benimkide oyle cnm artik sinir oluyodum gecmio die de demekki normalmisBenimde oluyo canim bayagidir.geneldr sulu.arada sarimtirak ama kaşknti yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide oyle cnm artik sinir oluyodum gecmio die de demekki normalmisBenimde oluyo canim bayagidir.geneldr sulu.arada sarimtirak ama kaşknti yok
seninki tek yunurta galiba benimki cift yumurta oldugu icin ayri keselerde
Yani ben doktora gittigimde hep soruyorum normal diyo.acaba kesedenmi geliyo falan diyom ama sularida normal cikiyo kontrollerde.nedense akintilara hic takilmiyo doktorlarbenimkide oyle cnm artik sinir oluyodum gecmio die de demekki normalmis
Ne kadar belliler masalalhh arada zar var mi
Yok cnm cift yumurta bir kiz bir oglanseninki tek yunurta galiba benimki cift yumurta oldugu icin ayri keselerde
Ewet cnm belliler cift yumurta bir kiz bir erkekNe kadar belliler masalalhh arada zar var mi
masallah benim ultrasonda oyle hic ayni karede gorunmediler de ondan merak ettimYok cnm cift yumurta bir kiz bir oglan
Adalat kullanıyorum cnm 2 kere kasılmalar dan dolayı hastaneye yattim ama durdurulur. Bu arada bende rahim ağzı uzunluğu yok artık. Tamamen açıldı. 2 cm de acilmam var. Ama 1 aydır çok şükür bişey olmadiGünaydın canım daha dün aklıma geldin ne yaptı acaba diye öok şükür 31.haftaya gelmişsin maşallah.
Rahim ağzının uzunluğunun yanında dayanıklılığıda önemliymiş 2 cm daha götürür seni kasılman yok ise nidilat kullanıyor musun
Kasilmalarim oluyir arada. Açılma bebeklerin yaptığı baskıdan dolayi oldu. izmirinsani arkadasa tel no nu özel mesaj atarsan ekler cnm gruba seniAllah yardimcin olsun cnm aramizda cok bi fark yok ayni haftadayiz seninle senin acilman sancilardan dolayimi oldu rahim agzi ne durumda benim sancilarim cok oluyo ama dr rahim agzi iyi dedi acilma olarak bakmadi hic insallah dedigin gibi olur ve bebislerimiz biraz daha sabreder insallah 34 simdiki gormek istedigimiz hafta ama insallah bebislerimiz bizi utandirirda36-37.haftalarina kadar dururlar bu arada whatsapp grubumu var bende mumkunse katilmak isterim cunku burda istedigin kisiye aninda ulasamiyosun ve merak bizde cok fazla ozelliklede dogum yapacak olanlari cok merak ediyoruz ne yaptilar nasil gecti bebekler nasil neler yasadilar gibi
Adalat kullanıyorum cnm 2 kere kasılmalar dan dolayı hastaneye yattim ama durdurulur. Bu arada bende rahim ağzı uzunluğu yok artık. Tamamen açıldı. 2 cm de acilmam var. Ama 1 aydır çok şükür bişey olmadi
Canım kasılmaların nasıl oluyo tarif edebilir misin[/QUOT
Karnimin bir bölgesi sertlesiyor taş gibi oluyor .2-3 dakika sonra yumuşuyor. 2-3 dakika sonra aynı yer tekrar sertlesiyor. Acı ağrı hissetmedim ben hiç.
Bende dün bakıldı alttan elle muayene ediyor o şekilde anlıyorkizlar bu acilmayi nasil anlio doktor henuz bana hic bakmadii simdiye kadar
Benimde çıkmıştı 3 hafta çok dikkat ettim bibdahaki açlık tokluk askerine bakıldı normal çıktı ama zaten çok yüksek değildi sonrada canım bişey çektiğinde yiyorum ama abartmuyorum inşallah senin de düşer çünkü isteyipte yiyememkn sinir bozucuYarin Dr kontrolün var. Hamilelik şekeri cikmisti bende. 15gündür diyetteytim ama birşey fark etmedi. Yarin 100grlik yukleme yapilcak. Bakalim hayirlisi, inslh insulune gerek kalmaz
Bu arada grupta tek şeker çikan benim galiba. Başka varmi. Ayy şekerde çok fenaymis, canim çekiyor ama hic birşey yiyemiyorum, azcik bile yesem bayilcak gibi oluyom..
Allah razi olsun.Tesekkur ederiz.Sizin de kucaginiza almayi nasip etsin.Cok gecmis olsun ya...suan okunan ezanlar hatri hurmetine Allah'tan kizina biran once sagligina kavusmasini dilerim..