• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Mrb kızlar bende ikiz annesi olacağım inşallah bugün itibariyle 29+6 günlük olduk doğum yapan anneler ne zaman ve kaç kg doğurdu bebişleri yazabilir mi birde kuvezde ne kadar kaldılar bu arada benimde akıntım oluyo

image.jpg

Günaydın canım daha dün aklıma geldin ne yaptı acaba diye öok şükür 31.haftaya gelmişsin maşallah.
Rahim ağzının uzunluğunun yanında dayanıklılığıda önemliymiş 2 cm daha götürür seni kasılman yok ise nidilat kullanıyor musun
Adalat kullanıyorum cnm 2 kere kasılmalar dan dolayı hastaneye yattim ama durdurulur. Bu arada bende rahim ağzı uzunluğu yok artık. Tamamen açıldı. 2 cm de acilmam var. Ama 1 aydır çok şükür bişey olmadi

Allah yardimcin olsun cnm aramizda cok bi fark yok ayni haftadayiz seninle senin acilman sancilardan dolayimi oldu rahim agzi ne durumda benim sancilarim cok oluyo ama dr rahim agzi iyi dedi acilma olarak bakmadi hic insallah dedigin gibi olur ve bebislerimiz biraz daha sabreder insallah 34 simdiki gormek istedigimiz hafta ama insallah bebislerimiz bizi utandirirda36-37.haftalarina kadar dururlar bu arada whatsapp grubumu var bende mumkunse katilmak isterim cunku burda istedigin kisiye aninda ulasamiyosun ve merak bizde cok fazla ozelliklede dogum yapacak olanlari cok merak ediyoruz ne yaptilar nasil gecti bebekler nasil neler yasadilar gibi
Kasilmalarim oluyir arada. Açılma bebeklerin yaptığı baskıdan dolayi oldu. izmirinsani izmirinsani arkadasa tel no nu özel mesaj atarsan ekler cnm gruba seni

Adalat kullanıyorum cnm 2 kere kasılmalar dan dolayı hastaneye yattim ama durdurulur. Bu arada bende rahim ağzı uzunluğu yok artık. Tamamen açıldı. 2 cm de acilmam var. Ama 1 aydır çok şükür bişey olmadi

Canım kasılmaların nasıl oluyo tarif edebilir misin

Selamlar, bir gününüz nasıl geçiyor? Ben kendimi bildim bileli hep çalıştım dışarılardaydım. Gönlüm ise hep evdeydi :) ama şimdi evde yapacak şey bulamıyorum bir de göbeğim yüzünden rahat hareket edemiyorum. Evde nasıl vakit geçer doğuma kadar. Bir de eşim hiç bir şeye müsaade etmiyor :) yemek bile yapma diyor.

Ah canım ya yattığın halde açılma olmuyo bizimde sınavımız böyle stresli hamilelik geçirmekmiş.
Moralini yüksek tut ama en riskli haftalar geçmiş 3 cm açıklıkla aylar geçiren okudum bu forumda bizde başarcaz inş :KK60:

Yarin Dr kontrolün var. Hamilelik şekeri cikmisti bende. 15gündür diyetteytim ama birşey fark etmedi. Yarin 100grlik yukleme yapilcak. Bakalim hayirlisi, inslh insulune gerek kalmaz :KK43:

Bu arada grupta tek şeker çikan benim galiba. Başka varmi. Ayy şekerde çok fenaymis, canim çekiyor ama hic birşey yiyemiyorum, azcik bile yesem bayilcak gibi oluyom..

Yarin Dr kontrolün var. Hamilelik şekeri cikmisti bende. 15gündür diyetteytim ama birşey fark etmedi. Yarin 100grlik yukleme yapilcak. Bakalim hayirlisi, inslh insulune gerek kalmaz :KK43:

Bu arada grupta tek şeker çikan benim galiba. Başka varmi. Ayy şekerde çok fenaymis, canim çekiyor ama hic birşey yiyemiyorum, azcik bile yesem bayilcak gibi oluyom..
Benimde çıkmıştı 3 hafta çok dikkat ettim bibdahaki açlık tokluk askerine bakıldı normal çıktı ama zaten çok yüksek değildi sonrada canım bişey çektiğinde yiyorum ama abartmuyorum inşallah senin de düşer çünkü isteyipte yiyememkn sinir bozucu

Back