• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Iyiyim canım çıktık bayramın birinci günü. ..ıyiler hem emzjriyorum hem de mama VERİYORUM..hastaneden çıktığımız gün 2165 ve 2050 ydi..Çarşamba kontrol var bakalım ne oldular..sen nasilsin

A ne güzel, eve iki Bayram şekeriyle dönmüşsünüz :) maşallah ikisine de. ben sıramı bekliyorum, şimdilik. Heyecan dorukta vakit daraldıkça.

Iyiyim canım çıktık bayramın birinci günü. ..ıyiler hem emzjriyorum hem de mama VERİYORUM..hastaneden çıktığımız gün 2165 ve 2050 ydi..Çarşamba kontrol var bakalım ne oldular..sen nasilsin
allah anali babali buyutsun cnm uyku duzenlerini sezeryan ameliyatini nasil oldun ayaklanabildinmi kac kisi bakabiliyosun ben bunlari dusunuyorum simdiden haftaya da allahdan birsey olmazsa benim dogum ☺

merhaba arkadaşlarr bende ikiz hamileyim 19+4 olduk şuana kadar hızla kilo almamın dışında bir sorun yok çok sükür..benimle aynı haftada olan varmıı

kizlar ayin 7sinde dogum benim kilolari bugun 2350kusur lerdi doktor artik alalim buyumusler dedi
Şimdiden gözün aydın günün belli olmuş en azından .Üçunuzde Sağlıkli bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeklerini.Anestezi konusunda ne karar verdin spinal mi genel anestezi mi olacak ben çok kararsizim bu konuda

merhaba arkadaşlarr bende ikiz hamileyim 19+4 olduk şuana kadar hızla kilo almamın dışında bir sorun yok çok sükür..benimle aynı haftada olan varmıı

Canım en küçük benim burda sanirim senden sonra yani 21+2 bugün ilk defa benden küçük biri geldi hep ileri haftalar var çünkü :)

Benim tek yumurta ikizi ilk başlarda hafif kanamalarım oldu düşük tehlikem vardı hala riskli benim hamileligim hersey yasak genelde yatıyorum evde 3 ayı bitirdigimize sukrediyorum şimdi hedef 6 yi bitirmek sonra 7 inşallah acele etmezler 7den önce gelmezler

Benim tek yumurta ikizi ilk başlarda hafif kanamalarım oldu düşük tehlikem vardı hala riskli benim hamileligim hersey yasak genelde yatıyorum evde 3 ayı bitirdigimize sukrediyorum şimdi hedef 6 yi bitirmek sonra 7 inşallah acele etmezler 7den önce gelmezler

Allah yardımcınız olsun sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebişlerinize

kizlar boyun agrisi yasayan varmi ben mahvaldom gecmiyoda napmam lazim
Burcu oncelikle hayirli olsun. Hepinizde sagsalim kurtulursunuz inşallah. Boyun agrisi icin saf zeytinyağını ılık olacak şekilde boynuna masaj yapip sonrada bi tulbentle sararsan biraz hafifletir. Zeytinyağı bütün tutulmalara, kas agrilarina birebir

Burcu oncelikle hayirli olsun. Hepinizde sagsalim kurtulursunuz inşallah. Boyun agrisi icin saf zeytinyağını ılık olacak şekilde boynuna masaj yapip sonrada bi tulbentle sararsan biraz hafifletir. Zeytinyağı bütün tutulmalara, kas agrilarina birebir
cok tsk ederim

Back