- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Mrb kızlar, bende ikiz bebek beklıyorum.20.haftamdayım. 12. haftada erkek bebeğim için ense kalınlığı 3,2 dedıler cvs yaptırdım,temiz cıktı.boşa 1500tl param gıttı.sımdı 20. hafta detaylıya gırdım ondada kız bebeğim için omuz arteri önden gideceğine arkadan gidiyor,kromozomal risk taşıyabılır,amnıyosentez olması gerekebilir dediler.
Cidden bıktım artık doktorların olasılıklarından bıdı bıdılarından.zengın ınsanlar degılız, doktorların olasılıkları yüzünden henüz ne hastane parası toplayabıldım ne bır bebek odası yapabıldım.Çok bunaldım. benim gibi olan arkadaşlar var mı ? önerileri neler? artık hiçbir doktora inanmıyorum. üstelik kız bebeğin kılosu erkekten 50 gr az ondada sıkıntı olabilirmişş. :S
canım maddi konularda söyleyebileceğim pek bir şey yok maddi durumun normal olsa bile bu kadar masraf üst üste insanı hırpalıyor biraz aileden falan belki destek alabilirsin Allah yardımcınız olsun. tek bebeğin geriden gelme durumu bizde de var. bir tanesi bir hafta daha büyük. doktor önemli değil diyor. acaba sizin doktor mu büyütüyor biraz başka bir doktora görünme imkanın var mı acaba??