• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Arkadaslar bir arkadasimiz var @ılgazardahan06 20 temmuzda dogum yapmis 26+2 800er gram dogmuslar defne ve çınar bebekler 33 gundur Allahin izniyle yasam savasi veriyorlar normal kilolarina gelinceye kadar küvezdeler ne olur dualarımızi eksik etmeyelim arkadaslarim Allah annesine babasina bagislasin onlari insallah.

Arkadaslar bir arkadasimiz var I ilgazardahan06 20 temmuzda dogum yapmis 26+2 800er gram dogmuslar defne ve çınar bebekler 33 gundur Allahin izniyle yasam savasi veriyorlar normal kilolarina gelinceye kadar küvezdeler ne olur dualarımızi eksik etmeyelim arkadaslarim Allah annesine babasina bagislasin onlari insallah.
Anladım canım Hakkımızda Hayırlısı bir ara Whatsup grubu kurulacaktı ya kaçırdım ben onu katıliyim diycektim. Son soru sorcam nidilat adalat kullanıyormusun sen :)
Yok canm grupta degiliz biz o grup baska sanirim burdaki bazi arkadaslar kurmus vitamin ve kan hapi disinda hic bisey vermedi doktorum canm sor tabikide canm birbirimizden baska tercuman.olacak kimsemiz yok :)

Son düzenleme:
@ılga
Arkadaslar bir arkadasimiz var @ılgazardahan06 20 temmuzda dogum yapmis 26+2 800er gram dogmuslar defne ve çınar bebekler 33 gundur Allahin izniyle yasam savasi veriyorlar normal kilolarina gelinceye kadar küvezdeler ne olur dualarımızi eksik etmeyelim arkadaslarim Allah annesine babasina bagislasin onlari insallah.
Yok canm grupta degiliz biz o grup baska sanirim burdaki bazi arkadaslar kurmus vitamin ve kan hapi disinda hic bisey vermedi doktorum canm sor tabikide canm birbirimizden baska tercuman.olacak kimsemiz yok :)

Aynen canım tek gebelik yaşayan Arkadaşlarım var ama onlar balayında gibiler daha fıldır fıldır geziyorlar bizi korkularımızınç anca biz anlıyoruz Sağol canım ilgine

Kızlar Günaydın gece 3 buçukta ve 5 bucukta 2 sancı girdi acile geldik nst bagladilar 5 dk da 3 sancim var hemen topladılar burda kuvoz yok diye kayseriye gidiyorum doktorum da yurtdisinda akşam gelecekmis...dua edin..Sata göre 30+5
Canim bi arkadasin dedigi gibi, sanci_agriya care buluyorlar ama suyun gelmesin yeterki.. dr um da oyle dedi. Agri sanci olursa hap yazarim ama cocuk gelmeye baslarsa yapacak bisey yok dedi. Kaldi ki biz daha 5.5 ayligiz.
Insallah biseyin olmayacak, bi yakinim 7aylikken dogurmus bebekler gayet saglikli ve kiloluymus(2yasindalar suan)
Allahin izniyle,o kismet ettiyse bugun dogsa yine yasar. Icini ferah tut. Ben de keske senin haftana gelebilsem,icim daha rahat olur en azindan..
Moralini yuksek tut,dinlen.. insallah vaktinde gelecekler..
Allah hepimizin yawrusunu korusun,bizlere bagislasin..

Kizlar selamlar, aranizda bebeklerin kalp atimi kontrolu yaptiran var mi.. 32.haftada yapiliyomuş..

E="hafize3557, post: 42217042, member: 200589"] D demiralp1 senin rahim Ağzına daha önce bakılmışmıydı[/QUOTE]
Hayir canım. Sancı olunca ilk kez baktı. Ama iki gün sonra gene aynı cm aciklik olunca normal dedi. Artmamıştır yanı. Daha önce doğum yaptığım içinmis.

Ben ikeadan iki tane beşik aldım. Su boyasız ahşap olandan. Yükseklik ayarı var. Beşiğe çok para vermeyin bence. Zaten 2-3 sene yatiyolar. Sonra yatak almak gerekecek zaten. Beşikler 150 TL ydi galiba.
Bizde internetten prego markali park karyolu aldik..daha gelmedi bakalim.

Kizlar bugun detayli ultrasyonumuz yapildi.kizlarim saglikli şukur.ultrasonda 4.5 cm lik miyom cikti doktor onemli bisey degil dedi ama kafam takildi yine herzamanki gibi.bide 2 gundur kasiklarim tutuldu sanirim vantilatorden bugun serum yedim banamisin demedi.dogrulamiyorum kimildayamiyorum bile.Allahim bugunumuze sukur
Miom bendede varmis..ilk zamanlari 5 cm gibiydi sonraki kontrolde 3 cm olarak kuculmus..banada onemli bi yerde degil dediydi dr.um.. zaten miomlar hamilelikte buyuyobilirmis..eger gerekli duyarsalar sezeryanda onu da mi alirlar bilemedimki..

Kızlar ben de 2013 ikiz annesiyim, 30 aylık olduk biz, 36+3 de doğum yaptım, sakin erken doğuracam demeyin kendinize, çanta falan konusmussunuz da bu öyle küçük bir ayrıntı ki, sıradan bir sırt çantası işinizi görür, zorlu ama bir o kadar güzel bir zaman sizi bekliyor, çok yipranacaksiniz ama değer, size yardımı dokunacak kimseye sırt dönmeyin, bir gün herkese ihtiyacınız olabilir, son sayfayı okudum sadece ama ates ölcer konusmussunuz, ben braun almıştım, kulaktan ölçer, memnunum, tavsiye ederim.soracaklariniz varsa baktıkça cevaplarim
Ne iyi ettinde buraya yazdin...Rabbim ikizlerin anali babali buyutsun Insallah..
Dogumun planlimi oldu yoksa acil mi alindin..tahmini dogum tarihi olarak mesela bana dr. dedi ki normalde 9 ayim 22 Ekim'de fakat ikiz oldugundan 21 Eylul aliriz..o da dayanabilirsen.. dayanamazsan 15 Eylul dedi..

Off çıldırmış gibi kasiniyorum hamilelikte olabiliyomus son haftalarda çok koruyun kasimaktan kendimi byirtiyorum a ma gec iyi dr iki krem verdi ama ise yaramadı benim gibi olup bi çare bulan varmı uyumak istiyorum artik:KK42:
Karninmi kasiniyo? Benimde her tarafim kasinir gibi dus alsam bile...neden boyle oluyo aceba..

Miom bendede varmis..ilk zamanlari 5 cm gibiydi sonraki kontrolde 3 cm olarak kuculmus..banada onemli bi yerde degil dediydi dr.um.. zaten miomlar hamilelikte buyuyobilirmis..eger gerekli duyarsalar sezeryanda onu da mi alirlar bilemedimki..
Yaa bazilari hamilelikde cikiyomus.sezeryanda aliniyomus ama riskli bi yerde degilse.kanamayi falan arttirabilirmis.ben kendi doktorumla burdahaki kontrolumde daha detayli konusacam.kafama taktim ister istemez.bir arkadasimda birkac tane varmis hepsini almis sezeryanda doktoru.bide bu miyomlar bebegin daha iyi tutunmasini sagliyo gebelikde demis ama ne kadar dogru bilmiyorumm.gecmis olsun sanada canim.

15 Eylülu iple çekiyorum ayrintili ultraoson icin . Tipta radyoloj8 uzmani bakiyormus perinatolog yok burda umarım detaylida arada zar oldugu ya da olmadigi çıkar hepsi baska sey soyleyince sinirlerim bozuldu

Birde 4. 5 aylik ama karnim 7 aylik gibi 45 kiloyum ne kadar genisleyebilirim ki daha 4 ay var oyyyy oyyyy m kizimda bu karnimla 7 ayliktim

15 Eylülu iple çekiyorum ayrintili ultraoson icin . Tipta radyoloj8 uzmani bakiyormus perinatolog yok burda umarım detaylida arada zar oldugu ya da olmadigi çıkar hepsi baska sey soyleyince sinirlerim bozuldu
Ayrintilida cikar canim kesin.nasil anlamiyolar bu doktorlar anlamiyorum.karin olayina gelince benimde ara ara daha buyuk oluyo bazen kucucuk..anlamis degilim

Back