ben girmistim cok yorum yapmiyomusum die cikardilar beni☺Canlar vatsap grubuna giren varmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 de ikiz annesi olacaklar!!
- Konu Sahibi sidelya_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Sen doğurdun mu canım?ben girmistim cok yorum yapmiyomusum die cikardilar beni☺
- 10 Temmuz 2014
- 785
- 1.315
- 138
Bana günde iki dozdan iki gün yapıldı Cumartesi ve pazar günleri. Fakat şekeri yükseltebilir, bebek hareketlerini yavaşlatabilir diye de uyardı. Takipteyim iğneler vurulduğundan bu yana.
Gunaydin kızlar dün hastanedeydim kusma bulantı ishal serum fln yedim dr ciğer geliştirici de verdi dün vurdurdum iyi geldi iğneler Ellerimdeki ödem indi ciğer geliştirici yi günde iki dozdan 4 gün verdi yaptıranlar varmı size kaç doz vuruldu
yarin cnm ins dogumSen doğurdun mu canım?
- 10 Temmuz 2014
- 785
- 1.315
- 138
Hadi hayırlısı ile gelsin kuzular inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın, küveze girmeden seninle eve götürürsün inşallah. Kendini toplayınca kısa da olsa haber et bize.yarin cnm ins dogum
- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Ben de ishalden çok müşahadeye alındım. Sancın yoksa kaydadeğer, problem yok. Ciğer geliştiriciyi ben 2 kere 2 doz vuruldum 24 saat arayla. Enfeksiyonun mu varmış? Geçmiş olsun canım. Kızılcık suyu iç ishalin devam ediyosa bana doktor önerdi.Gunaydin kızlar dün hastanedeydim kusma bulantı ishal serum fln yedim dr ciğer geliştirici de verdi dün vurdurdum iyi geldi iğneler Ellerimdeki ödem indi ciğer geliştirici yi günde iki dozdan 4 gün verdi yaptıranlar varmı size kaç doz vuruldu
- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Ay hadi hayırlı doğumlar olsun, çok heyecanlı.yarin cnm ins dogum
cok saol detaylari yazarim ilk firsattaHadi hayırlısı ile gelsin kuzular inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın, küveze girmeden seninle eve götürürsün inşallah. Kendini toplayınca kısa da olsa haber et bize.
- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Rahim ağzı kısalınca vurdurttu bana 31. Haftada. O zamana kadar iğneden bahsetmedi. Seninki tedbir almak istiyo herşeye rağmen sanırım.slm kızlar bende ikiz bekliyorum şu ciğer geliştirici iğneyi kaçıncı haftada yapıldı nız biz şimdi 27+3 olduk 28 de yapacağız dedi doktor
- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 78
- 43
Hayırlısıyla sağlıkla dogsunlar inşallahyarin cnm ins dogum
- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin can im.yarin cnm ins dogum
Sezeyanda ilk 15dakikada bebegi babaya goturuyolar , sonraki 15 dakikada da anneyle ilgileniyolar. Bu tek bebek için geçerli. İkizler de de anca 10dakika fark ederdir
- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
Benim Dr şimdiye kadar ciğer gelistiriciden hic bahsetmedi bileslm kızlar bende ikiz bekliyorum şu ciğer geliştirici iğneyi kaçıncı haftada yapıldı nız biz şimdi 27+3 olduk 28 de yapacağız dedi doktor
- 2 Haziran 2015
- 105
- 88
- 13
- 34
Biri kiz biri oglanmis :))Oh maşallah hemen göstermisler ne peki cinsiyetleri? Amiin inşallah canım inşallah 30 larida görelim sağlıkla inşallah
- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Demek ki herşey yolunda gidiyo canım. Kiloları ne durumda? Bende baya kansızlık oluştuğu için kilo alımları yavaşladı gibime geliyo.Benim Dr şimdiye kadar ciğer gelistiriciden hic bahsetmedi bile
Aynen banada bahsetmedi hiç yarın kontrol var soracam artık gerek yokmu onuda bilmiyorum ama 35-36 da iğne olanlarda var..Benim Dr şimdiye kadar ciğer gelistiriciden hic bahsetmedi bile
- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 198
- 34
Arkadaslar birsey sorucam 29+5 oldum bende dun gece sol tarafima agri girdi kipirdiyamadim iki buklum kaldim 5 veya 10 dk surdu sonra yavas yavas gecti sizlerdede oldumu birde bebek hareketleriniz ne siklikta ikiz oldugundanmi bilmiyorum ama oyle aksama kadar hareketli degiller sizin nasil pinpirikmi yapiyorum ben ya
- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Akşamları daha çok hareketleniyolar. Öyle çok uzun süren ağrım olmadı ama normaldir bence.Arkadaslar birsey sorucam 29+5 oldum bende dun gece sol tarafima agri girdi kipirdiyamadim iki buklum kaldim 5 veya 10 dk surdu sonra yavas yavas gecti sizlerdede oldumu birde bebek hareketleriniz ne siklikta ikiz oldugundanmi bilmiyorum ama oyle aksama kadar hareketli degiller sizin nasil pinpirikmi yapiyorum ben ya