• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Beyazkure Beyazkure canımm 1828 biri 1805 de biri çıktı. Benimde kasılmam çok rahim Ağzına baktı 3.26 çıktı nst ye bağlamadı. Bağlasaydı içim rahat edecekti bide 2 hafta sonraya gün verdi
Allahtan cuma 2. Doktoruma gidicem bakalım ne diycek. Bugün benim doktor 35 36 da alıyoruz dedi bende koleztas olduğundan dolayı inş geliriz o haftalara
Sancın çıkmış çok düşünmemeye çalış canım rahim Ağzına baktımı bol su iç. Al şişeyi önüne bol bol iç. Bide magnezyum kullanıyormusun

Çok sancın olsaydı seni hayatta eve salmazdı serum bağlardı hastaneye yatırırdı belki bir iki Sancı gördü tedbir Amaçlı yaptı dinlen azcık düzelecektir
Canim magnezyum kullaniydum zaten şimdi progestan verdi bi de..tam olarak kaç günlük seninkiler benim biri 30+3 diğeri 31+4 farklı yani..insan yinede tedirgin oluyo bulunduğum yerde kuvoz yok en az 1 buçuk saat yol gitcem bişe olursa allah korusun...buraya gitsem belki oyalanirim diye küçük bişe bile hissetsem gitmeyi düşünüyorum zatem ben çok su içiyorum niye böyle anlamadim. .bebeklerin Çok iyi masallah allah tamamına erdirsin

Eklentiler

• 20150818_175555.jpg
    20150818_175555.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 46
Canim magnezyum kullaniydum zaten şimdi progestan verdi bi de..tam olarak kaç günlük seninkiler benim biri 30+3 diğeri 31+4 farklı yani..insan yinede tedirgin oluyo bulunduğum yerde kuvoz yok en az 1 buçuk saat yol gitcem bişe olursa allah korusun...buraya gitsem belki oyalanirim diye küçük bişe bile hissetsem gitmeyi düşünüyorum zatem ben çok su içiyorum niye böyle anlamadim. .bebeklerin Çok iyi masallah allah tamamına erdirsin
Nst kızlar anlayan varsa bi baksin

Canım benim bugün sat tarihine göre 31+3. Inş sonuna kadar götürücez. Nst çok önemli değil önemli olan rahim ağzı keşke doktorun bugün ona baksaydı.bdbim arkadaşım 32. Hafta 90 Sancı gördü 5 dk bir ama 39 da artık mecbur sezeryan oldu açılması hiç olmadı

gamzebuglem
İnsallah iyi sonuçlar alırsın. Ama bence kilo azlığının önemli bir sebebi olsa çıkardı zaten ultrasonda. Bebekler arası kilo farkı çok mu fazla da. Benim de kızla oğlanın arasında300-350 gr fark var ama Dr gayet iyi dedi.

Dün doktora gittim o da arada zar gormedi ozeldeki doktor gormustu sonra zekai tahire gitttim yazın ankarada o da sordu arada zar gorduler mi diye evet dedim kagida gormus gibi yazdi kendi çok incelemedi bir de riskli gebelik bolumuydu boyuna baktı yolladi yaji ben diaamniyotikmiyim monoamjiyotikmiyim b8lmiyorum mono tehlikeli insallah diaamuyotigimdir yani arada zar vardır offf detaylida cikar mi

Bebekler cok hareketliler, arada sagimdan solumdan, kasiklarimdan sanci giriyor yaklasik bir haftadir. Yarini sabirsizlikla cektim, doktor randevum var. Bakalim ne dicek.

Kızlar Günaydın gece 3 buçukta ve 5 bucukta 2 sancı girdi acile geldik nst bagladilar 5 dk da 3 sancim var hemen topladılar burda kuvoz yok diye kayseriye gidiyorum doktorum da yurtdisinda akşam gelecekmis...dua edin..Sata göre 30+5

Kızlar Günaydın gece 3 buçukta ve 5 bucukta 2 sancı girdi acile geldik nst bagladilar 5 dk da 3 sancim var hemen topladılar burda kuvoz yok diye kayseriye gidiyorum doktorum da yurtdisinda akşam gelecekmis...dua edin..Sata göre 30+5

Canım dualarım seninle inş durduracaklar sancını daha duracak yaramazların bizleri habersiz Bırakma moralini yüksek tut Herşey iyi olacak inş

Canım suyun gelmediyse sancıları durdururlar. Sakin olmaya çalış.

Gecmis olsun cnm ya insallah bi problem cikmaz durdururlar sancinida en azindan 3-4 hafta daha durur bebisler bu arada sen normalde nerde oturuyosunda kayseriye gonderdiler

Allah yardimcin olsun inşallah durdururlar sancılarını suyunda gelmemiş zaten

adno28 adno28 sizde durumlar nasıl kontrole gittiniz mi
hafize3557 hafize3557 canm bende Beyazkure Beyazkure yla ayni gunlerimiz pazartesi ntsye girdim cok şükür bisey cikmadi artk 10 gunde bir nts ye giricem sicaklar cok bunaltti gercekten zorlaniyorum karnim cok buyuk cidden yatarken kalkarken zorlaniyorum uykularim artk bitti :) nasipse 37 de alincak kaldi 5 hafta tabi erken gelmezlerse ayak bileklerim sisiyo artk birde alttaki bebisimin hareketleri cok asagida rahmimde hissediyom sanki bende boyle canm sende ne var ne yok ?

hafize3557 hafize3557 canm bende Beyazkure Beyazkure yla ayni gunlerimiz pazartesi ntsye girdim cok şükür bisey cikmadi artk 10 gunde bir nts ye giricem sicaklar cok bunaltti gercekten zorlaniyorum karnim cok buyuk cidden yatarken kalkarken zorlaniyorum uykularim artk bitti :) nasipse 37 de alincak kaldi 5 hafta tabi erken gelmezlerse ayak bileklerim sisiyo artk birde alttaki bebisimin hareketleri cok asagida rahmimde hissediyom sanki bende boyle canm sende ne var ne yok ?

Off gel o sıcakları bana sor bi dün gece biraz rahat uyumuşum. Benimde karnım kocaman oldu ya Allahtan kendim kilo almadım ama oturup kalamıyorum artık. Bende 15 gün önce nst ye girdim yoktu birşey bu pazArtsi diğer doktoruma gittim nst ye bağlamadı rahim ağzını kontrol etti 3.26 çıktı problem yok dedi şimdi yarın diğer doktorumda randevu var o nst ye bağlar kesin bakalım inş iyi çıkar
Bende gebelik koleZtası çıktı canım ast alt değerlerim yüksek biraz ondan gittiğim peritinalog 35 36 da alıcaz dedi benimde yarın 32 bitiyor kaldı 4 hafta inş dayanırlar her an panik durumdayım kasılmalarım var benim bide senin gibi Bebeğin biri resmen bikini bölgemde o oynadıkça doğurcak gibi oluyorum

Off gel o sıcakları bana sor bi dün gece biraz rahat uyumuşum. Benimde karnım kocaman oldu ya Allahtan kendim kilo almadım ama oturup kalamıyorum artık. Bende 15 gün önce nst ye girdim yoktu birşey bu pazArtsi diğer doktoruma gittim nst ye bağlamadı rahim ağzını kontrol etti 3.26 çıktı problem yok dedi şimdi yarın diğer doktorumda randevu var o nst ye bağlar kesin bakalım inş iyi çıkar
Bende gebelik koleZtası çıktı canım ast alt değerlerim yüksek biraz ondan gittiğim peritinalog 35 36 da alıcaz dedi benimde yarın 32 bitiyor kaldı 4 hafta inş dayanırlar her an panik durumdayım kasılmalarım var benim bide senin gibi Bebeğin biri resmen bikini bölgemde o oynadıkça doğurcak gibi oluyorum

Aramizda 1 hafta varmis canm bende kendim kilo almadim sadece karnim buyuyor toplamda 15 aldim zor isimiz Sicaklarda Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin Beyazkure Beyazkure ciger gelistirici igne vuruncakmis cok az bi acilma varmis nidilat vermisler az insallah Allah yardimcısı olsun umarim daha gelmezler.

Aramizda 1 hafta varmis canm bende kendim kilo almadim sadece karnim buyuyor toplamda 15 aldim zor isimiz Sicaklarda Allah sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin Beyazkure Beyazkure ciger gelistirici igne vuruncakmis cok az bi acilma varmis nidilat vermisler az insallah Allah yardimcısı olsun umarim daha gelmezler.

Çok sevindimm nidilat durdurur sancılarını gelmezler inş daha. Ben 7 kilo aldım ya hiç yok kilom :)
Sana Yaptılar mı Ciğer geliştirici benim doktorum yapmıyor zorunlu bi durumda yapacakmış
Bu Arada siz Whatsup tan mı haberleşiyorsunuz

Çok sevindimm nidilat durdurur sancılarını gelmezler inş daha. Ben 7 kilo aldım ya hiç yok kilom :)
Sana Yaptılar mı Ciğer geliştirici benim doktorum yapmıyor zorunlu bi durumda yapacakmış
Yok canm banada yapmadi igne daha bahsetmedide bir problem yok diye belki bana hep diyor suyun ,agrin, kanaman gelirse gel diyo acile boyle telde gorusuyoruz canm herseyimiz ayni gitti bizim .

Yok canm banada yapmadi igne daha bahsetmedide bir problem yok diye belki bana hep diyor suyun ,agrin, kanaman gelirse gel diyo acile boyle telde gorusuyoruz canm herseyimiz ayni gitti bizim .

Anladım canım Hakkımızda Hayırlısı bir ara Whatsup grubu kurulacaktı ya kaçırdım ben onu katıliyim diycektim. Son soru sorcam nidilat adalat kullanıyormusun sen :)

Back