Allah yardimciniz olsun, inshallah kisa zamanda kucagina alirsin bebeklerini:) Aminmerhaba arkadaslr, 7 ocakta 36+5 de spinal anestezi ile dogum yaptim.bebeklerden birinin suyu azalmisti. yoksa 1 hafta daha bekleyecktk olmadi...emme sorunu ve kilomuz biraz az oldugundan (2200-2230 gr) kuveze alindilar.bugunde sarilik basladi.hala hastanedeyz.dualarinizi bekliyrm.hepinize haayirli dogumlar.cok dikkat edin lutfen kendnze...
Ben şuanda bile hiçbirşey canım istemiyor,ceviz yemek gerekiyor onu bile görmek istemiyorum.benim kilom 58 o kadar boyum çok uzun degil 1.62o yüzden endiseliyim.evet hemde baya hıssedyorum artık bı kız bı erkek benım 61 le hamıle kaldım sımdı 68 oldum cokmu bende bılmıyorum 3 aya kadar hıc beslenmeyı takma kafana ıstahın olmazsa ben cook ısstahlıydım gercı herseyı yıyorum hıc tıksınmedım umarım sende ole gecırırsın
toplamda 12-13 kilo aldım.ikiside kız :)Ikiz gebeliklerinizde kaç kilo aldınız? Bide cinsiyetlerini merak ettim doğrusu:)
ben şimdilik 4 kg aldımIkiz gebeliklerinizde kaç kilo aldınız? Bide cinsiyetlerini merak ettim doğrusu:)
17. hafta gibi başlıyor ama çok net anlaşılmıyor. yatağa yattığın zaman dikkat edersen hissedebiliyosun. hala daha yatarken hissediyorum genelde. bazen otururken de hissettiriyolarArkadaslar karnınızda bebeklerin ilk hareketini ne zaman hissettiniz kaçıncı haftalarda???
sizin nasıl gidiyor? bir sıkıntı var mı sancılar falan başladı mı?Su an doguma en yakin olaniniz benmi yim varmi benimle ayni haftada olan
canım maddi konularda söyleyebileceğim pek bir şey yok maddi durumun normal olsa bile bu kadar masraf üst üste insanı hırpalıyor biraz aileden falan belki destek alabilirsin Allah yardımcınız olsun. tek bebeğin geriden gelme durumu bizde de var. bir tanesi bir hafta daha büyük. doktor önemli değil diyor. acaba sizin doktor mu büyütüyor biraz başka bir doktora görünme imkanın var mı acaba??
canım benim de aralarında hep 3-4 gün fark çıkıyor. birinin küçük olması çok sorun değil bence eğer ara çok fazla açılmıyorsa.. kafana fazla takma. benim de cumartesi ayrıtılım var. bazen sırf doktorların saçma sapan konuşmasından dolayı hiç ayrıntılı yaptırmasam mı diyorum.gittiğim kadın doğum uzmanları bu konuda küçük olduğunu söylediler. sıkıntı olup olmadığıyla ilgili birşey demediler.Ancak detaylıya girdiğim doktor tedirgin etti beni 2 haftada bir kontrol gerek vs. diye sonra baska bır tıp merkezıne gosterdım ordaki doktorda küçük dedi.anormal bir durummuş gibi söylüyolar.ama bizde genetik olduğundan ailedede hep bir tanesi geriden geldiğini biliyorum.ama bazı doktorlar insanı gerçekten tedirdin edebiliyorlar
geçer merak etme cok yıcegın günlerde gelıcektırBen şuanda bile hiçbirşey canım istemiyor,ceviz yemek gerekiyor onu bile görmek istemiyorum.benim kilom 58 o kadar boyum çok uzun degil 1.62o yüzden endiseliyim.
cınsıyetlerı neler bıde kac kılo aldınız bebısler kac kg cok merak ettımSu an doguma en yakin olaniniz benmi yim varmi benimle ayni haftada olan
gittiğim kadın doğum uzmanları bu konuda küçük olduğunu söylediler. sıkıntı olup olmadığıyla ilgili birşey demediler.Ancak detaylıya girdiğim doktor tedirgin etti beni 2 haftada bir kontrol gerek vs. diye sonra baska bır tıp merkezıne gosterdım ordaki doktorda küçük dedi.anormal bir durummuş gibi söylüyolar.ama bizde genetik olduğundan ailedede hep bir tanesi geriden geldiğini biliyorum.ama bazı doktorlar insanı gerçekten tedirdin edebiliyorlar
Bizim Bir kızımız Bir oğlumuz olacak nasipse. Cumartesi günü 200'er gr dılar yaklaşık olarak. Boyları 13 cm'di. Birbirine eşit olarak gelişmişler. Bende hamilelikten bu yana 1 kilo aldım henüz.
Benim bi ark. 36. Haftada 2500 kilolarda doğum yaptı ikiz için güzel bi kilo.protein ağırlıklı yediğini söylemişti ama çok sağlıklı ve güzel besleniyordu. Benim beslenme düzgün değil çoğu şeyi yiyemiyorum bulantı oluo.kızlar bu arada hamilelikte özel bir beslenme programı uygulayan var mı çocukların gelişmesi için özellikle. geçenlerde bir eğitime katıldım oradaki hamilelerden bir tanesi (tabi o ikiz değildi de tekli gebelikti) artık sonlara yaklaşmış bebeği 4 kg imiş. çok samimi olmadığımdan soramadım ne yedin ne içtin diye de bir fikri olan var mı beslenmeyle ilgisi olabilir mi??
Benim bi ark. 36. Haftada 2500 kilolarda doğum yaptı ikiz için güzel bi kilo.protein ağırlıklı yediğini söylemişti ama çok sağlıklı ve güzel besleniyordu. Benim beslenme düzgün değil çoğu şeyi yiyemiyorum bulantı oluo.
Ben de proteine dikkat etmeye calisiyorum. Et canim istemiyor, o yuzden bol bol kuru bakliyat yiyorum. Mercimek corbasi, bulgur pilavi, nohut, kuru fasulye, keskek corbasi mutlaka bunlardan her hafta yiyorum. Aralara sebze yemegi yapiyorum. Ama sute dikkat etmiyorum. Badem, ceviz, kuru incir yiyorum. Makarnayi cok sevdigim icin onu yapmadan edemiyorum. Ama pirinc pilavi yapmamayi tercih efiyorum. Bebislerin kilosu fena degil. Umarim daha iyi olur hepimizin. Kilolari guzel giderişte protein ağırlıklı ne yiyor acaba. ben süt yoğurt peynir bol yiyorum yumurta da yiyorum ama et çok yiyemiyorum. öyle belirli bir sistemi olan var mı acaba. 2500 gr da iyiymiş gerçekten.
Ben 18 haftanın içindeyim 3.5 kilo aldım. cinsiyetlerimiz erkek. tablo olusturabiliriz aslında boyle tek tek olunca herkesi takip etmek zor oluyor sankicınsıyetlerı neler bıde kac kılo aldınız bebısler kac kg cok merak ettım
Massallah diyorum bende ilk hamileligimde bu haftalarda 1 kilo almıştım ama bu sefer dikkat etmeme ragmen 3.5 aldım ikiz oldugundan dıyordum ama seni duyunca vazgectim bu hıpotezden:)Bizim Bir kızımız Bir oğlumuz olacak nasipse. Cumartesi günü 200'er gr dılar yaklaşık olarak. Boyları 13 cm'di. Birbirine eşit olarak gelişmişler. Bende hamilelikten bu yana 1 kilo aldım henüz.
kızlar bu arada hamilelikte özel bir beslenme programı uygulayan var mı çocukların gelişmesi için özellikle. geçenlerde bir eğitime katıldım oradaki hamilelerden bir tanesi (tabi o ikiz değildi de tekli gebelikti) artık sonlara yaklaşmış bebeği 4 kg imiş. çok samimi olmadığımdan soramadım ne yedin ne içtin diye de bir fikri olan var mı beslenmeyle ilgisi olabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?