2015 de ikiz annesi olacaklar!!

24 haftaligiz cinsiyetleri daha belli degil doktor bidahaki aya soyleyecek ayrıntılı ultrasyon olmadim biz istemedik her ay kontrolüm var sukur hersey yolunda :)

Kızlar 2016 da ikiz annesi olcaklar grubu yok mu? Haklısınız herkes kendiyle aynı birileriyle konuşmak, paylaşmak istiyo. İkiz hamileliği çok zor bi süreçmiş , tek gebeler de kendiyle bir tuttuğu için mızmız olarak görüyo. O yüzden ikiz hamilelerle paylaşmak istiyoruz.

merhaba ben burda yeniyim ikizim olacağını yeni öğrendim cok heyecanlıyım kaçıncı haftanızda kalp atışını duydunuz aceba

24 haftaligiz cinsiyetleri daha belli degil doktor bidahaki aya soyleyecek ayrıntılı ultrasyon olmadim biz istemedik her ay kontrolüm var sukur hersey yolunda :)

Oh çok şükür maşallah size az varmış aramızda benimle aynısın sürekli değişiyor cinsiyetleri göremiyorum diyor doktor bakalım ayrıntıda belli olur sanırım önce sağlık belli olsunda sorun değil bakalım ne olacak bebişlerimiz:) buarada neden ayrıntılı istemediniz merak ettim önemli diyorlar bana ayrıntılı doktor özellikle gönderdi beni ayrıntılıya gün için .sanurim sizin ultrasonla alakali bi arkadaş var whatsapp grubunda oda hiç ayrıntılıya girmedi çünkü doktorun ultrasonu ayrıntılı bakiyormus zaten her seferinde herseyi goruyorlarmis sanurim seninde öyle :)

Canım bende ilk ikiz olduğunu öğrenince geldim buraya ama 2015 olmuyodu benim hesabıma göre şubatta normal olan doğum tabi sonradan öğrendimki doktordan erken doğum olcakmis 2016 olmadan gelcekler hayırlısıyla yani demek istediğim önemli değil 1 2ay hepimiz ikiz hamileyiz ve cok iyi bir yer tecrübeliler var doğum yapanlar var çok iyi oluyor doğru yere geldin:)

merhaba ben burda yeniyim ikizim olacağını yeni öğrendim cok heyecanlıyım kaçıncı haftanızda kalp atışını duydunuz aceba

Hoş geldin canım aramıza ben ilk 6. Haftamda alttan ultrasonla kalbinin attığı görüldü ve bir tane görülmüştü sonra 8. Haftamda ilk defa hem ikisini bir duyduk ve gördük :)

çok güzel bi duygu benimkilerin gelişimi biraz geriden geliyormuş ikiz dedi dr ama sizde de öyle oldu mu kendilerini toparlıyorlar mı

çok güzel bi duygu benimkilerin gelişimi biraz geriden geliyormuş ikiz dedi dr ama sizde de öyle oldu mu kendilerini toparlıyorlar mı

Evet çok güzel ve zor :) tek yumurta mi çift mi seninkiler belli oldumu? Genelde öyle olan çok var benimde hep sat a gore ultrasonda 1 hafta geri çıkıyor bu önemli değilmiş sen adet tarihine göre hesapla ultrasondan kaynaklı da olabiliyor ben hiç takmadim kafaya ki bi arkadaşında hep geri söylüyormus doktor ayrıntılıda tam çıkmış yani hiç kafaya takma kalpleri atsın bir sağlık sorunu çıkmasında kilo vs. Önemli değil kaç haftalik seninkiler :)

Tüp bebekse bilmiyorum ama benim 4 haftayken 586 çıkmıştı beta hcg.

Yok canim tup bebek degil. Dogal :)) benimkisi daha 4 hafta bile degil galiba. Yumurtlama gunum 17 idi. 28 inde 95 cikti. 1 ekimde 399.02 :) o yuzden supelendim:)

Selamlar, epeydir yazmıyordum. Gelişmeler normal gidiyordu. Cumartesi kontrolünde nstde sancilarım çıktı çokça. Doktorum hemen ciğer geliştirici vurdurdu. Bebeklerim daha 2ser kilo civarındalar. Şimdi dinleniyorum erken gelmesinler diye. Çok ufaklar daha kuzucuklarım. 36yi bir görebilseydik sağlıkla.

Ciğer geliştirici hareketlerini çok yavaşlattı. Bu şekilde bir şey yaşayan oldu mu aranızda?

Evet canim bende de yavaslatti. Sonra normale dönüyor. Insallah bebeklerin saglikla zamaninda gelir. Ama senin haftanda zaten korkulcak birsey yok canim.

Bebeklerinin kiloları iyiymiş. Evet ciğer geliştirici iğne 2 gün yavaşlattı benimkileri de. Hayırlısıyla alalım kıcağımıza. Kasım anneleri grubuna giremiyorum , çok etkilendim (

Bizim 12 nci haftada ogrendik cinsiyetleri ilk 1 ay benimde lekelerle gecti yattim 2 kere igne vuruldum 3 ay progesteron kullandim suana kadar guzel gittik 20+2 olduk cok sukur 30 uda gorelim insallah Aklimiza kotu dusunceler getirmeyelim Allahin emaneti onlar bize dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim..sende saglikla geciriceksin insallah..ben almaya baslasammi bilmiyorum esim aceleci biraz o alalim diyo ama bende hala korkuyorumm

Bebeklerinin kiloları iyiymiş. Evet ciğer geliştirici iğne 2 gün yavaşlattı benimkileri de. Hayırlısıyla alalım kıcağımıza. Kasım anneleri grubuna giremiyorum , çok etkilendim (

Aynı durumdayız desem. Aklımdan çıkmıyor hala. Allah sabrını arttırsın arkadaşın Gözümüzle görmeden iki paragraf yazıyla biz böyle olduysak.

Oh maşallah hemen göstermisler ne peki cinsiyetleri? Amiin inşallah canım inşallah 30 larida görelim sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…