- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Ya neden boş "." diye mesaj atıyorsun. YEni mesaj geldi diye uyarı geliyor bakıyorum senin . diye mesajın ?
Ay valla ben de anlamadım , benim de dikkatimi çekti .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya neden boş "." diye mesaj atıyorsun. YEni mesaj geldi diye uyarı geliyor bakıyorum senin . diye mesajın ?
Ewet ya banada geliyor bildirim, her gun ayni seyYa neden boş "." diye mesaj atıyorsun. YEni mesaj geldi diye uyarı geliyor bakıyorum senin . diye mesajın ?
Zaman hemen gecsin istiyorum bi yandanda istemiyorum erken dogum olur diye cok korkuyorum Suana kadar kac kilo aldiniz siz.saglikla kucagimiza aliriz insallah birde cinsiyetler neCanım en küçük benim burda sanirim senden sonra yani 21+2 bugün ilk defa benden küçük biri geldi hep ileri haftalar var çünkü :)
Yaaa insallah rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri gosteriri cnm bende erken dogumdan cok korkuyorum ( tek yumurtalar cok benzer birbirne dimii ..igne fitil kullanmiyomusunBenim tek yumurta ikizi ilk başlarda hafif kanamalarım oldu düşük tehlikem vardı hala riskli benim hamileligim hersey yasak genelde yatıyorum evde 3 ayı bitirdigimize sukrediyorum şimdi hedef 6 yi bitirmek sonra 7 inşallah acele etmezler 7den önce gelmezler
Benim tek yumurta ikizi ilk başlarda hafif kanamalarım oldu düşük tehlikem vardı hala riskli benim hamileligim hersey yasak genelde yatıyorum evde 3 ayı bitirdigimize sukrediyorum şimdi hedef 6 yi bitirmek sonra 7 inşallah acele etmezler 7den önce gelmezler
Allah hayırlı doğum nasip etsin.Allah nasip ederse benimde iki kızım olacak.adlarını Irmak ve Yaz koyacagız.ben Naz ve Elif isimlerini de çok seviyorum.kizlar carsamba dpgum var ben daha isim bulamadim iki kizim olacak ins.yardim edin
Ben de isim bulamayan benim sadece zannediyorum. Duru, Neva, Buğu vardı benim beğendiğim. Ablamın kızının adı diye koymadım. Ben de kızıma Elâ koycam galiba.kizlar carsamba dpgum var ben daha isim bulamadim iki kizim olacak ins.yardim edin
Tüp bebekse bilmiyorum ama benim 4 haftayken 586 çıkmıştı beta hcg.Kizlar merhaba. Benim beta hcg 95.02 cikmisti. 2 gun sonra 399.05 oldu. Ikiz mi diye dusunuyorumz. Sizce ?
Kızlar kusura bakmayın sadece takvimden günüme bakıyorum başka bir amacım yoktu özürYa neden boş "." diye mesaj atıyorsun. YEni mesaj geldi diye uyarı geliyor bakıyorum senin . diye mesajın ?
Hayrlisi olsun cnm Bnm degerim çok düşüktu hiç ikiz aklıma gelmedi ama kese için bir gittik bide ne görelim iki kese var hayrlisi ve sağlıklısı olsun ikizde kolay değil cnm tüp bebekmiKizlar merhaba. Benim beta hcg 95.02 cikmisti. 2 gun sonra 399.05 oldu. Ikiz mi diye dusunuyorumz. Sizce ?
Bende tahmin ettim ama profilinden onceki yolladigin mesajlara gir bak, gununu gorursun zaten boyle birsey yapmana gerek yok cnmKızlar kusura bakmayın sadece takvimden günüme bakıyorum başka bir amacım yoktu özür
Canm dediğim gibi bilmediğim için bilmeyerek hepinizi rahatsız etmişim kusura bakmayın yaniBende tahmin ettim ama profilinden onceki yolladigin mesajlara gir bak, gununu gorursun zaten boyle birsey yapmana gerek yok cnm
Bari bişey yaz bakacaksan da :)Canm dediğim gibi bilmediğim için bilmeyerek hepinizi rahatsız etmişim kusura bakmayın yani
Yok cnm kusura bakacak birsey , bende aynu sekilde bakiyirum:) o gun mesaj atmadiysam eski mesajlardan bakiyorum cnm bnm.Canm dediğim gibi bilmediğim için bilmeyerek hepinizi rahatsız etmişim kusura bakmayın yani
Zaman hemen gecsin istiyorum bi yandanda istemiyorum erken dogum olur diye cok korkuyorum Suana kadar kac kilo aldiniz siz.saglikla kucagimiza aliriz insallah birde cinsiyetler ne
Yaaa insallah rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri gosteriri cnm bende erken dogumdan cok korkuyorum ( tek yumurtalar cok benzer birbirne dimii ..igne fitil kullanmiyomusun
Selam benimde bebislerim tek yumurta ikizi şükürler olsun şimdilik bi sorun yok inşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder