• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Canim nasılsın bende hastaneye geldim sancim çıktı eve gönderdi hiç kalkmadan yat diye sancı kaç çıktı canım yaziyodur...off çok korkuyorummmm

Simdi hastaneden ciktim sancilar hafiflemis yarin baska bi hastaneye gitcem kizimin iki hafta geri olmasini arastircaklar normal biseymi yoksa bi sorundan dolayimi gelismiyo diye Allah korusun bi sorun cikarsa ankara yada kayseriye sevk edilcem takip altinda olup zorunlu erken dogum olcak sanirim bilmiyorum cok moralim bozuk hic bisey dusunemiyorum artik dualarinizi eksik etmeyin bi sorun olmaz insallahta en azindan bi 3-4 hafta daha durur bebislerim anne karninda

Kizlar sabah 8 den beri hastanedeyim kontrole diye geldim yine sancilarim cikti yatis yaptilar koca bi serum yedim tekrar bakicaklar hala devam ediyosa ciger gelistirici igne vurcaklarmis bide kizim haftasina gore 2 hafta geride cikti onada bakilmasi icin baska hastaneye sevk edildim yarinda oraya gitcem sanirim cok moralim bozuk bu arada oglum 1,500 gr kizim 1,350 gr cikti bana dua edin insallah yatmak zorunda kalmam sancilarim dinerde ya bide oyle biseyki sancilari hissetmiyorum ben gayet iyiyim aslinda ama oyle degilmis bu daha kotu degilmi
Nasıl oldun canım. Nidilat verdiler mi. Benim sancimi o durdurdu. 2 kere de ciğer geliştirici iğne yaptılar. İnş seninki de durur. Sanci girince karnin tas gibi olur. Rahatsiz eder aslinda. Haberlerini bekliyoruz.

Nasıl oldun canım. Nidilat verdiler mi. Benim sancimi o durdurdu. 2 kere de ciğer geliştirici iğne yaptılar. İnş seninki de durur. Sanci girince karnin tas gibi olur. Rahatsiz eder aslinda. Haberlerini bekliyoruz.

Sukur iyiyim cnm zaten ben kendimi cok kotu hissetmiyodum yok nidilat vermedi dr progestan kullaniyorum ben kasilmalarin nasil oldugunu biliyorum cnm ama nst de sanci cikti dediginde hic karnimda sertlesme falan olmuyo dr da hissetmeyebilirsin diyo bende ona sasiriyorum zaten ama ara ara kasilmam oldugunda biliyorum simdi sanci cikacak diye bu benim hissettiklerimdende cok cikiyo valla son nst de cikmadi cikisimi verdi dr bakalim yarin diger dr dan ne gibi bi sonuc alcaz beni daha cok o korkutuyo suan sanci bi sekilde durduruluyo ama kizimin gelisiminde problem cikarsa ona care yok erken dogum olcakmis hepimizin hakkinda hayirlisi elimizden bisey gelmiyo malesefff

Sukur iyiyim cnm zaten ben kendimi cok kotu hissetmiyodum yok nidilat vermedi dr progestan kullaniyorum ben kasilmalarin nasil oldugunu biliyorum cnm ama nst de sanci cikti dediginde hic karnimda sertlesme falan olmuyo dr da hissetmeyebilirsin diyo bende ona sasiriyorum zaten ama ara ara kasilmam oldugunda biliyorum simdi sanci cikacak diye bu benim hissettiklerimdende cok cikiyo valla son nst de cikmadi cikisimi verdi dr bakalim yarin diger dr dan ne gibi bi sonuc alcaz beni daha cok o korkutuyo suan sanci bi sekilde durduruluyo ama kizimin gelisiminde problem cikarsa ona care yok erken dogum olcakmis hepimizin hakkinda hayirlisi elimizden bisey gelmiyo malesefff
Cok gecmis olsun canim.saglikla zamaninda gelirler insallah.Allah yardimcin olsun.hayirlisiyla bi sorun yoktur sıķıntı yapma

Kizlar merhaba hayirli olsun bebekleriniz. Benim bir sorum var sizlere cevaplarsaniz cok sevinirim 17 temmuz sat 10 agustosta yani 25. Gun beta hcg 63.73 cikti 27. Gün beta hcg 273.9 çıktı. Yani 4.5 kat artmis. Doktorum ben bu degerleri sevmedim dedi ikiz yada mol gebelik dusundurebilir dedi baska bir dr da. Dun proluton ve progestan başladık. Sizin beta hcg degerleriniz nasildi acayip mi boyle yüksekliği sizinde boyle miydi, ikiz olma ihtimali olabilir mi cok stresliyim simdiden teşekkür ederim cevaplariniz icin.

Kizlar merhaba hayirli olsun bebekleriniz. Benim bir sorum var sizlere cevaplarsaniz cok sevinirim 17 temmuz sat 10 agustosta yani 25. Gun beta hcg 63.73 cikti 27. Gün beta hcg 273.9 çıktı. Yani 4.5 kat artmis. Doktorum ben bu degerleri sevmedim dedi ikiz yada mol gebelik dusundurebilir dedi baska bir dr da. Dun proluton ve progestan başladık. Sizin beta hcg degerleriniz nasildi acayip mi boyle yüksekliği sizinde boyle miydi, ikiz olma ihtimali olabilir mi cok stresliyim simdiden teşekkür ederim cevaplariniz icin.
Salam canim mende de beta hcg deyerlerim iki qat artmisdi.ama yadimda qalmayib reqemler.mende 3- uz oldu.Azeriyem belkede yazdiqlarim sene cetin geler.indi 29 haftaliqlar

Canim selam 25.gune gore degerin cok dusuk ama aradaki fark ikiz gebelik olabilir belki.(tekil gebelikte iki kat, cogul gebelikte 3_4 kat artiyormus degerler)
Dış gebelik,mol gebelik gibi turlu turlu seyler var.
Benim bhcg ,

7.gun. 118

11.gun. 735
13.Gun. 2563 Cikmisti(3.5 kat artti)

Ikizlerle devam ediyoruz yola. Ben de üçüz mü oldu die korkmustum, ultrasonda kesinlesti. Sen de ultrasona girsen kalp atislarindan anlasilir diye dusunuyorum.

Progestan ve prolutonu birakma, dusuk olmasin diye veriliyor ben de 3 ay kullanmistim, progestana da gecen ay basladik.

Allah yardimcin olsun,kucaginizi bos birakmasin..

Son düzenleme:
Canim selam 25.gune gore degerin dusuk ama aradaki fark ikiz gebelik olabilir. Dış gebelik,mol gebelik gibi turlu turlu seyler var.
Benim bhcg. 7.gun. 118
11.gun. 735
13.Gun. 2563 Cikmisti(3.5 kat) ikizlerle devam ediyoruz yola. Ben de ucuz mu die korkmustum, ultrasonda kesinlesti. Sen de ultrasona girsen kalp atislarindan anlasilir diye dusunuyorum.

Allah yardimcin olsun,kucaginizi bos birakmasin..

Amin canim ilk bebegimizi kaybettik 22 haftalikken karnimda kalbi durdu. Cok tedirginim mol gebelik icin dusuk oran dedi dis gebeligin hic bir belirtisi yok ctesi keseyi gormek icin gidicez insallah gorunurde icim rahat eder.

Salam canim mende de bedeyerlerim iki qat artmisdi.ama yadimda qalmayib reqemler.mende 3- uz oldu.Azeriyem belkede yazdiqlarim sene cetin geler.indi 29 haftaliqlar
Benim iki kat degil 4 kattan fazla arttigi icin tedirginlik oldu. Cok sevindim senin adina sağlıkla kucagina alirsin inşallah.

Amin canim ilk bebegimizi kaybettik 22 haftalikken karnimda kalbi durdu. Cok tedirginim mol gebelik icin dusuk oran dedi dis gebeligin hic bir belirtisi yok ctesi keseyi gormek icin gidicez insallah gorunurde icim rahat eder.
Icini ferah tut canim sen, cmt ye bisey kalmamis. Insallah ultrasonda da gorursunuz. Ben de suan 22 haftaligim, allah korusun ;(
Insallah bu sefer kucaginiza almak da nasip olur...
Dusmesindeki sebep arastirildi mi?

Icini ferah tut canim sen, cmt ye bisey kalmamis. Insallah ultrasonda da gorursunuz. Ben de suan 22 haftaligim allah korusun ;(
Insallah bu sefer kucaginiza almak da nasip olur...
Dusmesindeki sebep arastirildi mi?
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim arastirildi ama hic bir sebep yok. 1000 bebekte 1 oluyormus sebepsiz. Malesef. Az kaldi canim ama zaman gecmiyor bir türlü

Beyazkure Beyazkure canımm 1828 biri 1805 de biri çıktı. Benimde kasılmam çok rahim Ağzına baktı 3.26 çıktı nst ye bağlamadı. Bağlasaydı içim rahat edecekti bide 2 hafta sonraya gün verdi
Allahtan cuma 2. Doktoruma gidicem bakalım ne diycek. Bugün benim doktor 35 36 da alıyoruz dedi bende koleztas olduğundan dolayı inş geliriz o haftalara
Sancın çıkmış çok düşünmemeye çalış canım rahim Ağzına baktımı bol su iç. Al şişeyi önüne bol bol iç. Bide magnezyum kullanıyormusun

Çok sancın olsaydı seni hayatta eve salmazdı serum bağlardı hastaneye yatırırdı belki bir iki Sancı gördü tedbir Amaçlı yaptı dinlen azcık düzelecektir

Kizlar sabah 8 den beri hastanedeyim kontrole diye geldim yine sancilarim cikti yatis yaptilar koca bi serum yedim tekrar bakicaklar hala devam ediyosa ciger gelistirici igne vurcaklarmis bide kizim haftasina gore 2 hafta geride cikti onada bakilmasi icin baska hastaneye sevk edildim yarinda oraya gitcem sanirim cok moralim bozuk bu arada oglum 1,500 gr kizim 1,350 gr cikti bana dua edin insallah yatmak zorunda kalmam sancilarim dinerde ya bide oyle biseyki sancilari hissetmiyorum ben gayet iyiyim aslinda ama oyle degilmis bu daha kotu degilmi
Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut inş saglıkla vaktinde alırsın bebişlerini kucagına

Back