• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kilo verme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Yanlış ölçÜm yapmıştır. %100 doğru diye bir şey yok o ölçümlerde. Özellikle bebekler büyüdükçe hata katsayısı artıyor. Çünkü yerleri daraldıkları için uzanıp yatamıyorlar. Ben 33 te doğum yaptım benimkiler 1300-1500 kg idi. Kiloları düşüktü

Ben bugün kontrole gittim nstye bağlandım sancim çok yok rahimde de pek bir problem yok ama kızımın birinin suyu azalmis doktor doğum yakın dedi ciger geliştirici iğne vuruldum yarın ve pazartesi de vurulacagim..kilolarını konuşmadık salı günü Bekliyorum dedi doktor saat 4te randevu var..o gün söylerim dedi..

Kilo verme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Yanlış ölçÜm yapmıştır. %100 doğru diye bir şey yok o ölçümlerde. Özellikle bebekler büyüdükçe hata katsayısı artıyor. Çünkü yerleri daraldıkları için uzanıp yatamıyorlar. Ben 33 te doğum yaptım benimkiler 1300-1500 kg idi. Kiloları düşüktü
saol cnm icimi rahatlattin

sen ne zaman dogum yaptin nasil bebekler simdi peki kuvozde ne kadar kaldilar

sen ne zaman dogum yaptin nasil bebekler simdi peki kuvozde ne kadar kaldilar
Nisanda doğum yaptım. 28 gün küvezde kaldılar. Şimdi iyiler çok şükür. Neşesi oldular evimizin. Moralinizi yüksek tutun sizin psikolojinizden çok etkileniyorlar. Hayırlı doğumlar dilerim.

kizlar ben cok kotu ishalim dun serum takindim gecmedi 33haftalik bebekler birsey olurmu sizinde basiniza geldi mi lutfen acil yardum

Bn bu hamilelik surecimde çok sik ishal oluyorum. Evde reflor içiyorum kesiyo. eger günde 6 kezden fazla ciktiysam gece acile gidip serum yiyorum. Normal olsam fazla onemsemem ama ikizler olduğu için su kaybi olsun istemiyorum. Acil Dr uma ikiz hamilesi olduğumu söylüyorum hemen serum yaziyo zaten. Kadim dogmcumda serumun bebeklere zarar olmaz, hatta sana iyi gelir dedi. Simdi kadim doğumcuma serum yediğini bile söylemiyorum.
Seninde için rahat olsun.

Bn bu hamilelik surecimde çok sik ishal oluyorum. Evde reflor içiyorum kesiyo. eger günde 6 kezden fazla ciktiysam gece acile gidip serum yiyorum. Normal olsam fazla onemsemem ama ikizler olduğu için su kaybi olsun istemiyorum. Acil Dr uma ikiz hamilesi olduğumu söylüyorum hemen serum yaziyo zaten. Kadim dogmcumda serumun bebeklere zarar olmaz, hatta sana iyi gelir dedi. Simdi kadim doğumcuma serum yediğini bile söylemiyorum.
Seninde için rahat olsun.
cok saol icimi rahatlattin

Kızlar merhaba .bugun dra gittim gecelik şekerim çıktı:( çarsamba endokrinolojiye gideceğim.drum birsey olmaz korkma desede içim rahat etmiyor,sizlerde gebelik şekeri çıkan va mı?

Kizlar dualarinizi bekliyorum Sancilarim vardi Dr um beni ankaraya sevk etti erken dogum olabilir diye anlaraya gidiyorum suan durdurabilirlerse durdurcaklar yoksa erken dogum olcak malesefff daha erken ama

nie ankaraya sevk etti ki bebekler kac kilo nasil anladin sanciyi falan

Cnm tam tesekkullu hastane olmasi gerekiyodu yozgatta yenidogan yogun bakim unitesi yok ankaradada akrabalar var ondan ankarayi tercih ettik bebisler 2ser kilo ama daha 33 haftaliklar cigerleri tam gelismedi o yuzden sancilarim 28 haftadan beri nstde cikiyodu ama ben cok fazla hissetmiyodum son bikac gundur bende artik sancilari hissediyorum adet sancisi gibi kasiklarin agriyo tas gibi sertlesiyo degisik bisey yani

sen hic merak etme onun ignesini vururlar senden daha erken dogum yapan kucuk oln bebekler dogdu biraz kuvozde kalirlar sadece

Back