• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Artik safak sayıyorum cumartesi ikizlerin doğurcam inşallah korku heyecan çok karışık duygular yaşıyorum inşallah kilolarida ciğer gelisimide iyi olur kuveze girmezler doğup evimize geliriz sagsaglim inşallah isimlerini de sonunda koyduk mihrimah mustafa olcak
Allah kolaylik versin..sanciyi beklemeyecek misiniz..yani demek istedigim bebisler ne kadar uzun kalirsa iyi degil mi..

Benim 3. Gebeligim ama gerçekten ikiz farkını yaşamaya başlıyor insan 30 dan sonra. Ben de geceleri hiç uyuyamiyorum. Reflu+sirt agrisi+kasik agrisi...bir de sanki nefesim yetmiyor gibi sürekli derin nefes alıyorum.
Ya bi de benim oğlumun ayağı tam benim en çok gıdık aldığım yerde, hareket ettikçe mahvoluyorum:KK48:.
Kizim da cok asagida, kasiklara muthis bir baski var.. Az kaldi ins.

Ah daha 30 haftalıkken bu şikayetleri çok uzun zamandır çekiyorum :( 35 lerdeki şikayetlerimi düşünmek bile istemiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Tomiris Tomiris canim bugun doktora gittim.miyomuda konustum.hamilelikde buyur.dogumdan sonra 1 cm e kadar da kuculur dedi.hic onemli bisey degil dedi.cevirsek her 3 kadindan 2 sinde vardir mutlaka dedi.sezeryanda uygun biyerdeyse alinir dedi.ama cok tercih etmiyoruz rahim zaten cok fazla kaniyor.oda ayrica kanama yapar dedi.gebelik sonlarina dogru yine hatirlatacam.bakalim durumu ne olacak.

Tomiris Tomiris canim bugun doktora gittim.miyomuda konustum.hamilelikde buyur.dogumdan sonra 1 cm e kadar da kuculur dedi.hic onemli bisey degil dedi.cevirsek her 3 kadindan 2 sinde vardir mutlaka dedi.sezeryanda uygun biyerdeyse alinir dedi.ama cok tercih etmiyoruz rahim zaten cok fazla kaniyor.oda ayrica kanama yapar dedi.gebelik sonlarina dogru yine hatirlatacam.bakalim durumu ne olacak.
Anladim canim... bana da ameliyatta alinmasini tercih etmedigini soyledi..internetten arastirdim kanama sebebiyle alinmiyomuş... hayirlisi olsun...

Anladim canim... bana da ameliyatta alinmasini tercih etmedigini soyledi..internetten arastirdim kanama sebebiyle alinmiyomuş... hayirlisi olsun...
Evet aynen hayirlisi.insallah kendiliginden yok olur.oyle bir ihtimal varmi bilmiyorjm ama.arastirmicam artik internetten.insa in morali bozuluyo

@mekekusu doğum yaptı bizim whatsapp grubumuzun ilk bebekleri doğdu arkadaşlar..

kolestaz kısmını geçtim ben pupp oldum cildim tamamen döktü benim :KK43: gecmeyebilir dedi cildiye doktoru doguma kadar kaşıntı da mevcut..
Kizlar avucum tabanim parmak arasi basta olmak uzere kasintilarim fena şekilde şiddetlendi..bu gece hic uyuyamadim.. dr.um alt ast ve safra asidi testi yaptirmami istedi..iki gun sonra sonucu cikacak ama ben dayanamiyorum kaşintiya..daha once hafif oluyodu ama dun gece costu.. size dr. ilac ne onerdiydi..gecti mi..

Kizlar avucum tabanim parmak arasi basta olmak uzere kasintilarim fena şekilde şiddetlendi..bu gece hic uyuyamadim.. dr.um alt ast ve safra asidi testi yaptirmami istedi..iki gun sonra sonucu cikacak ama ben dayanamiyorum kaşintiya..daha once hafif oluyodu ama dun gece costu.. size dr. ilac ne onerdiydi..gecti mi..
Ben sabah aydinlaninca uyuyabiliyorum kaç gündür zombi gibi geziyodum dün kullandığım krem ise yaramıyor deyince Dr systral jel verdi çok şükür uyudum daha iyiyim BiDe zyrtech diye bi hap verdi cumartesi dogurcam inşallah hemen geçer dayanilacak gibi değil

Ben sabah aydinlaninca uyuyabiliyorum kaç gündür zombi gibi geziyodum dün kullandığım krem ise yaramıyor deyince Dr systral jel verdi çok şükür uyudum daha iyiyim BiDe zyrtech diye bi hap verdi cumartesi dogurcam inşallah hemen geçer dayanilacak gibi değil
Cumartesiye bisi kalmamis..Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin... Masallah 37 hafta iyi dayandin..Canim senin kasinti hangi haftadan beri devam ediyo..bi de kullandigin krem neydi..

Arkadaşlar aranızda 30lu haftalardan sonra progestron kullanmaya devam eden var mı?

Ben kullanıyorum hiç bırakmadım günde 1 tane alıyorum ağızdan. .

Canım advantan m losyon verdi ama günde bir kullanmak şartıyla çünkü kortizon içeriyor bi de allerset hap kaşıntı aşırı derecede çok olursa günde 1 alabilirsin dedi..

kizlar benim 3 gundur kollarim omzum agrio parol icince geciyo ama onuda cok icemiyorum sizdede varmi

Doga14 Doga14 3. Aydan beri progestan kullaniyorum. Çok tansiyon düşüklüğü yaptigindan Dr um alttan fitil gibi kullanmami söyledi. Hatta aksam sabah dedi bense sadece geceleri kullaniyorum. 29. Haftadan sonra aksam sabah kullanicam.
Protestan bence çok önemli. Kizimda 6. Ayda rahimimdeki 3,5 cm acikliktan dolayi erken doğum ihtimalim vardi. Hep protestan kullandim. 37. Haftamda Dr um ''artik çocuğun gelişimi tamamlanmis birakabilirsin'' dedi. ilaci biraktim 3gun sonra sonra suyum geldi. Ben progestoranin bebeği içerde tuttuguna inaniyorum

Doga14 Doga14 3. Aydan beri progestan kullaniyorum. Çok tansiyon düşüklüğü yaptigindan Dr um alttan fitil gibi kullanmami söyledi. Hatta aksam sabah dedi bense sadece geceleri kullaniyorum. 29. Haftadan sonra aksam sabah kullanicam.
Protestan bence çok önemli. Kizimda 6. Ayda rahimimdeki 3,5 cm acikliktan dolayi erken doğum ihtimalim vardi. Hep protestan kullandim. 37. Haftamda Dr um ''artik çocuğun gelişimi tamamlanmis birakabilirsin'' dedi. ilaci biraktim 3gun sonra sonra suyum geldi. Ben progestoranin bebeği içerde tuttuguna inaniyorum

Çok teşekkür ederim, benim ilaç alttan uygulamak pek zor oluyor o yüzden. Onun için doktor bırak desin diye gözünün içine bakıyorum.

kizlar bugun kontrolum vardi 15 gun once gittigimde bebeklerden biri 1600 du bugun 1564cikti digeride 1400 kusur du bugun 1700 olmus obur buyuk olan kilo almamis azalmis gibi dedi doktor sizde de boyle olan varmi yada benimkiler iki ayri kesede yermi degistirdiler acaba

Back