Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm icimi rahatlattinKilo verme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Yanlış ölçÜm yapmıştır. %100 doğru diye bir şey yok o ölçümlerde. Özellikle bebekler büyüdükçe hata katsayısı artıyor. Çünkü yerleri daraldıkları için uzanıp yatamıyorlar. Ben 33 te doğum yaptım benimkiler 1300-1500 kg idi. Kiloları düşüktü
sen ne zaman dogum yaptin nasil bebekler simdi peki kuvozde ne kadar kaldilarKilo verme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Yanlış ölçÜm yapmıştır. %100 doğru diye bir şey yok o ölçümlerde. Özellikle bebekler büyüdükçe hata katsayısı artıyor. Çünkü yerleri daraldıkları için uzanıp yatamıyorlar. Ben 33 te doğum yaptım benimkiler 1300-1500 kg idi. Kiloları düşüktü
Nisanda doğum yaptım. 28 gün küvezde kaldılar. Şimdi iyiler çok şükür. Neşesi oldular evimizin. Moralinizi yüksek tutun sizin psikolojinizden çok etkileniyorlar. Hayırlı doğumlar dilerim.sen ne zaman dogum yaptin nasil bebekler simdi peki kuvozde ne kadar kaldilar
masallah cok olmus sana simdi kocaman olmuslardir darisi bizlere insallahNisanda doğum yaptım. 28 gün küvezde kaldılar. Şimdi iyiler çok şükür. Neşesi oldular evimizin. Moralinizi yüksek tutun sizin psikolojinizden çok etkileniyorlar. Hayırlı doğumlar dilerim.
Bebeğinden bebeğine değişir tabi ama ger gün yeni bir şeye hazırlıklı olmak lazım. Biz bu konuları "ikizlerle yeni hayat" başlığında konuşuyoruz. Sizlerde bekleriz.twinrose ikiz büyütmek zor mu canım
cok saol icimi rahatlattinBn bu hamilelik surecimde çok sik ishal oluyorum. Evde reflor içiyorum kesiyo. eger günde 6 kezden fazla ciktiysam gece acile gidip serum yiyorum. Normal olsam fazla onemsemem ama ikizler olduğu için su kaybi olsun istemiyorum. Acil Dr uma ikiz hamilesi olduğumu söylüyorum hemen serum yaziyo zaten. Kadim dogmcumda serumun bebeklere zarar olmaz, hatta sana iyi gelir dedi. Simdi kadim doğumcuma serum yediğini bile söylemiyorum.
Seninde için rahat olsun.
nie ankaraya sevk etti ki bebekler kac kilo nasil anladin sanciyi falan
kizlar bebekler eskisi gibi hareketli degil bugun sizde de boyle olan varmi bu haftalarda