- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 78
- 43
İnşallah sağlıkla ali bebeklerini kucağınaKızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıkla ali bebeklerini kucağınaKızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Dualarım seninle arkadaşım inşallah hersey güzel olacak..Kızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Allah komeyinde olsun.Insallah her sey gozel olacaq.xeber ele bizlereKızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Kızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
merhaba canım...miomu naptın merak ettim dr.un ne diyo... benimde bundan önce gittiğim doktorlar sezaryen sırasında alırız miomu diyodular.. yeni gittiğim dr. almayız çünkü 2 ameliyat sayılır çok kan kaybedersin zorlanırsın gibisinden dedi.. benimde kafama takıldı.. yani ileride miom geçmez ise bi daha mı ameliyat olacağım..dün kontrolüm vardı boyutuna bakmadı bile..Kizlar bugun detayli ultrasyonumuz yapildi.kizlarim saglikli şukur.ultrasonda 4.5 cm lik miyom cikti doktor onemli bisey degil dedi ama kafam takildi yine herzamanki gibi.bide 2 gundur kasiklarim tutuldu sanirim vantilatorden bugun serum yedim banamisin demedi.dogrulamiyorum kimildayamiyorum bile.Allahim bugunumuze sukur
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin İnşallah... bize haber ver bebişlerden..Kızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Canim sali gunu kontrolum var ozaman konusacam sanada haber ederim.benim bi tanidigimin sezeryanda almisti doktoru ama yeride onemli heralde.kendiliginden kaybolsa keskemerhaba canım...miomu naptın merak ettim dr.un ne diyo... benimde bundan önce gittiğim doktorlar sezaryen sırasında alırız miomu diyodular.. yeni gittiğim dr. almayız çünkü 2 ameliyat sayılır çok kan kaybedersin zorlanırsın gibisinden dedi.. benimde kafama takıldı.. yani ileride miom geçmez ise bi daha mı ameliyat olacağım..dün kontrolüm vardı boyutuna bakmadı bile..
Allah yardımcın olsun canım. Her şey çok güzel olacak inşallahKızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz.Allah yardimcin olsunKızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Kızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Cox sukur Allah yardimcisi olsun AminArkadaşlar Beyazkure arkadaşımızın oğluşları dünyaya geldi bu sabaha karşı spinal sezeryan oldu ve bebisleri 1800-1900 kilo dogmuşlar annelerine gösterildikten sonra küveze alınmışlar biraz solunum sıkıntıları var ilk bir hafta onemli insallah iyi olacaklar ciger gelistirici iki doz vurunmusdu zaten suanda durumu boyle spinal sezeryandan cok memnun kalmis dogumu guzel gecmis sizlerde dualarınızi eksik etmeyin bebislerden insallah hersey guzel olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar Beyazkure arkadaşımızın oğluşları dünyaya geldi bu sabaha karşı spinal sezeryan oldu ve bebisleri 1800-1900 kilo dogmuşlar annelerine gösterildikten sonra küveze alınmışlar biraz solunum sıkıntıları var ilk bir hafta onemli insallah iyi olacaklar ciger gelistirici iki doz vurunmusdu zaten suanda durumu boyle spinal sezeryandan cok memnun kalmis dogumu guzel gecmis sizlerde dualarınızi eksik etmeyin bebislerden insallah hersey guzel olacak Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun canim. Doğum gerçekleşmiş galiba. Sen ve bebisler biran evvel toparlanirsiniz inlsh.Kızlar suyum geldi 4 te sezeryana giriyorum dua edin 31+6
Allah yardimcilari olsun cnm yaa insallah bi haftayi rahatlikla atlatirlarda bi an once annelerinin sicacik kolarina kavusurlar cnm ciger gelistiriciyi ne zaman vurulmustu acaba benimde sancilarim git gide cogaliyo ama saha ciger gelistirici igne yapmadi dr
Merhabalar ancak yazabildim..bebeklerim 1800 ve 1900 dogdular..2 doz ciğer gelistiriciye rağmen cigerleri gelismemis..sanırım 4 doz oluyomuss...kilolari iyi ama cigerleri ni bekliyoruz dua edin lütfen. ...spinal sezeryan oldum bebekleri gördüm dogdular ında. ..baş agrik olmadı kahve ve su çok ictim öyle dediler o zaman baş ağrısı olmiyomus. .ağrılarım çok az tavsiye ederim..yürüyorum öğlen 1 den beri...rahatım. .yan odads genel olan var 3.gun bugün hala yürümekte zorlanıyor. ..ben önemli değilim ama su an bebeklerimden başka bişey düşünemiyorum minicik parmakları varr çift yumurta ikizi ama ben çok benzetiyorum...su geldiğini anlamamak mümkün değil kızlar fos diye birden geldi...şu kesesi idrar yolu enfeksiyinu ndan patlamış dikkatli olun...
Merhabalar ancak yazabildim..bebeklerim 1800 ve 1900 dogdular..2 doz ciğer gelistiriciye rağmen cigerleri gelismemis..sanırım 4 doz oluyomuss...kilolari iyi ama cigerleri ni bekliyoruz dua edin lütfen. ...spinal sezeryan oldum bebekleri gördüm dogdular ında. ..baş agrik olmadı kahve ve su çok ictim öyle dediler o zaman baş ağrısı olmiyomus. .ağrılarım çok az tavsiye ederim..yürüyorum öğlen 1 den beri...rahatım. .yan odads genel olan var 3.gun bugün hala yürümekte zorlanıyor. ..ben önemli değilim ama su an bebeklerimden başka bişey düşünemiyorum minicik parmakları varr çift yumurta ikizi ama ben çok benzetiyorum...su geldiğini anlamamak mümkün değil kızlar fos diye birden geldi...şu kesesi idrar yolu enfeksiyinu ndan patlamış dikkatli olun...
Canim acıbademde yapamadım kuvoz doluymus acil memoriale geldik..kuvoz ucretsizCanım hayırlı olsun inşallah şifa versin Rabbim bebeklere...en kisa zamanda kucağına alıp evine gitmek nasip etsin Allah sağlıkla.acibadem de mi yaptın kayseri de küveze para ödüyor musunuz acaba?