2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Çok geçmiş olsun, inşallah bebişlerin de biran önce toparlanırlar huzurla evinize gidersiniz

kizlar benim sirt ve mide agrilarim artti bebegin biri midemin old.yerde biride kasiklarima dogru rahatsiz ediyolar geceleri uyku falan yok sizde de varmi boyle agrilar

kizlar benim sirt ve mide agrilarim artti bebegin biri midemin old.yerde biride kasiklarima dogru rahatsiz ediyolar geceleri uyku falan yok sizde de varmi boyle agrilar

Benim 3. Gebeligim ama gerçekten ikiz farkını yaşamaya başlıyor insan 30 dan sonra. Ben de geceleri hiç uyuyamiyorum. Reflu+sirt agrisi+kasik agrisi...bir de sanki nefesim yetmiyor gibi sürekli derin nefes alıyorum.
Ya bi de benim oğlumun ayağı tam benim en çok gıdık aldığım yerde, hareket ettikçe mahvoluyorum.
Kizim da cok asagida, kasiklara muthis bir baski var.. Az kaldi ins.

arkadaşlar 22 küsür haftalık ikiz hamileyim. kartal civarında iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum fakat bayan olması tercihim. doğumumu yapacağım hastaneyi artık belirlemek istiyorum bu zamana kadar avrupa yakasında medipole gidiyordum ama artık bu yakada Kartal'a yakın bir yere başlamak istiyorum. doğum ekibinin de bayan olduğu, yeni doğan yoğun bakım ünitesinin de olduğu bir hastane ve dr onerır misinizzzz ? lütfeeen ??

Kozyatağı central hastanesini önerebilirim. Figen Hanım'dan memnun kalmıştım.

Artik safak sayıyorum cumartesi ikizlerin doğurcam inşallah korku heyecan çok karışık duygular yaşıyorum inşallah kilolarida ciğer gelisimide iyi olur kuveze girmezler doğup evimize geliriz sagsaglim inşallah isimlerini de sonunda koyduk mihrimah mustafa olcak

kac kilolar cnm seninde sirt agrin falan oldu mu

Ay maşallah canım inş hep beraber sağsalim gelirsiniz evinize Doğumu nasıl yapacaksın

kac kilolar cnm seninde sirt agrin falan oldu mu
En son 2250 diler kız bira daha azdı inşallah 2500 geçerler en son ayın 22sinde gitmiştim sırt ağrım yok hamilelik kasintim var o beni çok zorladı ilaç krem pek fayda etmedi gece uyumak çok zor oluyu
Ay maşallah canım inş hep beraber sağsalim gelirsiniz evinize Doğumu nasıl yapacaksın
Amin inşallah genel anestezi ile yapi cam kızınıza öyle yapmıştım ben fazla panik biriyim belden uyutma yapamam

masallah ne den bu haftada aliyo tasimasi mi zor

Cok gecmis olsun kisa zamanda toparlarsin Insallah..bebisleri ne zaman emzirecegin acaba?

Bende uzun arayis sonrasi burdaki arkadaslarin tavsiyeleriyle central hospitale gidiyorum..Allah nasip ederse orda dogum yapmaya karar verdim. Sana uzak degil..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…