Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 de ikiz annesi olacaklar!!
- Konu Sahibi sidelya_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
Iyiyim canım çıktık bayramın birinci günü. ..ıyiler hem emzjriyorum hem de mama VERİYORUM..hastaneden çıktığımız gün 2165 ve 2050 ydi..Çarşamba kontrol var bakalım ne oldular..sen nasilsinBeyazkure ne yaptınız kuzular çıktı mı hastaneden ? Beslenmeleri kiloları nasıl ?
- 10 Temmuz 2014
- 785
- 1.315
- 138
Iyiyim canım çıktık bayramın birinci günü. ..ıyiler hem emzjriyorum hem de mama VERİYORUM..hastaneden çıktığımız gün 2165 ve 2050 ydi..Çarşamba kontrol var bakalım ne oldular..sen nasilsin
A ne güzel, eve iki Bayram şekeriyle dönmüşsünüz :) maşallah ikisine de. ben sıramı bekliyorum, şimdilik. Heyecan dorukta vakit daraldıkça.
allah anali babali buyutsun cnm uyku duzenlerini sezeryan ameliyatini nasil oldun ayaklanabildinmi kac kisi bakabiliyosun ben bunlari dusunuyorum simdiden haftaya da allahdan birsey olmazsa benim dogum ☺Iyiyim canım çıktık bayramın birinci günü. ..ıyiler hem emzjriyorum hem de mama VERİYORUM..hastaneden çıktığımız gün 2165 ve 2050 ydi..Çarşamba kontrol var bakalım ne oldular..sen nasilsin
- 2 Haziran 2015
- 105
- 88
- 13
- 34
Şimdiden gözün aydın günün belli olmuş en azından .Üçunuzde Sağlıkli bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeklerini.Anestezi konusunda ne karar verdin spinal mi genel anestezi mi olacak ben çok kararsizim bu konudakizlar ayin 7sinde dogum benim kilolari bugun 2350kusur lerdi doktor artik alalim buyumusler dedi
merhaba arkadaşlarr bende ikiz hamileyim 19+4 olduk şuana kadar hızla kilo almamın dışında bir sorun yok çok sükür..benimle aynı haftada olan varmıı
Canım en küçük benim burda sanirim senden sonra yani 21+2 bugün ilk defa benden küçük biri geldi hep ileri haftalar var çünkü :)
merhaba arkadaşlarr bende ikiz hamileyim 19+4 olduk şuana kadar hızla kilo almamın dışında bir sorun yok çok sükür..benimle aynı haftada olan varmıı
Benim tek yumurta ikizi ilk başlarda hafif kanamalarım oldu düşük tehlikem vardı hala riskli benim hamileligim hersey yasak genelde yatıyorum evde 3 ayı bitirdigimize sukrediyorum şimdi hedef 6 yi bitirmek sonra 7 inşallah acele etmezler 7den önce gelmezler
Benim tek yumurta ikizi ilk başlarda hafif kanamalarım oldu düşük tehlikem vardı hala riskli benim hamileligim hersey yasak genelde yatıyorum evde 3 ayı bitirdigimize sukrediyorum şimdi hedef 6 yi bitirmek sonra 7 inşallah acele etmezler 7den önce gelmezler
- 9 Mart 2015
- 29
- 26
- 3
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize
- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 42
kizlar ayin 7sinde dogum benim kilolari bugun 2350kusur lerdi doktor artik alalim buyumusler dedi
Canum hayirli olsun oncelikle.
Ayin 7 sinde kac olacaksin tam olarak? 36+?
36 5 oluyo cnmCanum hayirli olsun oncelikle.
Ayin 7 sinde kac olacaksin tam olarak? 36+?
Burcu oncelikle hayirli olsun. Hepinizde sagsalim kurtulursunuz inşallah. Boyun agrisi icin saf zeytinyağını ılık olacak şekilde boynuna masaj yapip sonrada bi tulbentle sararsan biraz hafifletir. Zeytinyağı bütün tutulmalara, kas agrilarina birebirkizlar boyun agrisi yasayan varmi ben mahvaldom gecmiyoda napmam lazim
- 16 Ağustos 2013
- 1.284
- 1.184
- 133
Ya neden boş "." diye mesaj atıyorsun. YEni mesaj geldi diye uyarı geliyor bakıyorum senin . diye mesajın ?
cok tsk ederimBurcu oncelikle hayirli olsun. Hepinizde sagsalim kurtulursunuz inşallah. Boyun agrisi icin saf zeytinyağını ılık olacak şekilde boynuna masaj yapip sonrada bi tulbentle sararsan biraz hafifletir. Zeytinyağı bütün tutulmalara, kas agrilarina birebir
- 10 Temmuz 2014
- 785
- 1.315
- 138
Hayırlı olsun burcu, vaktiniz belli olmuş ne güzel. Allah sağlıkla kavuştursun bebeklerine.kizlar ayin 7sinde dogum benim kilolari bugun 2350kusur lerdi doktor artik alalim buyumusler dedi
Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize
Sağolun amiin inşallah hepimiz
- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Ne güzel canım Allahın izniyle sürecin güzel sonuçlanacak, darısı başıma. Hayırla al kucağına.36 5 oluyo cnm