• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Hafize3557 tam olarak kac haftasin? Safra asidi degerin kac cikti..benim 35 yanilmiyosam...senin dogum yarin o zaman...Allah saglikla kavustursun bebislerimize...igne gelistiriciden bisi demedi dr.um yaparlarmi acaba...

Can'ım ben 36+0 da doğum yapmış olucam. Safra asitleri düşük benim ast alt yüksekti. Riske atmamak için alıyorlar aslında dururdu bebişler. İğne oldum canım

Bana dr.um ciger gelistiriciden bahsetmedi bile..iki gunde bir nst yaptiriyorm o kadar...

Bana dr.um ciger gelistiriciden bahsetmedi bile..iki gunde bir nst yaptiriyorm o kadar...

Can'ım sende Figen hanıma mı gidiyordun. Bana da gerek görmediler ne Figen hanım nede peritinalog olan doktorum . Ama ben yalvar yakar peritinalog olana yaptırdım doğuma da o girecek kısmetse

Ben Basak hanimdayim..igne gelistirici icin mi yalvardin...Allah Allah..dr.lar niye yapmak istemiyolar ki...Saliya kadar taburcu olursun herhalde...yoksa seni ikizlerinden bulur gorusurduk ...zaten ikiz baska yok sanirim...

göğüs kreminden bahsetmissiniz lansinoh bende 1 haftadir suruyorum 10 gun sonra dogumum gerceklescek kismetse lansinoh kremi zaten oncesinde surmek gerekiyormus yara olmasini engelliyormus hemde yikamaya gerek kalmiyor gögsü.

göğüs kreminden bahsetmissiniz lansinoh bende 1 haftadir suruyorum 10 gun sonra dogumum gerceklescek kismetse lansinoh kremi zaten oncesinde surmek gerekiyormus yara olmasini engelliyormus hemde yikamaya gerek kalmiyor gögsü.
Kızlar lansinohtan bende memnun kaldım. Ama şimdi hiç kullanmıyorum. Yapabiliyorsanız südyensiz gezin evin içinde ben silmiyorum bile. Hava alırsa kreme gerek kalmaz.

Kızlar slm bende ikiz anne adayını 23+5 günlük şuanda sorun yok ama arada bir Karnım çok geriliyor bu acaba erken doğum belirtisi mi

Kızlar slm bende ikiz anne adayını 23+5 günlük şuanda sorun yok ama arada bir Karnım çok geriliyor bu acaba erken doğum belirtisi mi
Gayet normal o gerilmeler endise etme dahada gerilcek vazelin sur yemek yedikten sonra olur brde gerginlik İnsallah rahat bi hamilelik gecirirsin

Gayet normal o gerilmeler endise etme dahada gerilcek vazelin sur yemek yedikten sonra olur brde gerginlik İnsallah rahat bi hamilelik gecirirsin
Her gebelik stresli ama tüp bebek olunca daha mı farklı oluyor ne her an suyum bosalacakmis gibi yataktan firliyorum gerilmeyi de bir kaç yerde kasılma olarak okudum endişe ettim çok sağol

Her gebelik stresli ama tüp bebek olunca daha mı farklı oluyor ne her an suyum bosalacakmis gibi yataktan firliyorum gerilmeyi de bir kaç yerde kasılma olarak okudum endişe ettim çok sağol
Ne kadar rahat olursan okadar iyi senin icin kötü seyleri düsünme internette fazla yorum okuma benimkide tüp bebek bak 36 lara geldik çok şükur son 1 haftamiz kaldi haftalrin ilerledikce daha da agirlascaksin rahminde baski hissi reflü nefes darligi ama hepsine dayaniyorsun inan Allah kolayini veriyor insallah kucaklarimiza da almayi nasip eder Rabbim..
Karninda asiri derece gerginlik olup asagiya dogru baski hissi oluyosa ciddiye al demisdi bana doktorum ama senin haftalarinda degil 29 lu haftalarda falan di gerilmeyse sadece normal karin buyuyo birde tatli tatli kasinti oluyoo :) Hamileligin tadini cikar evham yapma canm.

Son düzenleme:
Back