyumam lazım k.i.b.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Evlatlarını sana bağışlasın inşaAllah.Selam kızlar,
rabbim yavrularını biran önce sağlığına kavuştursun canım inşallah yakın zamanda.
Isallah en kisa zamanda yavrularini yanina alirsin.cok gecmis olsun sanada cnm.
çok geçmiş olsun üçünüze de. allahım sağlıkla büyütmeyi ve onlara da hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inşllh bir an önce normal hayata dönersiniz.
Çok geçmiş olsun canım.onlar annelerinin kucağına çabucak gelmek istemişler anlaşılan.inş sağlıkla sevinçle yuvaniza donun..Rabbim evlatlar ini analı babalı büyütmeyi nasip etsin..
Hepinize çok teşekkür ederim. Amin inşallah.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Evlatlarını sana bağışlasın inşaAllah.
Hayırlı olsun,Allah cc. yar ve yardımcınız olsun.İnşaAllah biran önce atlatırlar,yuvanıza gidersiniz :)merhaba arkadaslr, 7 ocakta 36+5 de spinal anestezi ile dogum yaptim.bebeklerden birinin suyu azalmisti. yoksa 1 hafta daha bekleyecktk olmadi...emme sorunu ve kilomuz biraz az oldugundan (2200-2230 gr) kuveze alindilar.bugunde sarilik basladi.hala hastanedeyz.dualarinizi bekliyrm.hepinize haayirli dogumlar.cok dikkat edin lutfen kendnze...
Geçmiş olsun canım,inşaAllah herşey yoluna girer.Bol bol dinlen kendini yorma.Mrb kızlar.. Ben tek kese ikiz gebeyim.. 12 hftayı doldurduk.. İki gündür gece kanamam oldu doktor iğne yaptı ilaç verdi rahim altında eş ayrılması var dedi.. Düşük riskim varmış okuyan herkesten dua bekliyorum çok üzülüyorum
kızlar aranızda spor yapan var mı demiştim ama hiç ses çıkmadı yok mu pilates ya da yoga yapan hamilelik döneminde??
Ben kendim cok dikkatli bir sekilde öğrendiğim birkaç kol bacak hareketlerini yapıyorum.
Birde asansör kullanmıyorum
Havalar düzelsin en güzeli yürüyüş yapıcam
İlk günler kanamam vardı bu yüzden biraz korkuyorum spordan acikcasi
ben normalde spor yapmadıgım için şimdi spor yapmak istemedim bünyem alışkın değil.kızlar aranızda spor yapan var mı demiştim ama hiç ses çıkmadı yok mu pilates ya da yoga yapan hamilelik döneminde??
Ben kendim cok dikkatli bir sekilde öğrendiğim birkaç kol bacak hareketlerini yapıyorum.
Birde asansör kullanmıyorum
Havalar düzelsin en güzeli yürüyüş yapıcam
İlk günler kanamam vardı bu yüzden biraz korkuyorum spordan acikcasi
ben normalde spor yapmadıgım için şimdi spor yapmak istemedim bünyem alışkın değil.
zaten cok yürüyemiyorum nefesim yetmiyor carpıntı oluyor. yanlıs bişe mi bilmiyorum ama yapamıyorum.
canım rabbim yardımcın olsun dualarım senin için Allah hiç kimseye yavrusunun acısını yaşatmasın tez zamanda sağlıkla yavrularını kucağına al inşallahMrb kızlar.. Ben tek kese ikiz gebeyim.. 12 hftayı doldurduk.. İki gündür gece kanamam oldu doktor iğne yaptı ilaç verdi rahim altında eş ayrılması var dedi.. Düşük riskim varmış okuyan herkesten dua bekliyorum çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?