• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Herkese merhaba pazar günü dogumum gerçekleşti. 30+2 Günlükken. Normal kontrole gitmiştim. Rahmimin tamamen açıldığını ve bebeğin ayaklarının ve kordonu nun rahmin ağzında olduğunu gördük. Doktor suyun patlar sa doğum başlar çocuk kanala girer ters gelip kordona dolanabilir dedi. Buda bebeği kaybetmemiz demekmis. Hastaneye yatış yaptık. Saat 6 da doğuma alındım. 2 kere epidural anestezi için ilaç verildi fakat Uyusmadi. Daha sonra genel anestezi yapıldı. 18.46 da oğlum 18.47 de kızım dünyaya geldi. Oğlum 2020 gr. Kızım 1940 gr doğdu. Oğlumun hiçbir problemi yoktu. Kızımın biraz solunum sıkıntısı olduğu için burnundan oksijen veriyorlar di. Çok şükür bugün kızım da atlattı ve onunda hicbirseyi yok. Ben bugun eve ciktim. Iyiyim çok şükür. Bebekler hastanede enfeksiyona karşı tedbir amaçlı tutuluyor. 1 hafta 10 güne kadar yanımızda olacaklar ins. Beni merak edip soran herkese sonsuz resekkurler. Allah herkese kolay dogum nasip etsin.
Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla buyutun evlatlarinizı insallah darısı bize

Herkese merhaba pazar günü dogumum gerçekleşti. 30+2 Günlükken. Normal kontrole gitmiştim. Rahmimin tamamen açıldığını ve bebeğin ayaklarının ve kordonu nun rahmin ağzında olduğunu gördük. Doktor suyun patlar sa doğum başlar çocuk kanala girer ters gelip kordona dolanabilir dedi. Buda bebeği kaybetmemiz demekmis. Hastaneye yatış yaptık. Saat 6 da doğuma alındım. 2 kere epidural anestezi için ilaç verildi fakat Uyusmadi. Daha sonra genel anestezi yapıldı. 18.46 da oğlum 18.47 de kızım dünyaya geldi. Oğlum 2020 gr. Kızım 1940 gr doğdu. Oğlumun hiçbir problemi yoktu. Kızımın biraz solunum sıkıntısı olduğu için burnundan oksijen veriyorlar di. Çok şükür bugün kızım da atlattı ve onunda hicbirseyi yok. Ben bugun eve ciktim. Iyiyim çok şükür. Bebekler hastanede enfeksiyona karşı tedbir amaçlı tutuluyor. 1 hafta 10 güne kadar yanımızda olacaklar ins. Beni merak edip soran herkese sonsuz resekkurler. Allah herkese kolay dogum nasip etsin.
Hayırlı olsun canım. Sezeryan sonrası nasılsın. Emzirme işini nasıl hallediyorsun. İnsallah biran önce kavusursun yavrularına..
Bir de son girdigin ultrasonla bebeklerin doğum kilolari uyumlu çıktı mi?

Cok tesekkurler cnm. İnş sizde sağlıkla kucağıniza alırsınız.

Cnm bebekler gerçekten iyi gelişmiş. 34 hafta ile uyumlu dedi doktor. Çok güzel beslemissin dedi. Bide eşimin ve benim iri yapılı olmamıza bağladı bu durumu. Siz irisiniz bebeklerde iri dedi.

Cnm şuanda bütün hastanelerde yeni doğan kuvez ücretsiz. Sadece ben bu hastanede doğum yaptım diğer hastanede kuveze girsin diyemiyorsun hangi hastanede doğum yaptiysan bebek oradaki kuveze giriyor. Eğer yer yoksa başka bi hastaneye gonderiyorlar. O yüzden doğum yapacağın hastanenin yeni doğan kuvez bilgilerine bak. Yeni doğan yogun bakımı devlet tarafından onaylı olmasi gerekiyor. Yoksa devlet karşılamıyor .

Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarını. İnşallah en kısa zamanda ikisini de sağlıkla eve de götürürsün. 31 haftayı duyunca yalan değil ah çok küçükler dedim içimden ama maşallah kiloları çok güzelmiş. Gerçekten güzel beslemişsin, yediklerin yaramış kuzucuklara.

Darısı bizlerin başına sağlıkla.

Ayyy gözün aydın canım...Maşallah bebeklerine sağlıklı ya en kısa zamanda kavuşursunuz İnşallah... genel anesteziden sonra kustun mu miden bulandı mı, kendini ne kadar çabuk toparladın acaba. dikişlerin ağrıyor mu?

günaydın kızlar. Kafama bir şey takıldı yeni doğum yapanlar ya da yapacaklar mutlaka bilginiz vardır. Kuvez ücretleri ne kadar acaba. Doğum planı yaparken küvez araştırmasını nasıl yapıyorsunuz
Çoğu özel hastaneler ssk ila anlaşmalı olduğu için küvez ücretini ssk ödüyo diye biliyorum sen bişi ödemiyosun...ama gideceğin hastaneye bunu önceden sorman lazım..

Arkadaşlar bir sorum olacak kizim gun icinde sayisini bilemedigim kadar cok hareket ediyor. Oğlum cok nadir sabahlari birde aksamlari cok kısa süelreli hareketleri. Sizce bir sorun mu var bilemedim. Yoksa durus pozisyonuyla mi alakali sizde durumlar nasıl her ikisininde hareket süresi yada hareketleri eşitmi

Arkadaşlar bir sorum olacak kizim gun icinde sayisini bilemedigim kadar cok hareket ediyor. Oğlum cok nadir sabahlari birde aksamlari cok kısa süelreli hareketleri. Sizce bir sorun mu var bilemedim. Yoksa durus pozisyonuyla mi alakali sizde durumlar nasıl her ikisininde hareket süresi yada hareketleri eşitmi
BEnimde alttaki bebegim yani oglum sadece yatarken ve otururken hareket ediyor. Ustteki kizim ise karnimi hoplatiyo surekli. Normal sanirim

Anladım pekj nasılsın agrin felan varmj sezeryan dan dolayi
3 gün oldu her geçen gün daha da azalıyor acı. Ama bugün biraz fazla ayakta kaldım. Sancim var

Allah analı babalı büyütsün mekekusu mekekusu gözunuzaydin darisi bizlere insallah..
Amin cnm çok sagol darısı basinixa

Hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla buyutun evlatlarinizı insallah darısı bize
Amin çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım. Sezeryan sonrası nasılsın. Emzirme işini nasıl hallediyorsun. İnsallah biran önce kavusursun yavrularına..
Bir de son girdigin ultrasonla bebeklerin doğum kilolari uyumlu çıktı mi?
Sezeryan sonrası ağrılarım var. Göğüslerimi sagiyorum. Daha bugün süt gelmeye başladı. İnş en kisa zmn da hepimiz yavrularimiza kavuşur uz. 100 gr fakan fark etti kilolar
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarını. İnşallah en kısa zamanda ikisini de sağlıkla eve de götürürsün. 31 haftayı duyunca yalan değil ah çok küçükler dedim içimden ama maşallah kiloları çok güzelmiş. Gerçekten güzel beslemişsin, yediklerin yaramış kuzucuklara.

Darısı bizlerin başına sağlıkla.
Cok sagol cnm
Ayyy gözün aydın canım...Maşallah bebeklerine sağlıklı ya en kısa zamanda kavuşursunuz İnşallah... genel anesteziden sonra kustun mu miden bulandı mı, kendini ne kadar çabuk toparladın acaba. dikişlerin ağrıyor mu?
Kusmadim ama çok zor ayildim. Bir günde narkoz un etkisi geçti. Bugün 3. Gün hala ağrım var ama ilk günkü gibi değil.
Allah atali anali boyutsun.sagsalamat evinize qayitsin bebislerin.Amin
Cok sagol cnm

Kızlar bebeklerinizi kaçinci hafta hissetmistiniz ben henüz hissetmiyorum erken mi bazen kalp atisi gibi bi atiş oluyor o kadar

Kızlar bebeklerinizi kaçinci hafta hissetmistiniz ben henüz hissetmiyorum erken mi bazen kalp atisi gibi bi atiş oluyor o kadar

Canım 23 haftalikken tam tamına hissediyorsun kelebek çırpınıyor gibi ya da kalp atışı gibi oluyor senin haftalarda ben öyle hissetmiştim

Merhaba canım bende 31+3 haftalik hamileyim...3 gün önce sancı yla hastanede yattım ilaçla durdurdular..kaşıntı bendede çok fazla..gebelik kolestazina baktirdim bişe cikmadi..ama artık kasintidan agliyorum öldürdü beni...sertleşme pek olmuyor yada ben anlamıyorum. ..ama sancı anlasilmayacak gibi değildi valla..bebeklerin kaç kilo canim
Meraba gecmis olsun. Sancin kac cikiyormus nts'de sordun mu? Bende de sanci gelip gidiyor.. Doktor bunlar hazirlik sancisi dedi. Bende. 18-20-22 cikiyor. Yani sanci var ama telas edecek kadar degil. Dinlenmemi söyledi. Sertlesme bende cok sik oluyor. Bebeklerinin kilosu kac senin? Benimkilere ciger gelistiri igne yapmadi. Normal gelissin dedi. 34. haftada zaten ciger gelisimi tamamlaniyormus. Az kaldi zaten. Bi sikinti olmaz insallah. Benimkiler 1800 gr oldular tahmini.

mekekusu mekekusu canim çok geçmiş olsun. Bebişlerinin sagliginin iyi olmasina çok sevindim. Allahin izniyle en kisa zamanda evlerine dönüp, kendi besiklerini doldururla. Kendine dikkat et fazla yorma kendini

Doktor birinin suyunu daha fazla gördü sıkıntı olur mu . Boyle şeye raslayan var mi ankarada deren kilinik varmis oraya da gorun dedi ayrintili da . Arada zar varmis sinunca onu da acikliga kavusturduk bazi doktorlar goremiyordu

Back