- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
hayırlı olsun canım...Allah bağışlasın...
Bu arada bana da doğuma yol göründü...bugün kontrolüm vardı..tahlillerimde kolestaz çıkmış dr.um Allah nasip ederse haftaya alacağız dedi...cuma ve pazar nst'ye gireceğim ona göre gün verecek...şaşkınım biraz...erken gibi biraz dursalar mıydı diyorum...ama dr.um haftaları iyi diyo...zaten kaşıntılarım iyice azdı...
Bana dua edin nolur..
Ohhh çok şükür . Gözün aydın canım.Sağolun kızlar. Şükür kavuştum yavrularima.. kız 2680gr, oğlan 2660gr doğdu. Sağlık sıkıntıları falan olmadı şükür. Sadece Yenidoğan gözleme sürdüler birkaç saat. Kuveze girmediler. Sezer'in yarım saat sonra ilk emzirmeyi yaptık. Şükür süt var ama tabi çok az. Sürekli emziriyorum. Emzirdikten sonra siringayla mama veriyoruz. Kan şekerlerini ölcuyorlar arasıra. Zaten anlıyorsunuz. Uyanamiyorlar kan şekerleri düşünce. Ins sütum biran önce artar.
Çok güzel bir duygu ikiz. Ins hepiniz yaşayacaksın. Bol bol uyuyun diyecem ama ben de uyuyamiyordum o koca karinla.
allah anali babali buyutsun masallah cnm sezeryan nasil di ben karar veremiyorum tammi uyusam yoksa yarimmi dieSağolun kızlar. Şükür kavuştum yavrularima.. kız 2680gr, oğlan 2660gr doğdu. Sağlık sıkıntıları falan olmadı şükür. Sadece Yenidoğan gözlemde beklediler birkaç saat. Kuveze girmediler. Sezeryandan yarım saat sonra ilk emzirmeyi yaptık. Şükür süt var ama tabi çok az. Sürekli emziriyorum. Emzirdikten sonra siringayla mama veriyoruz. Mamayi buradan veriyorlar. Kan şekerlerini ölcuyorlar arasıra. Zaten anlıyorsunuz. Uyanamiyorlar kan şekerleri düşünce. Ins sütum biran önce artar.
Çok güzel bir duygu ikiz. Ins hepiniz yaşayacaksın. Bol bol uyuyun diyecem ama ben de uyuyamiyordum o koca karinla..
kac haftalik dogdu cnm sanci falan mi vaardiSağolun kızlar. Şükür kavuştum yavrularima.. kız 2680gr, oğlan 2660gr doğdu. Sağlık sıkıntıları falan olmadı şükür. Sadece Yenidoğan gözlemde beklediler birkaç saat. Kuveze girmediler. Sezeryandan yarım saat sonra ilk emzirmeyi yaptık. Şükür süt var ama tabi çok az. Sürekli emziriyorum. Emzirdikten sonra siringayla mama veriyoruz. Mamayi buradan veriyorlar. Kan şekerlerini ölcuyorlar arasıra. Zaten anlıyorsunuz. Uyanamiyorlar kan şekerleri düşünce. Ins sütum biran önce artar.
Çok güzel bir duygu ikiz. Ins hepiniz yaşayacaksın. Bol bol uyuyun diyecem ama ben de uyuyamiyordum o koca karinla..
Oyy kiyamam masallah cok sevindim iyi olmalarina hemen de gormene. Cok gecmis olsun saglik mutluluk dilerim.Sağolun kızlar. Şükür kavuştum yavrularima.. kız 2680gr, oğlan 2660gr doğdu. Sağlık sıkıntıları falan olmadı şükür. Sadece Yenidoğan gözlemde beklediler birkaç saat. Kuveze girmediler. Sezeryandan yarım saat sonra ilk emzirmeyi yaptık. Şükür süt var ama tabi çok az. Sürekli emziriyorum. Emzirdikten sonra siringayla mama veriyoruz. Mamayi buradan veriyorlar. Kan şekerlerini ölcuyorlar arasıra. Zaten anlıyorsunuz. Uyanamiyorlar kan şekerleri düşünce. Ins sütum biran önce artar.
Sağolun kızlar. Şükür kavuştum yavrularima.. kız 2680gr, oğlan 2660gr doğdu. Sağlık sıkıntıları falan olmadı şükür. Sadece Yenidoğan gözlemde beklediler birkaç saat. Kuveze girmediler. Sezeryandan yarım saat sonra ilk emzirmeyi yaptık. Şükür süt var ama tabi çok az. Sürekli emziriyorum. Emzirdikten sonra siringayla mama veriyoruz. Mamayi buradan veriyorlar. Kan şekerlerini ölcuyorlar arasıra. Zaten anlıyorsunuz. Uyanamiyorlar kan şekerleri düşünce. Ins sütum biran önce artar.
Hadi gözün aydın maşallah kiloları güzel kuvezede girmemisler çok iyiSağolun kızlar. Şükür kavuştum yavrularima.. kız 2680gr, oğlan 2660gr doğdu. Sağlık sıkıntıları falan olmadı şükür. Sadece Yenidoğan gözlemde beklediler birkaç saat. Kuveze girmediler. Sezeryandan yarım saat sonra ilk emzirmeyi yaptık. Şükür süt var ama tabi çok az. Sürekli emziriyorum. Emzirdikten sonra siringayla mama veriyoruz. Mamayi buradan veriyorlar. Kan şekerlerini ölcuyorlar arasıra. Zaten anlıyorsunuz. Uyanamiyorlar kan şekerleri düşünce. Ins sütum biran önce artar.
Gözün aydın kilolarid çok iyi masallah an ali babalı buyutunSağolun kızlar. Şükür kavuştum yavrularima.. kız 2680gr, oğlan 2660gr doğdu. Sağlık sıkıntıları falan olmadı şükür. Sadece Yenidoğan gözlemde beklediler birkaç saat. Kuveze girmediler. Sezeryandan yarım saat sonra ilk emzirmeyi yaptık. Şükür süt var ama tabi çok az. Sürekli emziriyorum. Emzirdikten sonra siringayla mama veriyoruz. Mamayi buradan veriyorlar. Kan şekerlerini ölcuyorlar arasıra. Zaten anlıyorsunuz. Uyanamiyorlar kan şekerleri düşünce. Ins sütum biran önce artar.
Ohhh çok şükür . Gözün aydın canım.Darısı başımıza. Ameliyat nasıldı? Heyecan gereksiz di mi, hadi rahatlat beni:) inşallah sütün de artar. Ne güzel . Geçmiş olsun.
allah anali babali buyutsun masallah cnm sezeryan nasil di ben karar veremiyorum tammi uyusam yoksa yarimmi die
kac haftalik dogdu cnm sanci falan mi vaardi
Oyy kiyamam masallah cok sevindim iyi olmalarina hemen de gormene. Cok gecmis olsun saglik mutluluk dilerim.
Dogumu nerede yaptin nasil gecti ozellikle onerecegin seyler var mi
Iti günlerde büyüt bebeklerini. Ay ne güzel maşallah hep böyle sorunsuz gitsinler inşallah.
Hadi gözün aydın maşallah kiloları güzel kuvezede girmemisler çok iyidarisi hepimize olsun Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsunlar inşallah sütünde bol bol olur en kısa zamanda ..
Gözün aydın kilolarid çok iyi masallah an ali babalı buyutun
kizlar dogumdan once gogus uc catlamasin die emzirirken krem kullanan varmi
Merhaba ,kızlar merhaba doğum yapalı 17 gün oldu bebekelrüm hala küvozde ama iyiler...solunum sıkıntıları kalmadı beslenmey ve kilo alımlarını bekliyoruz...sizler nasılsınız...
Maşallah canim gözün aydın olsun Allah anali babali buyutsun darisi diğer arkadaşlara ; )Sağolun kızlar. Şükür kavuştum yavrularima.. kız 2680gr, oğlan 2660gr doğdu. Sağlık sıkıntıları falan olmadı şükür. Sadece Yenidoğan gözlemde beklediler birkaç saat. Kuveze girmediler. Sezeryandan yarım saat sonra ilk emzirmeyi yaptık. Şükür süt var ama tabi çok az. Sürekli emziriyorum. Emzirdikten sonra siringayla mama veriyoruz. Mamayi buradan veriyorlar. Kan şekerlerini ölcuyorlar arasıra. Zaten anlıyorsunuz. Uyanamiyorlar kan şekerleri düşünce. Ins sütum biran önce artar.
kizlar dogumdan once gogus uc catlamasin die emzirirken krem kullanan varmi
allah yardimcin olsun erken mi alio doktor bebekler ne kadar pekiHerkese selam bende yarın kısmetse sabah 8 de sezeryana giriyorum kızlar dualarınızı bekliyorum
allah yardimcin olsun erken mi alio doktor bebekler ne kadar peki
Herkese selam bende yarın kısmetse sabah 8 de sezeryana giriyorum kızlar dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?