2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Isallah en kisa zamanda yavrularini yanina alirsin.cok gecmis olsun sanada cnm.

çok geçmiş olsun üçünüze de. allahım sağlıkla büyütmeyi ve onlara da hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inşllh bir an önce normal hayata dönersiniz.

rabbim bebişlerini korusun canım bol bol dua edeceğim sende allaha sığın kötü düşünme inşallah bir şey olmaz

Çok geçmiş olsun canım.onlar annelerinin kucağına çabucak gelmek istemişler anlaşılan.inş sağlıkla sevinçle yuvaniza donun..Rabbim evlatlar ini analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Hayırlı olsun canım..sağlıkla büyür bebislerine..kilo alır onlar hic korkma sen..Rabbim bi an ayirmasi n evlatlarinizdan inş

allah yardımcın olsun canım ınsallah bebıslerını sağlıklıca al kucagna ınsan cok kotu oluyo dırayetlı ol dualarımız senınle

Hayırlı olsun :) Darısı başımıza inşaAllah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Evlatlarını sana bağışlasın inşaAllah.

rabbim yavrularını biran önce sağlığına kavuştursun canım inşallah yakın zamanda.

Isallah en kisa zamanda yavrularini yanina alirsin.cok gecmis olsun sanada cnm.

çok geçmiş olsun üçünüze de. allahım sağlıkla büyütmeyi ve onlara da hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin inşllh bir an önce normal hayata dönersiniz.

Çok geçmiş olsun canım.onlar annelerinin kucağına çabucak gelmek istemişler anlaşılan.inş sağlıkla sevinçle yuvaniza donun..Rabbim evlatlar ini analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Evlatlarını sana bağışlasın inşaAllah.
Hepinize çok teşekkür ederim. Amin inşallah.

Hayırlı olsun,Allah cc. yar ve yardımcınız olsun.İnşaAllah biran önce atlatırlar,yuvanıza gidersiniz :)

Geçmiş olsun canım,inşaAllah herşey yoluna girer.Bol bol dinlen kendini yorma.

kızlar aranızda spor yapan var mı demiştim ama hiç ses çıkmadı yok mu pilates ya da yoga yapan hamilelik döneminde??

kızlar aranızda spor yapan var mı demiştim ama hiç ses çıkmadı yok mu pilates ya da yoga yapan hamilelik döneminde??

Ben kendim cok dikkatli bir sekilde öğrendiğim birkaç kol bacak hareketlerini yapıyorum.
Birde asansör kullanmıyorum
Havalar düzelsin en güzeli yürüyüş yapıcam
İlk günler kanamam vardı bu yüzden biraz korkuyorum spordan acikcasi

ben normalde spor yapmadıgım için şimdi spor yapmak istemedim bünyem alışkın değil.
zaten cok yürüyemiyorum nefesim yetmiyor carpıntı oluyor. yanlıs bişe mi bilmiyorum ama yapamıyorum.

zaten ilk 12 hafta yapmayın diyorlar senin daha yeni dolmuş canım 12 haftan ben de düşük korkusundan ilk haftalarda yapmadım hep yattım ama artık yatmaktan da iyice uyuşuklaştım doktor da spora başla artık dedi. bu havalarda yürüyüş zor oluyor biraz bir de başım döner diye tek başıma yürümeye korkuyorum en iyisi pilates sanırım sakin sakin...

ben normalde spor yapmadıgım için şimdi spor yapmak istemedim bünyem alışkın değil.
zaten cok yürüyemiyorum nefesim yetmiyor carpıntı oluyor. yanlıs bişe mi bilmiyorum ama yapamıyorum.

zaten normalde yapmıyorsanız yapmayın diyorlar pilates falan ama çok kasların bırakmasın kendini yapabildikçe ufak yürüyüşler yapmaya çalış canım.

Ikiz gebeliklerinizde kaç kilo aldınız? Bide cinsiyetlerini merak ettim doğrusu:)

canım rabbim yardımcın olsun dualarım senin için Allah hiç kimseye yavrusunun acısını yaşatmasın tez zamanda sağlıkla yavrularını kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…