• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Birazdan dr gidecegim.azcik ayakta kalfigimda gogus kafesimin altinda tam orta yerde bir gerilme oluyor sanki iki yandan cekilip yirtilcak gibi.ve o durumda yan yattigimda karincalanma oluyor karinca ordusu yuruyuse cikmis gibi.ben cpcuklari yuttum heralde.dr bu sorunu nasil anlatacaginida bilmiyorum izahi yok yani.ve yuruyemiyorum o durumda daha da geriliyor.dinlenince geciyor :KK66:bana ne olup duruuu:)
Ay sabah sabah bizi guldurdun.allahda seni guldursun :oops::oops:demek yuttun cocuklari.benimkiler d3 cocuk deg8l sanirim icime canavar kacmis.bu kadar gaz ve kokudan cok affedersiniz:-)sadece 2 tane minnacik cocuk bu kadar yapamaz diyorum.bu arada 2.dr a dun karar verdim.boylece her hafta kontrolum varrrr:KK9::KK9::KK9:

Devrim hemen o gun gecti kırmızı kanama gece boyu icimde pihtilasan kan kahverengi sekilde her sildiğimde tuvalet kağıdına biraz geldi ama ertesi gun cok sukur gecti.
Cok yorgunum ve cok iştahsızim zorla yiyorum ama yedikten sonra cok rahatsız oluyorum kusmuyorum ama igreniyorum hersey kokuyor. Uc gun hep yattım ayaklarım bı donuyor bı yaniyor
Seninle aynınız biz sende ne gibi belirtiler var. Bebekler ne kadar neler gördün ultrasonda.
Tatlim cok gecmis olsun.insallah birdaha yasamazsin boyle bi kanamayi.yemekle alakali bende com tiksinmistim.dr.hic ugrasma ilk 3 sen ne yersen ye cocuk senden besleniyor.yediginin hicc onemi yok.sakin saglikli beslenecegim diye tiksinme faydali seylerden.dedigini dinledim simdilerde bulantim cooookkkk azaldi.artik faydali seyleri yiyorum

evet bugün cinsiyetleri öğrendik.birine zaten iki hafta önce erkek olabilir demişti şimdi ikisi de erkek.küçüğü kız diye tahmin ediyorduk ikisi de oğluş çıktı :) oğlan anası oluyorum :)

Edisssss saglikla büyüsünler inşallah ne güzel iki oğlan ...erkek erkeğe iki arkadas olacaklar..
Allah'a emanet olsunlar .....

Hafta da birultrason zararlı mı acaba yurt dısında cok nadir ultrasona sokuyorlarmis

iki bilinmeyen nasılsın ?
saol canım iyiyim. yeni gördüm yazdığını. dün doktora gittim bebeişleri gördük. büyük bebeğe erkek dedi. küçük olan bağdaş kurmuştu net göremedi ama kız gibi dedi. çok şükür iyiyler ama ultrason ölçümlerine baktım 4 gün geride görünüyolar. baştan tam günlerini takip ediyolardı. işlerim yoğun oldu 2-3 hafta beslenmeme dikkat edemedim. moralim bozuldu biraz inş bi sıkıntı olmaz. erken doğum riski var dedi. ben biraz ufak tefeğim zaten her doktor uyarıyor çok dikkat etmen lazım diye. senin nasıl durumlar?

evet bugün cinsiyetleri öğrendik.birine zaten iki hafta önce erkek olabilir demişti şimdi ikisi de erkek.küçüğü kız diye tahmin ediyorduk ikisi de oğluş çıktı :) oğlan anası oluyorum :)
hayırlı olsun canım bebeişlerin. sağlıkla sıhhatle kucağına al inş. gelişimleri nasıl tam günlerini takip ediyor mu?

Arkadaslar doktorunuz sizden ilk haftalar da troid kansizlik Demir falan icin tahlil istedi mi

İkiz bebek anne adayları inşallah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.
Biz ikizlerimizi büyüttük. Çok az kullandığımız ikiz bebek arabamızı satmak istiyoruz.

Simdi arkadaslar sizlere bir sorum var.12.haftada ikili test yapilmadi ikizlerde cok saglikli sonuclar olnuyor diye.dun gittigim bi dr.4 lu test icin kan aldi.kendi dr. Haftaya 3 lu test yapacagim dedi.once 4 lu yaptirip sonra 3 lu yu yaptirmak cok manasiz di mi

saol canım iyiyim. yeni gördüm yazdığını. dün doktora gittim bebeişleri gördük. büyük bebeğe erkek dedi. küçük olan bağdaş kurmuştu net göremedi ama kız gibi dedi. çok şükür iyiyler ama ultrason ölçümlerine baktım 4 gün geride görünüyolar. baştan tam günlerini takip ediyolardı. işlerim yoğun oldu 2-3 hafta beslenmeme dikkat edemedim. moralim bozuldu biraz inş bi sıkıntı olmaz. erken doğum riski var dedi. ben biraz ufak tefeğim zaten her doktor uyarıyor çok dikkat etmen lazım diye. senin nasıl durumlar?

canım beimde ilk erkek göstermişti kendini küçük için iki hafta bekledik o da erkek çıktı.ama bir çok arkadaş cinsiyette sapmalar yanılmalar olabiliceğini yazmış.sen niye moralini bozuyırsun.ben dün dr gittiğimde bebeklerimden biri 14+4 digeri 13+4 olması gerekiyordu.biri 14+3 digeri 13+0 çıktı.bende sordum böyle olmaması gerekiyordu diye ultrasonda hatalar sapmalar olabiliyor her hangi bir sorun yok dedi.hatta küçüğe her ultrasonda farklı sonuç geldi.hiç benm tarihle tutmadı.zaten erken doğum riskimiz en başından beri var hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Ay sabah sabah bizi guldurdun.allahda seni guldursun :oops::oops:demek yuttun cocuklari.benimkiler d3 cocuk deg8l sanirim icime canavar kacmis.bu kadar gaz ve kokudan cok affedersiniz:-)sadece 2 tane minnacik cocuk bu kadar yapamaz diyorum.bu arada 2.dr a dun karar verdim.boylece her hafta kontrolum varrrr:KK9::KK9::KK9:

heheh ne yapalım ya tecrübesizlik işte.etrafımda da hiç ikiz hamile olmayınca hal daha da perişan oluyor.neyse ki dra gittim.doktor sen ikiz gebesin o yüzden senin rahmin bak taa nereye geliyor diye ultrasonla gösterdi.göğüs kafesimin altına b,raz daha altına kadar.bebeklerde buraya kadar serbestçe dolaşıyorlar dedi.rahmin mide ve bağırsaklarına baskı yapıyor dedi.şuan kalbim midem bağırsaklarım iç içe yaşıyolar sanırsam :-) tekiz gebe olsaymışım şimdiki haftamda rahmim anca göbek deliğimin alt kısımlarına uzanmş olacakmış.dr haftada 1 gel mi dedi

Son düzenleme:
Arkadaslar doktorunuz sizden ilk haftalar da troid kansizlik Demir falan icin tahlil istedi mi
canım inşallh.birbirlerinin arkalarını kollayayacak iyi dost olurlar :) hamilelikle ilgili hemogram troid idrar vs testleri yaptırıyorlar genelde doktorlar. Birde hafta da bir ya da iki hafta da bir ultrason konusunda bilgim yok bende iki haftada bir gidiyorum.zararlı mı değil mi bilmiyorum ama.yurt dışında uygulama daha farklı hamilelik boyunca ultrasona 3,4 kez giriyorlarmış sanırım.bebeğinde ilk ultrasonla öğrenilme zamanı 11-12 haftalıkken oluyormuş.biz 4.haftadan itibaren görüyoruz.birde sanırım 3 ten sonra girirlen ultrason paralıymış die duymuştum

Dun kontrolde adet tarihim bir hafta geriye gitti.ultrasonda farkli adet tsrihime gore farkli zamanlar cikiyor.bebeklerimin kac haftalik oldugunu nasil hesaplayacagim.ileriki aylarda da boyle degisiklikler olacak mi?

Dun kontrolde adet tarihim bir hafta geriye gitti.ultrasonda farkli adet tsrihime gore farkli zamanlar cikiyor.bebeklerimin kac haftalik oldugunu nasil hesaplayacagim.ileriki aylarda da boyle degisiklikler olacak mi?
canım sen ultrasona göre tut hesabını.benim her iki bebeğimin ultrason tarihi farklı olduğu gibi son adet tarihimle de ikiside tamamen alakasız.biri son adetimden 4 gün önce diğeri ise son adet tarihimden 5-6 gün sonra oluşmuş görünüyor;)

canım sen ultrasona göre tut hesabını.benim her iki bebeğimin ultrason tarihi farklı olduğu gibi son adet tarihimle de ikiside tamamen alakasız.biri son adetimden 4 gün önce diğeri ise son adet tarihimden 5-6 gün sonra oluşmuş görünüyor:KK66:

Tesekkurler cevap icin.cok ilgincmis adet tarihinden once ve sonra olmasi.daha neler ogrenecegim bakalim.benimkilerde gecen hafta uc gun vardi aralarinda bu hsfta bir gune dusmus.her kontrolde de degisiyor bunlar sanirim.

Arkadaslar bende 30 haftalik ikiz hamilelik geçiriyorum. 3 gün önce erken doğum tehdidi ile hastahane ye yattım nidilat diye bi ilaç var doğum kasılması ni bu ilaç önlüyor Muş ama ilacı bulamıyorum. Sağlık bakanlığın dan gelecek haberi bekliyorum. 1.5 cm de açılmam var.herkes dikkatli ve temkinli davransin.kimsenin bu sıkıntıları yaşamasını istemem

Arkadaslar bende 30 haftalik ikiz hamilelik geçiriyorum. 3 gün önce erken doğum tehdidi ile hastahane ye yattım nidilat diye bi ilaç var doğum kasılması ni bu ilaç önlüyor Muş ama ilacı bulamıyorum. Sağlık bakanlığın dan gelecek haberi bekliyorum. 1.5 cm de açılmam var.herkes dikkatli ve temkinli davransin.kimsenin bu sıkıntıları yaşamasını istemem

İnsallah ilaci en kisa surede bulabilirsin.bebeklerin de 37.haftadan once dogmazlar insallah.30.haftaya kadar ayakta mi gecirdin vaktini yatarak mi?bundan sonra hic kalkmaman lazim.

Inşallah bende ole umut ediyorum ama gelmekte acele ediyorlar.ben malesef ki hareketleri mi kısıtlama dim bütün islerimi yaptım şimdi tuvalet ihtiyacı dışında kalkmam yasak.bebeklerini düşünen dikkat etsin benim hata mi yapmayın

Back