- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucakla bebeklerini inşallah. Figen hanım mı yapacak doğumunu?
Hayirli olsun canim..sana oncesinde iger gelistirici igne yamis miydilar acaba?
Hafize3557 tam olarak kac haftasin? Safra asidi degerin kac cikti..benim 35 yanilmiyosam...senin dogum yarin o zaman...Allah saglikla kavustursun bebislerimize...igne gelistiriciden bisi demedi dr.um yaparlarmi acaba...
Bana dr.um ciger gelistiriciden bahsetmedi bile..iki gunde bir nst yaptiriyorm o kadar...
ebebekte 40 ml 35.tl kucuk boyu da var bereketli bi krem receteye yazmiyorlar ama memnun kalan cok insan var benim normaldede gogus uclarim catlamaya musait.receteye yazilio mu ne kadar
Kızlar lansinohtan bende memnun kaldım. Ama şimdi hiç kullanmıyorum. Yapabiliyorsanız südyensiz gezin evin içinde ben silmiyorum bile. Hava alırsa kreme gerek kalmaz.göğüs kreminden bahsetmissiniz lansinoh bende 1 haftadir suruyorum 10 gun sonra dogumum gerceklescek kismetse lansinoh kremi zaten oncesinde surmek gerekiyormus yara olmasini engelliyormus hemde yikamaya gerek kalmiyor gögsü.
Hafize nasilsin...bebisler nasil..bize bi haber ver..kac kilolar..durumun nasil?Herkese selam bende yarın kısmetse sabah 8 de sezeryana giriyorum kızlar dualarınızı bekliyorum
Hafizenin bebisleri gayet iyilermis 2600 - 2700 dogmuslar detaylari kendi musait olunca yazar darisi bizlere ..Hafize nasilsin...bebisler nasil..bize bi haber ver..kac kilolar..durumun nasil?
Ay maşallah , ne güzel kiloları :) Allah analı babalı büyütsün. Kendini toparlayınca detayları da öğreniriz.Hafizenin bebisleri gayet iyilermis 2600 - 2700 dogmuslar detaylari kendi musait olunca yazar darisi bizlere ..
Maşallah...amin...cok sevindim..kilolarida iyi...Hafizenin bebisleri gayet iyilermis 2600 - 2700 dogmuslar detaylari kendi musait olunca yazar darisi bizlere ..
Gayet normal o gerilmeler endise etme dahada gerilcek vazelin sur yemek yedikten sonra olur brde gerginlik İnsallah rahat bi hamilelik gecirirsinKızlar slm bende ikiz anne adayını 23+5 günlük şuanda sorun yok ama arada bir Karnım çok geriliyor bu acaba erken doğum belirtisi mi
Her gebelik stresli ama tüp bebek olunca daha mı farklı oluyor ne her an suyum bosalacakmis gibi yataktan firliyorum gerilmeyi de bir kaç yerde kasılma olarak okudum endişe ettim çok sağolGayet normal o gerilmeler endise etme dahada gerilcek vazelin sur yemek yedikten sonra olur brde gerginlik İnsallah rahat bi hamilelik gecirirsin
Ne kadar rahat olursan okadar iyi senin icin kötü seyleri düsünme internette fazla yorum okuma benimkide tüp bebek bak 36 lara geldik çok şükur son 1 haftamiz kaldi haftalrin ilerledikce daha da agirlascaksin rahminde baski hissi reflü nefes darligi ama hepsine dayaniyorsun inan Allah kolayini veriyor insallah kucaklarimiza da almayi nasip eder Rabbim..Her gebelik stresli ama tüp bebek olunca daha mı farklı oluyor ne her an suyum bosalacakmis gibi yataktan firliyorum gerilmeyi de bir kaç yerde kasılma olarak okudum endişe ettim çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?