.Canim nasılsın bende hastaneye geldim sancim çıktı eve gönderdi hiç kalkmadan yat diye sancı kaç çıktı canım yaziyodur...off çok korkuyorummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Canim nasılsın bende hastaneye geldim sancim çıktı eve gönderdi hiç kalkmadan yat diye sancı kaç çıktı canım yaziyodur...off çok korkuyorummmm
Canim nasılsın bende hastaneye geldim sancim çıktı eve gönderdi hiç kalkmadan yat diye sancı kaç çıktı canım yaziyodur...off çok korkuyorummmm
Nasıl oldun canım. Nidilat verdiler mi. Benim sancimi o durdurdu. 2 kere de ciğer geliştirici iğne yaptılar. İnş seninki de durur. Sanci girince karnin tas gibi olur. Rahatsiz eder aslinda. Haberlerini bekliyoruz.Kizlar sabah 8 den beri hastanedeyim kontrole diye geldim yine sancilarim cikti yatis yaptilar koca bi serum yedim tekrar bakicaklar hala devam ediyosa ciger gelistirici igne vurcaklarmis bide kizim haftasina gore 2 hafta geride cikti onada bakilmasi icin baska hastaneye sevk edildim yarinda oraya gitcem sanirim cok moralim bozuk bu arada oglum 1,500 gr kizim 1,350 gr cikti bana dua edin insallah yatmak zorunda kalmam sancilarim dinerde ya bide oyle biseyki sancilari hissetmiyorum ben gayet iyiyim aslinda ama oyle degilmis bu daha kotu degilmi
Nasıl oldun canım. Nidilat verdiler mi. Benim sancimi o durdurdu. 2 kere de ciğer geliştirici iğne yaptılar. İnş seninki de durur. Sanci girince karnin tas gibi olur. Rahatsiz eder aslinda. Haberlerini bekliyoruz.
Cok gecmis olsun canim.saglikla zamaninda gelirler insallah.Allah yardimcin olsun.hayirlisiyla bi sorun yoktur sıķıntı yapmaSukur iyiyim cnm zaten ben kendimi cok kotu hissetmiyodum yok nidilat vermedi dr progestan kullaniyorum ben kasilmalarin nasil oldugunu biliyorum cnm ama nst de sanci cikti dediginde hic karnimda sertlesme falan olmuyo dr da hissetmeyebilirsin diyo bende ona sasiriyorum zaten ama ara ara kasilmam oldugunda biliyorum simdi sanci cikacak diye bu benim hissettiklerimdende cok cikiyo valla son nst de cikmadi cikisimi verdi dr bakalim yarin diger dr dan ne gibi bi sonuc alcaz beni daha cok o korkutuyo suan sanci bi sekilde durduruluyo ama kizimin gelisiminde problem cikarsa ona care yok erken dogum olcakmis hepimizin hakkinda hayirlisi elimizden bisey gelmiyo malesefff
Salam canim mende de beta hcg deyerlerim iki qat artmisdi.ama yadimda qalmayib reqemler.mende 3- uz oldu.Azeriyem belkede yazdiqlarim sene cetin geler.indi 29 haftaliqlarKizlar merhaba hayirli olsun bebekleriniz. Benim bir sorum var sizlere cevaplarsaniz cok sevinirim 17 temmuz sat 10 agustosta yani 25. Gun beta hcg 63.73 cikti 27. Gün beta hcg 273.9 çıktı. Yani 4.5 kat artmis. Doktorum ben bu degerleri sevmedim dedi ikiz yada mol gebelik dusundurebilir dedi baska bir dr da. Dun proluton ve progestan başladık. Sizin beta hcg degerleriniz nasildi acayip mi boyle yüksekliği sizinde boyle miydi, ikiz olma ihtimali olabilir mi cok stresliyim simdiden teşekkür ederim cevaplariniz icin.
Canim selam 25.gune gore degerin cok dusuk ama aradaki fark ikiz gebelik olabilir belki.(tekil gebelikte iki kat, cogul gebelikte 3_4 kat artiyormus degerler)Kizlar merhaba hayirli olsun bebekleriniz. Benim bir sorum var sizlere cevaplarsaniz cok sevinirim 17 temmuz sat 10 agustosta yani 25. Gun beta hcg 63.73 cikti 27. Gün beta hcg 273.9 çıktı. Yani 4.5 kat artmis. Doktorum ben bu degerleri sevmedim dedi ikiz yada mol gebelik dusundurebilir dedi baska bir dr da. Dun proluton ve progestan başladık. Sizin beta hcg degerleriniz nasildi acayip mi boyle yüksekliği sizinde boyle miydi, ikiz olma ihtimali olabilir mi cok stresliyim simdiden teşekkür ederim cevaplariniz icin.
Canim selam 25.gune gore degerin dusuk ama aradaki fark ikiz gebelik olabilir. Dış gebelik,mol gebelik gibi turlu turlu seyler var.
Benim bhcg. 7.gun. 118
11.gun. 735
13.Gun. 2563 Cikmisti(3.5 kat) ikizlerle devam ediyoruz yola. Ben de ucuz mu die korkmustum, ultrasonda kesinlesti. Sen de ultrasona girsen kalp atislarindan anlasilir diye dusunuyorum.
Allah yardimcin olsun,kucaginizi bos birakmasin..
Benim iki kat degil 4 kattan fazla arttigi icin tedirginlik oldu. Cok sevindim senin adina sağlıkla kucagina alirsin inşallah.Salam canim mende de bedeyerlerim iki qat artmisdi.ama yadimda qalmayib reqemler.mende 3- uz oldu.Azeriyem belkede yazdiqlarim sene cetin geler.indi 29 haftaliqlar
Icini ferah tut canim sen, cmt ye bisey kalmamis. Insallah ultrasonda da gorursunuz. Ben de suan 22 haftaligim, allah korusun ;(Amin canim ilk bebegimizi kaybettik 22 haftalikken karnimda kalbi durdu. Cok tedirginim mol gebelik icin dusuk oran dedi dis gebeligin hic bir belirtisi yok ctesi keseyi gormek icin gidicez insallah gorunurde icim rahat eder.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim arastirildi ama hic bir sebep yok. 1000 bebekte 1 oluyormus sebepsiz. Malesef. Az kaldi canim ama zaman gecmiyor bir türlüIcini ferah tut canim sen, cmt ye bisey kalmamis. Insallah ultrasonda da gorursunuz. Ben de suan 22 haftaligim allah korusun ;(
Insallah bu sefer kucaginiza almak da nasip olur...
Dusmesindeki sebep arastirildi mi?
Kilolari kaç çıktı canım senjn bana söylemedi kilolari...sancim çıkınca karıştı hersey..Beyazkure benden 1,5 saat öncesin hsberleşelim kaç kilo bıcırıklar diye
Net bi bilgi vermedi 1600 civarı dedi gecistirdi hemen git yat felan dediKilolari kaç çıktı canım senjn bana söylemedi kilolari...sancim çıkınca karıştı hersey..
Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut inş saglıkla vaktinde alırsın bebişlerini kucagınaKizlar sabah 8 den beri hastanedeyim kontrole diye geldim yine sancilarim cikti yatis yaptilar koca bi serum yedim tekrar bakicaklar hala devam ediyosa ciger gelistirici igne vurcaklarmis bide kizim haftasina gore 2 hafta geride cikti onada bakilmasi icin baska hastaneye sevk edildim yarinda oraya gitcem sanirim cok moralim bozuk bu arada oglum 1,500 gr kizim 1,350 gr cikti bana dua edin insallah yatmak zorunda kalmam sancilarim dinerde ya bide oyle biseyki sancilari hissetmiyorum ben gayet iyiyim aslinda ama oyle degilmis bu daha kotu degilmi
Korkma canım madem doktorun dinlen dedi bol bol dinlen sllah yardımcın olsunCanim nasılsın bende hastaneye geldim sancim çıktı eve gönderdi hiç kalkmadan yat diye sancı kaç çıktı canım yaziyodur...off çok korkuyorummmm
Çok geçmiş olsun canım moralini yüksek tut inş saglıkla vaktinde alırsın bebişlerini kucagına