• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

heheh ne yapalım ya tecrübesizlik işte.etrafımda da hiç ikiz hamile olmayınca hal daha da perişan oluyor.neyse ki dra gittim.doktor sen ikiz gebesin o yüzden senin rahmin bak taa nereye geliyor diye ultrasonla gösterdi.göğüs kafesimin altına b,raz daha altına kadar.bebeklerde buraya kadar serbestçe dolaşıyorlar dedi.rahmin mide ve bağırsaklarına baskı yapıyor dedi.şuan kalbim midem bağırsaklarım iç içe yaşıyolar sanırsam :-) tekiz gebe olsaymışım şimdiki haftamda rahmim anca göbek deliğimin alt kısımlarına uzanmş olacakmış.dr haftada 1 gel mi dedi
Tabi ya.dr.ultrasonla muayene ederken gogsumun altindan bi basliyo butun yanlarima falan bakiyo.her tarafimizda cocuk var cok sukur.rahat rahat dolassin kuzular.2 dr.var ya 15 gunde bir birine 15 gunde bir otekine olunca her hafta kontrol oluyo:KK24:simdilik tamamda 27 den sonra haftada bir gelirsin dediler o zaman ne yapacagim bilmiyorum:KK73::KK73:neyse bi o gunler olsun hayirlisiyla:nazar:

Arkadaslar bende 30 haftalik ikiz hamilelik geçiriyorum. 3 gün önce erken doğum tehdidi ile hastahane ye yattım nidilat diye bi ilaç var doğum kasılması ni bu ilaç önlüyor Muş ama ilacı bulamıyorum. Sağlık bakanlığın dan gelecek haberi bekliyorum. 1.5 cm de açılmam var.herkes dikkatli ve temkinli davransin.kimsenin bu sıkıntıları yaşamasını istemem
Arkadaslar bende 30 haftalik ikiz hamilelik geçiriyorum. 3 gün önce erken doğum tehdidi ile hastahane ye yattım nidilat diye bi ilaç var doğum kasılması ni bu ilaç önlüyor Muş ama ilacı bulamıyorum. Sağlık bakanlığın dan gelecek haberi bekliyorum. 1.5 cm de açılmam var.herkes dikkatli ve temkinli davransin.kimsenin bu sıkıntıları yaşamasını istemem
Insallah biraz daha dururlar canim.benim dr.32 .haftani doldurdun mu korkma demisti.acilman devam ederse ciger gelistirici igne yaptir.bircok insan cok faydasini gordugunu soyluyor.ben dogumla ilgili bir yerde calisiyorum.ikiz dogumlarda hep soruyorum.1 2 istisna disinda 30 31.haftalarda dogum gerceklesiyor.dedigin gibi herkes duzenli istirahat tavsiye ediyor.

canım beimde ilk erkek göstermişti kendini küçük için iki hafta bekledik o da erkek çıktı.ama bir çok arkadaş cinsiyette sapmalar yanılmalar olabiliceğini yazmış.sen niye moralini bozuyırsun.ben dün dr gittiğimde bebeklerimden biri 14+4 digeri 13+4 olması gerekiyordu.biri 14+3 digeri 13+0 çıktı.bende sordum böyle olmaması gerekiyordu diye ultrasonda hatalar sapmalar olabiliyor her hangi bir sorun yok dedi.hatta küçüğe her ultrasonda farklı sonuç geldi.hiç benm tarihle tutmadı.zaten erken doğum riskimiz en başından beri var hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
içimi rahatlattın canım. biraz vicdan azabı çekiyodum beslenemedim oondan geri kaldılar diye düşünmeye başlamıştım. erken doğum da düşündürüyor beni

geçmiş olsun arkadaşım. inş. ilacı bulursun. erken doğum kasılmasının belirli bi sebebi var mı durduk yere mi oldu

Insallah biraz daha dururlar canim.benim dr.32 .haftani doldurdun mu korkma demisti.acilman devam ederse ciger gelistirici igne yaptir.bircok insan cok faydasini gordugunu soyluyor.ben dogumla ilgili bir yerde calisiyorum.ikiz dogumlarda hep soruyorum.1 2 istisna disinda 30 31.haftalarda dogum gerceklesiyor.dedigin gibi herkes duzenli istirahat tavsiye ediyor.

Evet canım bende ole duyuyorum hep.ciğer geliştirici iğne yaptılar sancıları çok yüksek çıkıyor du nst cihazında.rabbim herkesin yardımcısı olsun Anne olmak kolay deil mis onu öğreniyoruz.

Insallah arkadaşım.iki hafta önce idrar testinde iltihap çıktı Dr. Ilac verdi.Ecz bayan bunu içme bebeklerin zarar görmesin papatya falan iç gecer dedi vermedi ilacı iltihap bu sure zarfında çoğalmış ve doğumu tetikledi malesef ve ben bir gece doğum sancısı cekmisim bilmeden acilma da o sebeple oldu ağrılarınız gecmezse ihmal etmeyin geçer diye düşünmeyin...

Insallah arkadaşım.iki hafta önce idrar testinde iltihap çıktı Dr. Ilac verdi.Ecz bayan bunu içme bebeklerin zarar görmesin papatya falan iç gecer dedi vermedi ilacı iltihap bu sure zarfında çoğalmış ve doğumu tetikledi malesef ve ben bir gece doğum sancısı cekmisim bilmeden acilma da o sebeple oldu ağrılarınız gecmezse ihmal etmeyin geçer diye düşünmeyin...
çok geçmiş olsun,hala ilacı bulamadın mı?ve hala hastanede mi yatıyorsun?bende ikiz hamileyim

Teşekkürler. Hayır taburcu oldum ama yataktan kalkmamam gerekiyor mus.ilaç hastahane nin verdiği kadar var bikaç gün yetecek çünkü 4 saatte iciliyor çabuk bitecek sonrası ne olacak bilmiyorum artik

Teşekkürler. Hayır taburcu oldum ama yataktan kalkmamam gerekiyor mus.ilaç hastahane nin verdiği kadar var bikaç gün yetecek çünkü 4 saatte iciliyor çabuk bitecek sonrası ne olacak bilmiyorum artik
aslında bu ilacı çok kişi kullanıyor bende dr uma sormayı düşünüyordum ilerleyen haftalarda,hangi şehirdesin?yakın yerlerden de sorsaydın

Istabuldayim. Şehir dışında bile sorduruyoruz ama bulamadik.amcam başhekim bi hastanede o sağlık Bakanlığından istedi bakalım cevap bekliyoruz.progestan da verdi dr ama o nidilat kadar etkili degilmis.

Istabuldayim. Şehir dışında bile sorduruyoruz ama bulamadik.amcam başhekim bi hastanede o sağlık Bakanlığından istedi bakalım cevap bekliyoruz.progestan da verdi dr ama o nidilat kadar etkili degilmis.
progestanı bende kullanıyorum günde 2 tane,ben sakaryadayım evden pek çıkmıyorum ama çıkarsam burdan sorarım,çok yaygın kullanılan bir ilaç ve çok önemli nasıl olmuyor,inşallah bulabilirsin canım Rabbim yardımcımız olsun ikiz gebelik cidden sıkıntılı,hep tedirginlikle geçiyor,cinsiyetleri ne senin kuzuların?bizimkiler kız:)

progestanı bende kullanıyorum günde 2 tane,ben sakaryadayım evden pek çıkmıyorum ama çıkarsam burdan sorarım,çok yaygın kullanılan bir ilaç ve çok önemli nasıl olmuyor,inşallah bulabilirsin canım Rabbim yardımcımız olsun ikiz gebelik cidden sıkıntılı,hep tedirginlikle geçiyor,cinsiyetleri ne senin kuzuların?bizimkiler kız:)

Benim kiler de kız.ilk 3 ay duşuk riskim vardı progestan kullandım. 30 haftalik olduk bu sıkıntı çıktı vardır bi Hayır diyorum rabbim en güzel şekilde ayarlamısır. Tevekkül etmekten başka birsey gelmiyor.ilginize teşekkür ederim ama bol bol istirahat edin yormayi n sakin kendinizi.

Benim kiler de kız.ilk 3 ay duşuk riskim vardı progestan kullandım. 30 haftalik olduk bu sıkıntı çıktı vardır bi Hayır diyorum rabbim en güzel şekilde ayarlamısır. Tevekkül etmekten başka birsey gelmiyor.ilginize teşekkür ederim ama bol bol istirahat edin yormayi n sakin kendinizi.
bende genelde evdeyim zaten,raporluyum en baştan beri çalışmıyorum,ama sen de korkma bana dr sürekli 28-30. haftaları bir görelim rahat edeceğiz diyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Amin insallah herkes sagliklica kavussun evlatlarina.Çok küçükler daha biri 1200 gr diğeri 1400 gr 34. Haftayı görebilmek istiyorum ama elimizde olan bişey deil.inşallah sıkıntısı z doğumu olur tüm anne adaylarının.

Back