Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de omuz ağrısı olmaya başladı. İkisinin de sebebi aynı sanırım. Normal yani canım. Az kalmış senin ,2 hafta daha dayancan inşallah.kizlar bende cok kotu el bilek agrisi vsr sizdede varmi
seninkide ondandir cnm benimkide senin haftalarda basladi omuz ve el bilek agrisi ama dayanilacak gibi degil sargi sariyorum bilegime parol iciyorum dayanamadigim zaman da kas gevsetici suruyodum onuda surmemem gerekiomus sen sakin surme ikizleri sanirim 38 de mi aliyolarBen de omuz ağrısı olmaya başladı. İkisinin de sebebi aynı sanırım. Normal yani canım. Az kalmış senin ,2 hafta daha dayancan inşallah.
Benim doktor kontrolüm vardı bugün. Rahim boynu 2,7 cm olmuş. Akciğer iğnesi vurulcam. Tedbirimizi alalım dedi doktor. 38 i görürüm inşallahseninkide ondandir cnm benimkide senin haftalarda basladi omuz ve el bilek agrisi ama dayanilacak gibi degil sargi sariyorum bilegime parol iciyorum dayanamadigim zaman da kas gevsetici suruyodum onuda surmemem gerekiomus sen sakin surme ikizleri sanirim 38 de mi aliyolar
ya benimde kontrolum var bakalim bana ne diyecekBenim doktor kontrolüm vardı bugün. Rahim boynu 2,7 cm olmuş. Akciğer iğnesi vurulcam. Tedbirimizi alalım dedi doktor. 38 i görürüm inşallah
Senin bi sıkıntın kalmadı gibi ya haftandan dolayı, ben korktum biraz hatta baya. Benim gibi olan var mı , daha 32 nin başındayım. Açılmalarla beraber 1 ay yatanları duymuştum. Ama gene de üzülüyo insan . hayırlı haberler alırsın inşallah canım.ya benimde kontrolum var bakalim bana ne diyecek
cnm biz iki tane baslikli karyola aldik birini yatak odasina digerini salona koyduk yer sorunu yuzunden ama tanidigim ikiz anneleri dio ki ayri yatakda uyumuyolar yan yana uyuyolar dio ben birini bilerek salona koydum ki uyanani da ona koyarim die normalde park yatak alacaktim ama babam olmusken iyisi olsun dedi onu aldi yer sorunu varsa park yatak en iyisiMerhaba anneler,
Saniyorum ikizleri 3hafta once aliyorlar genelde. Insallah saglikla o gunleri de goruruz..
Sizlere bisey sorcam,
Ikiz bebek yataklarina nasil cozum buldunuz?
Benim ev kucuk, 2+1.
Bizim oda, kv_kp odasi, salon.
cocuklara suan oda yapamayacagim. Kendi yatak odama cocuklari da alayim diyorum, 2 yil sonra baska sehire tayin olacagiz(oda takimini oraya alalim diyoruz)
Soru 1)
Bebekleri tek besikte mi yatirayim ayak ayağa? 1 adet,buyuyen karyola mesela.. Hem odamda o kadar yer de kaplamaz.
Soru 2)
Iki tane ayri park alip, yataklari da uc uca koyup oyle mi yatsinlar?
Bu sekilde beni ne kadar idare eder,2 yıl? Ebatlari da kucuk olmali ki yatagimin yan tarafina sigsin.
Soru 3)
Park yatak mi alayim, yerden sallanan hamak seklinde besik mi alayim, yoksa daracik_korkuluklu ahsap besik mi alayim?
Benim icin onemli olan,
Beni en az 2 yil idare etmeleri, cok yer kaplamamalari ve kullanisli_saglam olmalari. 2 tane alacagim icin de cok maliyetli olmamalari gerekir.
Yorumlarinizi merakla bekliyorum
Ya da aldiklarinizin resmi var mi fikir verebilmesi adina?
Fazladan odam olsa kesinlikle buyuyebilen oda takımı alirdim.
Sizler naptiniz, evi kucuk olup da bebek odasi yapamayanlar?
Merhaba anneler,
Saniyorum ikizleri 3hafta once aliyorlar genelde. Insallah saglikla o gunleri de goruruz..
Sizlere bisey sorcam,
Ikiz bebek yataklarina nasil cozum buldunuz?
Benim ev kucuk, 2+1.
Bizim oda, kv_kp odasi, salon.
cocuklara suan oda yapamayacagim. Kendi yatak odama cocuklari da alayim diyorum, 2 yil sonra baska sehire tayin olacagiz(oda takimini oraya alalim diyoruz)
Soru 1)
Bebekleri tek besikte mi yatirayim ayak ayağa? 1 adet,buyuyen karyola mesela.. Hem odamda o kadar yer de kaplamaz.
Soru 2)
Iki tane ayri park alip, yataklari da uc uca koyup oyle mi yatsinlar?
Bu sekilde beni ne kadar idare eder,2 yıl? Ebatlari da kucuk olmali ki yatagimin yan tarafina sigsin.
Soru 3)
Park yatak mi alayim, yerden sallanan hamak seklinde besik mi alayim, yoksa daracik_korkuluklu ahsap besik mi alayim?
Benim icin onemli olan,
Beni en az 2 yil idare etmeleri, cok yer kaplamamalari ve kullanisli_saglam olmalari. 2 tane alacagim icin de cok maliyetli olmamalari gerekir.
Yorumlarinizi merakla bekliyorum
Ya da aldiklarinizin resmi var mi fikir verebilmesi adina?
Fazladan odam olsa kesinlikle buyuyebilen oda takımı alirdim.
Sizler naptiniz, evi kucuk olup da bebek odasi yapamayanlar?
Kızlar gece hafif sancim oldu bayramda yogun olur dlye gittik nst hafif sancim çıktı ve rahim boyu sinirda dedi kaç milim olduğunu söylemedi çok korkuyorum 24 +1 günlük ağlamak tan öldüm resmen bu durumda olupta 32 leri gören oldu mu lütfen yazin
Ben de yatmaya razıyım ama korkuyorum çok şükür biraz önce nstye yine girdim sanci çıkmadı sadece rahim boyu sinirda kısa değil ama tam sinir dedi birde aldım pit pit atıyor gibi düşecek gibi hissediyorum elimde tutasim geliyor sizlerde oldu muTabiki oldu. Arkadasim 20
Haftadan beri ayni durumdaydi ve 31. Haftaya kadar dayandi. Ama surekli yatti kalkmadi wc disinda. Asla is yapmadi. Simdide kuzulari dunyada cok sukur. Sen de onlemini al. Ayaklarini uzat yat altina yastik koy wc disinda kalkma. Butun bunlari dr soylemesi lazim aslinda sana. Uzulme stres yapma.
Canim 31+6 da doğum yaptım 1900 ve 1850 dogdular..ben kontrole acıbademe gidiyordum ama kısmet memorialde doğum yaptım kuvoz ucretsixdi sadece doguma para odedik..Merhaba ,
Hayirli olsun oncelikle..
Kac kg dogdular ve kacinci hafta bir de?
Kuvoze para odeniyor mu?
Bazi hastaneler aliyormus, bazilari ucretsizmis..
Siz nerde yaptiniz acaba?
Beyazkure ne yaptınız kuzular çıktı mı hastaneden ? Beslenmeleri kiloları nasıl ?Canim 31+6 da doğum yaptım 1900 ve 1850 dogdular..ben kontrole acıbademe gidiyordum ama kısmet memorialde doğum yaptım kuvoz ucretsixdi sadece doguma para odedik..
Gecmis olsun canim. Arkadasim servikal yetmezlik yuzunden doguma kadar yatti. Senin gibi dikis atildi ve ilac kullandi progesteron icerikli hap ve igne.Bebisi de 7 aylik dogdu simdi 2 yasinda ama masallah cok saglikli bir kiz. Onun tekti ama dikkat etti. İnsallah kendine dikkat et sen de ilaclarini duzenli kullan aklina kotuyu getirmeMerhaba arkadaslar bende 26+3 haftalik hamileyim servikal yetmezlik nedeniyle rahmime 16.haftada dikis atildi malesef rahim boyum simdi 20mm sadece dikis tutuyo bir aydir surekli yatiyorum sadece wc icin kalkiyorum benim gibi olupta 30 haftalarin uzerine cikanlar varmi dr belli olmaz diyo ama cok korkuyorum ikiz olmasi riski daha cok artiiriyo lutfen destek bekliyorum
Bizim arkadasimizinda 20. Haftasında kisaldi rahmi bir gecede ve dikiş te atamadilar ,30a kdr yattı hatta son iki hafta 2 cm açıkla yattı 31.haftasında doğum yaptı korkma iki bebegide çok iyi moralini bozmaMerhaba arkadaslar bende 26+3 haftalik hamileyim servikal yetmezlik nedeniyle rahmime 16.haftada dikis atildi malesef rahim boyum simdi 20mm sadece dikis tutuyo bir aydir surekli yatiyorum sadece wc icin kalkiyorum benim gibi olupta 30 haftalarin uzerine cikanlar varmi dr belli olmaz diyo ama cok korkuyorum ikiz olmasi riski daha cok artiiriyo lutfen destek bekliyorum