2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Gunaydin kızlar dün hastanedeydim kusma bulantı ishal serum fln yedim dr ciğer geliştirici de verdi dün vurdurdum iyi geldi iğneler Ellerimdeki ödem indi ciğer geliştirici yi günde iki dozdan 4 gün verdi yaptıranlar varmı size kaç doz vuruldu

Bana günde iki dozdan iki gün yapıldı Cumartesi ve pazar günleri. Fakat şekeri yükseltebilir, bebek hareketlerini yavaşlatabilir diye de uyardı. Takipteyim iğneler vurulduğundan bu yana.

Ben de ishalden çok müşahadeye alındım. Sancın yoksa kaydadeğer, problem yok. Ciğer geliştiriciyi ben 2 kere 2 doz vuruldum 24 saat arayla. Enfeksiyonun mu varmış? Geçmiş olsun canım. Kızılcık suyu iç ishalin devam ediyosa bana doktor önerdi.

slm kızlar bende ikiz bekliyorum şu ciğer geliştirici iğneyi kaçıncı haftada yapıldı nız biz şimdi 27+3 olduk 28 de yapacağız dedi doktor

slm kızlar bende ikiz bekliyorum şu ciğer geliştirici iğneyi kaçıncı haftada yapıldı nız biz şimdi 27+3 olduk 28 de yapacağız dedi doktor
Rahim ağzı kısalınca vurdurttu bana 31. Haftada. O zamana kadar iğneden bahsetmedi. Seninki tedbir almak istiyo herşeye rağmen sanırım.

yarin cnm ins dogum
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin can im.
Sezeyanda ilk 15dakikada bebegi babaya goturuyolar , sonraki 15 dakikada da anneyle ilgileniyolar. Bu tek bebek için geçerli. İkizler de de anca 10dakika fark ederdir

Benim Dr şimdiye kadar ciğer gelistiriciden hic bahsetmedi bile

Arkadaslar birsey sorucam 29+5 oldum bende dun gece sol tarafima agri girdi kipirdiyamadim iki buklum kaldim 5 veya 10 dk surdu sonra yavas yavas gecti sizlerdede oldumu birde bebek hareketleriniz ne siklikta ikiz oldugundanmi bilmiyorum ama oyle aksama kadar hareketli degiller sizin nasil pinpirikmi yapiyorum ben ya

Akşamları daha çok hareketleniyolar. Öyle çok uzun süren ağrım olmadı ama normaldir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…