• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canım en küçük benim burda sanirim senden sonra yani 21+2 bugün ilk defa benden küçük biri geldi hep ileri haftalar var çünkü :)
Zaman hemen gecsin istiyorum bi yandanda istemiyorum erken dogum olur diye cok korkuyorum Suana kadar kac kilo aldiniz siz.saglikla kucagimiza aliriz insallah birde cinsiyetler ne

Benim tek yumurta ikizi ilk başlarda hafif kanamalarım oldu düşük tehlikem vardı hala riskli benim hamileligim hersey yasak genelde yatıyorum evde 3 ayı bitirdigimize sukrediyorum şimdi hedef 6 yi bitirmek sonra 7 inşallah acele etmezler 7den önce gelmezler
Yaaa insallah rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri gosteriri cnm bende erken dogumdan cok korkuyorum :(( tek yumurtalar cok benzer birbirne dimii ..igne fitil kullanmiyomusun

Benim tek yumurta ikizi ilk başlarda hafif kanamalarım oldu düşük tehlikem vardı hala riskli benim hamileligim hersey yasak genelde yatıyorum evde 3 ayı bitirdigimize sukrediyorum şimdi hedef 6 yi bitirmek sonra 7 inşallah acele etmezler 7den önce gelmezler

Selam benimde bebislerim tek yumurta ikizi şükürler olsun şimdilik bi sorun yok inşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder :KK24:

Kizlar merhaba. Benim beta hcg 95.02 cikmisti. 2 gun sonra 399.05 oldu. Ikiz mi diye dusunuyorumz. Sizce ?

Kizlar merhaba. Benim beta hcg 95.02 cikmisti. 2 gun sonra 399.05 oldu. Ikiz mi diye dusunuyorumz. Sizce ?
Hayrlisi olsun cnm Bnm degerim çok düşüktu hiç ikiz aklıma gelmedi ama kese için bir gittik bide ne görelim iki kese var hayrlisi ve sağlıklısı olsun ikizde kolay değil cnm tüp bebekmi

çoğul gebelik yaşayanlar aranızda letroks ilacını hamilelik öncesi kullananlar var mı

Zaman hemen gecsin istiyorum bi yandanda istemiyorum erken dogum olur diye cok korkuyorum Suana kadar kac kilo aldiniz siz.saglikla kucagimiza aliriz insallah birde cinsiyetler ne

Aynen bende öyle gecsin iatiyorum zaman whatsapp grubumuz var hepsinin doğumu yakın bi ben böyle bide doğum yapanlarda var onları gördükçe daha bi hevesleniyorum ama çok şükür bu gunleri gordugumuze ben ilk 3 ayı atlatamicam saniyodum taa geldik 6. Ayimizin içindeyiz Allaha çok şükür 7 bitse başka bişey istemiyorum ha pardon kilo olayı ben çok kilolu hamile kaldım 129 la kusmam hiç olmadı arada sırada sadece 1 kg verdim 1buçuk ay önce 1 kg almıştım sadece ama daha tartilmadim doğum evinde hiç tartmiyolar çünkü fakülteye gidiyorum normalde buara doğuma başladım tekrar fakülteye devam tartarlar gidince cinsiyet hem kilodan hemde gostermiyolar fakultede erkeğe benziyor demişti 3bucuk ken doğum evinde ikidir kıza benziyor dedi en son pazartesi erkek biri dedi öbürü göremedi ama gene tam aytintiliida belli olcak ay çok yazmışım :)))

Yaaa insallah rabbim saglikla kucagina aldigin gunleri gosteriri cnm bende erken dogumdan cok korkuyorum :KK43:( tek yumurtalar cok benzer birbirne dimii ..igne fitil kullanmiyomusun

Sağol canim amiin inşallah hepimiz goreliim. Evet tipa tip aynı oluyormuş kimse anlamiyormus hangisi hangisi bi tek anne baba anloyormus :) yok canım sadece progestan en baştan beri bide yasaklar var doğuma kadar ilişki yürüme ağır kaldırma iş yapma vs. Gibi çok şükür kanama yasamasigim için fakultedeki progestani kesmişti bi gece agridan acile gittik tekrar progestana başlattılar . Çok güzel bişey ama hala hiçbişey almadık biliyomusun hem cinsiyet bilinmeDigi için hemde doktor sürekli her an hersey olabilur diye uyarıyor herseye hazırlıkli olun diye şimdi ayrıntılı var kan transfüzyonu diye bir risk de var inşallah kotu bisey çıkmaz

Selam benimde bebislerim tek yumurta ikizi şükürler olsun şimdilik bi sorun yok inşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder :KK24:

Ay gerçektenmi benimle aynı birisi var kaçıncı haftadasin ayrıntılıda nasıl oldu kan transfüzyonunu gectinizmi riskini cinsiyetleri ne? Cok soru sordum kusura bakma ama benimle aynı hiç yok nerdeyse bulunca sorayım dedim

Back