- 13 Haziran 2015
- 240
- 50
- 13
Sağlıkla doğur bebişlerini inşallah. Darısı başımıza.Kızlar yarın sezeryana gidiyorum inş bir sıkıntı yoksa. Öğleden sonra yatisim yapılacak. Çok heyecanliyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla doğur bebişlerini inşallah. Darısı başımıza.Kızlar yarın sezeryana gidiyorum inş bir sıkıntı yoksa. Öğleden sonra yatisim yapılacak. Çok heyecanliyim :)
dionisya Allah anali babali buyutsun saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah.
Benimde nasipse 30 eylülde alacaklar oğluslarimi son 15 gun :) heyecan dorukta
Hayırlı uğurlu olsun,saglıkla kucagına aldın yavrularını.Allah bizede nasip etsin inşallah.baştan beri seni bildiğim için ,çok tuhaf oluyor insan,zaman cabuk geçiyor.Kızlar merhaba çarşamba günü saat 15.00da sezeryan a girdim iki yavrumu da sağlıkla aldım kucağıma çok şükür suyu azalan 1750 gr normal olan 2050 gr dogdu 33+4te dogurdum.kizimin bir tanesi evde bizimle diğeri kuvezde fakat bebeğim iyi serum cihaz vs hiçbir şey bağlı değil sadece kilo alması için kuvezde 2000gr geçince çıkaracaklar bayrama evinizde olur dedi doktor evdeki minik bi yandan arada hastaneye gidiyorum o bi yandan koşturmak başka..sancı vs hiçbirşeye takılmayın bende sancinin s si yoktu doktor bu halde 3 haftaya kadar daha gider diyordu bebekler için hayırlı zaman önemli istersen almam ama dedi karnında ölebilir dedi.bunu riske atamazdim..boşverin hayırla kucağınıza almaya bakın inşallah...Allah herkesi yavrusuna kavustursun..
Cok sukur bugün test yaptık düşmüş sariligi bol bol besle dedi evet hastanede ilk yaptıkları kaka siyahtiBebeklerin nasil oldu canım? Sarılık devam ediyor mu? Bir de bu mekonyum denen siyah kakayi yaptı mi senin bebeklerin?
Hayırlısıyla sağlıkla al bebeklerini kucağına inşallahKızlar yarın sezeryana gidiyorum inş bir sıkıntı yoksa. Öğleden sonra yatisim yapılacak. Çok heyecanliyim :)
Gözün aydın sağlıkla boyut insallahKızlar merhaba çarşamba günü saat 15.00da sezeryan a girdim iki yavrumu da sağlıkla aldım kucağıma çok şükür suyu azalan 1750 gr normal olan 2050 gr dogdu 33+4te dogurdum.kizimin bir tanesi evde bizimle diğeri kuvezde fakat bebeğim iyi serum cihaz vs hiçbir şey bağlı değil sadece kilo alması için kuvezde 2000gr geçince çıkaracaklar bayrama evinizde olur dedi doktor evdeki minik bi yandan arada hastaneye gidiyorum o bi yandan koşturmak başka..sancı vs hiçbirşeye takılmayın bende sancinin s si yoktu doktor bu halde 3 haftaya kadar daha gider diyordu bebekler için hayırlı zaman önemli istersen almam ama dedi karnında ölebilir dedi.bunu riske atamazdim..boşverin hayırla kucağınıza almaya bakın inşallah...Allah herkesi yavrusuna kavustursun..
gözünüz aydın canım hayırlı olsun....Kızlar merhaba çarşamba günü saat 15.00da sezeryan a girdim iki yavrumu da sağlıkla aldım kucağıma çok şükür suyu azalan 1750 gr normal olan 2050 gr dogdu 33+4te dogurdum.kizimin bir tanesi evde bizimle diğeri kuvezde fakat bebeğim iyi serum cihaz vs hiçbir şey bağlı değil sadece kilo alması için kuvezde 2000gr geçince çıkaracaklar bayrama evinizde olur dedi doktor evdeki minik bi yandan arada hastaneye gidiyorum o bi yandan koşturmak başka..sancı vs hiçbirşeye takılmayın bende sancinin s si yoktu doktor bu halde 3 haftaya kadar daha gider diyordu bebekler için hayırlı zaman önemli istersen almam ama dedi karnında ölebilir dedi.bunu riske atamazdim..boşverin hayırla kucağınıza almaya bakın inşallah...Allah herkesi yavrusuna kavustursun..
Kızlar yarın sezeryana gidiyorum inş bir sıkıntı yoksa. Öğleden sonra yatisim yapılacak. Çok heyecanliyim :)
Şimdiden gözün Aydın, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerine.
Sağlıkla doğur bebişlerini inşallah. Darısı başımıza.
Hayırlısıyla sağlıkla al bebeklerini kucağına inşallah
Geçmiş olsun. Allah evlatlarına kavuştursun kısa zamanda. Baya doğum yapan oldu ya bu ara maşallah.kızlar merhaba doğum yapalı 17 gün oldu bebekelrüm hala küvozde ama iyiler...solunum sıkıntıları kalmadı beslenmey ve kilo alımlarını bekliyoruz...sizler nasılsınız...
kızlar merhaba doğum yapalı 17 gün oldu bebekelrüm hala küvozde ama iyiler...solunum sıkıntıları kalmadı beslenmey ve kilo alımlarını bekliyoruz...sizler nasılsınız...
Ay geçmek bilmez o 15 gün şimdi :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Gözünüz aydın.gecmis olsun.Allah analı babalı buyutsun.saglikli hayirli evlatlar olurlar inşallah..Kızlar merhaba çarşamba günü saat 15.00da sezeryan a girdim iki yavrumu da sağlıkla aldım kucağıma çok şükür suyu azalan 1750 gr normal olan 2050 gr dogdu 33+4te dogurdum.kizimin bir tanesi evde bizimle diğeri kuvezde fakat bebeğim iyi serum cihaz vs hiçbir şey bağlı değil sadece kilo alması için kuvezde 2000gr geçince çıkaracaklar bayrama evinizde olur dedi doktor evdeki minik bi yandan arada hastaneye gidiyorum o bi yandan koşturmak başka..sancı vs hiçbirşeye takılmayın bende sancinin s si yoktu doktor bu halde 3 haftaya kadar daha gider diyordu bebekler için hayırlı zaman önemli istersen almam ama dedi karnında ölebilir dedi.bunu riske atamazdim..boşverin hayırla kucağınıza almaya bakın inşallah...Allah herkesi yavrusuna kavustursun..
Allah yardımcınız olsun .hayirlisiyla saglikla kavuşursunuz yavrularınıza insallah..Kızlar yarın sezeryana gidiyorum inş bir sıkıntı yoksa. Öğleden sonra yatisim yapılacak. Çok heyecanliyim :)
Allab kurtarsin canim masallah darisi hepimize :)Kızlar yarın sezeryana gidiyorum inş bir sıkıntı yoksa. Öğleden sonra yatisim yapılacak. Çok heyecanliyim :)
hayırlı olsun canım...Allah bağışlasın...Kızlar merhaba çarşamba günü saat 15.00da sezeryan a girdim iki yavrumu da sağlıkla aldım kucağıma çok şükür suyu azalan 1750 gr normal olan 2050 gr dogdu 33+4te dogurdum.kizimin bir tanesi evde bizimle diğeri kuvezde fakat bebeğim iyi serum cihaz vs hiçbir şey bağlı değil sadece kilo alması için kuvezde 2000gr geçince çıkaracaklar bayrama evinizde olur dedi doktor evdeki minik bi yandan arada hastaneye gidiyorum o bi yandan koşturmak başka..sancı vs hiçbirşeye takılmayın bende sancinin s si yoktu doktor bu halde 3 haftaya kadar daha gider diyordu bebekler için hayırlı zaman önemli istersen almam ama dedi karnında ölebilir dedi.bunu riske atamazdim..boşverin hayırla kucağınıza almaya bakın inşallah...Allah herkesi yavrusuna kavustursun..
Bize 32ye kadar demişlerdi ama ben o kadar ağırlaştım ki 30. Haftadan sonra yeltenmedik bile.kizlar siz kac aya kadar cinsel iliski serbest
allah anali babali buyutsun darisi bixlere sezeryanda korktunmu ben tam mi uyusam diorum