Allah kolaylik versin..sanciyi beklemeyecek misiniz..yani demek istedigim bebisler ne kadar uzun kalirsa iyi degil mi..Artik safak sayıyorum cumartesi ikizlerin doğurcam inşallah korku heyecan çok karışık duygular yaşıyorum inşallah kilolarida ciğer gelisimide iyi olur kuveze girmezler doğup evimize geliriz sagsaglim inşallah isimlerini de sonunda koyduk mihrimah mustafa olcak
İnşallah herkes vakti saatinde sağlıkla doğum yapsinins bizde
insallah bizde o kadar surer de zamaninda dogruruz
Benim 3. Gebeligim ama gerçekten ikiz farkını yaşamaya başlıyor insan 30 dan sonra. Ben de geceleri hiç uyuyamiyorum. Reflu+sirt agrisi+kasik agrisi...bir de sanki nefesim yetmiyor gibi sürekli derin nefes alıyorum.
Ya bi de benim oğlumun ayağı tam benim en çok gıdık aldığım yerde, hareket ettikçe mahvoluyorum.
Kizim da cok asagida, kasiklara muthis bir baski var.. Az kaldi ins.
Amin insallahesunger53 Allah sag salim kurtarsin insallah üçünüzüde..
Anladim canim... bana da ameliyatta alinmasini tercih etmedigini soyledi..internetten arastirdim kanama sebebiyle alinmiyomuş... hayirlisi olsun...Tomiris canim bugun doktora gittim.miyomuda konustum.hamilelikde buyur.dogumdan sonra 1 cm e kadar da kuculur dedi.hic onemli bisey degil dedi.cevirsek her 3 kadindan 2 sinde vardir mutlaka dedi.sezeryanda uygun biyerdeyse alinir dedi.ama cok tercih etmiyoruz rahim zaten cok fazla kaniyor.oda ayrica kanama yapar dedi.gebelik sonlarina dogru yine hatirlatacam.bakalim durumu ne olacak.
Evet aynen hayirlisi.insallah kendiliginden yok olur.oyle bir ihtimal varmi bilmiyorjm ama.arastirmicam artik internetten.insa in morali bozuluyoAnladim canim... bana da ameliyatta alinmasini tercih etmedigini soyledi..internetten arastirdim kanama sebebiyle alinmiyomuş... hayirlisi olsun...
ben 4 aylik olunca biraktimArkadaşlar aranızda 30lu haftalardan sonra progestron kullanmaya devam eden var mı?
Ben hala kullaniyorum cnm 32+0 oldum bugun itibariyle ve gunde 3 defa kullaniyorum benim kasilmalarim falan cok oluyo dr kullanmami soylediArkadaşlar aranızda 30lu haftalardan sonra progestron kullanmaya devam eden var mı?
Kizlar avucum tabanim parmak arasi basta olmak uzere kasintilarim fena şekilde şiddetlendi..bu gece hic uyuyamadim.. dr.um alt ast ve safra asidi testi yaptirmami istedi..iki gun sonra sonucu cikacak ama ben dayanamiyorum kaşintiya..daha once hafif oluyodu ama dun gece costu.. size dr. ilac ne onerdiydi..gecti mi..@mekekusu doğum yaptı bizim whatsapp grubumuzun ilk bebekleri doğdu arkadaşlar..
kolestaz kısmını geçtim ben pupp oldum cildim tamamen döktü benimgecmeyebilir dedi cildiye doktoru doguma kadar kaşıntı da mevcut..
Ben sabah aydinlaninca uyuyabiliyorum kaç gündür zombi gibi geziyodum dün kullandığım krem ise yaramıyor deyince Dr systral jel verdi çok şükür uyudum daha iyiyim BiDe zyrtech diye bi hap verdi cumartesi dogurcam inşallah hemen geçer dayanilacak gibi değilKizlar avucum tabanim parmak arasi basta olmak uzere kasintilarim fena şekilde şiddetlendi..bu gece hic uyuyamadim.. dr.um alt ast ve safra asidi testi yaptirmami istedi..iki gun sonra sonucu cikacak ama ben dayanamiyorum kaşintiya..daha once hafif oluyodu ama dun gece costu.. size dr. ilac ne onerdiydi..gecti mi..
Cumartesiye bisi kalmamis..Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin... Masallah 37 hafta iyi dayandin..Canim senin kasinti hangi haftadan beri devam ediyo..bi de kullandigin krem neydi..Ben sabah aydinlaninca uyuyabiliyorum kaç gündür zombi gibi geziyodum dün kullandığım krem ise yaramıyor deyince Dr systral jel verdi çok şükür uyudum daha iyiyim BiDe zyrtech diye bi hap verdi cumartesi dogurcam inşallah hemen geçer dayanilacak gibi değil
Arkadaşlar aranızda 30lu haftalardan sonra progestron kullanmaya devam eden var mı?
Kizlar avucum tabanim parmak arasi basta olmak uzere kasintilarim fena şekilde şiddetlendi..bu gece hic uyuyamadim.. dr.um alt ast ve safra asidi testi yaptirmami istedi..iki gun sonra sonucu cikacak ama ben dayanamiyorum kaşintiya..daha once hafif oluyodu ama dun gece costu.. size dr. ilac ne onerdiydi..gecti mi..
Doga14 3. Aydan beri progestan kullaniyorum. Çok tansiyon düşüklüğü yaptigindan Dr um alttan fitil gibi kullanmami söyledi. Hatta aksam sabah dedi bense sadece geceleri kullaniyorum. 29. Haftadan sonra aksam sabah kullanicam.
Protestan bence çok önemli. Kizimda 6. Ayda rahimimdeki 3,5 cm acikliktan dolayi erken doğum ihtimalim vardi. Hep protestan kullandim. 37. Haftamda Dr um ''artik çocuğun gelişimi tamamlanmis birakabilirsin'' dedi. ilaci biraktim 3gun sonra sonra suyum geldi. Ben progestoranin bebeği içerde tuttuguna inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?