• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Amin insallah herkes sagliklica kavussun evlatlarina.Çok küçükler daha biri 1200 gr diğeri 1400 gr 34. Haftayı görebilmek istiyorum ama elimizde olan bişey deil.inşallah sıkıntısı z doğumu olur tüm anne adaylarının.
İnsallah sikintisiz atlatirsin bu donemi bebeklerin sag salim elinde olur.sen bol bol konus onlarla elma dersem cikin armut dersem cikmayin de:)annecik sozu dinlesinler

Arkadaslar bende 30 haftalik ikiz hamilelik geçiriyorum. 3 gün önce erken doğum tehdidi ile hastahane ye yattım nidilat diye bi ilaç var doğum kasılması ni bu ilaç önlüyor Muş ama ilacı bulamıyorum. Sağlık bakanlığın dan gelecek haberi bekliyorum. 1.5 cm de açılmam var.herkes dikkatli ve temkinli davransin.kimsenin bu sıkıntıları yaşamasını istemem

Selam arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Korkma hiç bir şey olmaz inşallah. Bende 26. Hafta dan bu yana Adalat crono kullanıyorum. Nidilat yok piyasada .Bu mudavimi nidilat ın. şu ana kadar hiç sorun yaşamadım şükürler olsunn. Umarım hepimiz sağlık la alırız minisleri kucagımıza.

Selam arkadaşım. Çok geçmiş olsun. Korkma hiç bir şey olmaz inşallah. Bende 26. Hafta dan bu yana Adalat crono kullanıyorum. Nidilat yok piyasada .Bu mudavimi nidilat ın. şu ana kadar hiç sorun yaşamadım şükürler olsunn. Umarım hepimiz sağlık la alırız minisleri kucagımıza.

Size de geçmiş olsun.evet nidilat yok malesef.hafta içi bitiyor ilaç belki benim doktorum da o ilacı verir.inşallah rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın. Zor günler geride kalır bebislerimizi kucagimza alınca. .

Size de geçmiş olsun.evet nidilat yok malesef.hafta içi bitiyor ilaç belki benim doktorum da o ilacı verir.inşallah rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın. Zor günler geride kalır bebislerimizi kucagimza alınca. .
Canım benim şuan seni en iyi anlayab benim 30 hafta4 günlük oldu kızlarım geçen hafta çok hafif bi agrıyla gittim doktora sancı çıktı nst de hemde şiddetli 6 dk da bir sancı ama ben hissetmyrdum göndermediler doğum her an başlayabilir diye üç gün yattım nidilata başladım ama eşim öncr bulamadı bür gün hastanenin verdiğni içtim sonra kırıkkaleden gitti buldu aynı senin gibi tüm türkiyeye haver yolladıktanıdıklara bakalım bi kaç yerden gelecek eger bana fazla gelirse sana mutlaka gönderirim bi kutı da olsa buarada bende istanbuldayım ittiatta olalım srninle haftalarımızda aynı bbişerimzdr kız:)

Arkadaslar bende 30 haftalik ikiz hamilelik geçiriyorum. 3 gün önce erken doğum tehdidi ile hastahane ye yattım nidilat diye bi ilaç var doğum kasılması ni bu ilaç önlüyor Muş ama ilacı bulamıyorum. Sağlık bakanlığın dan gelecek haberi bekliyorum. 1.5 cm de açılmam var.herkes dikkatli ve temkinli davransin.kimsenin bu sıkıntıları yaşamasını istemem
Cok gecmis olsun. Evden pek cikmiyorum ama cikacak olursam mutlaka sorarim ankarada da . Ins en kisa zamanda her sey yoluna girer. Fark etmiyoruz ama ikiz gebelik gercekten zor. Cok dikkatli olmaliyiz. Ben de hic dikkat etmiyorum su an 28 haftadayim. Sizleri duydukca dikkat etmem gerektigini fark ediyorum. Tekrardan cok gecmis olsun.

Canım benim şuan seni en iyi anlayab benim 30 hafta4 günlük oldu kızlarım geçen hafta çok hafif bi agrıyla gittim doktora sancı çıktı nst de hemde şiddetli 6 dk da bir sancı ama ben hissetmyrdum göndermediler doğum her an başlayabilir diye üç gün yattım nidilata başladım ama eşim öncr bulamadı bür gün hastanenin verdiğni içtim sonra kırıkkaleden gitti buldu aynı senin gibi tüm türkiyeye haver yolladıktanıdıklara bakalım bi kaç yerden gelecek eger bana fazla gelirse sana mutlaka gönderirim bi kutı da olsa buarada bende istanbuldayım ittiatta olalım srninle haftalarımızda aynı bbişerimzdr kız:)

Duyunca üzülüyorum aynı şeyleri yaşamış olsak da.gecmis olsun size de.ayni şeyleri yaşamısiz. Sizin normal yolla mi gebeliğiniz. Bu problemler neden oluyor anlayamadım. Ben ilacı temin edemedim iki güne bitecek haber bekliyorum hala.ve ilacı icme digimde sancılarım oluyor.bulursam size de haber veririm mutlaka.progestan kullanıyor musunuz siz de.

Cok gecmis olsun. Evden pek cikmiyorum ama cikacak olursam mutlaka sorarim ankarada da . Ins en kisa zamanda her sey yoluna girer. Fark etmiyoruz ama ikiz gebelik gercekten zor. Cok dikkatli olmaliyiz. Ben de hic dikkat etmiyorum su an 28 haftadayim. Sizleri duydukca dikkat etmem gerektigini fark ediyorum. Tekrardan cok gecmis olsun.

Çok teşekkürler. Birbirimizin neler yaşadığını bilelim ki tedbir alalım tabi her hamilelik farklı.hersey yolunda gidecek zamanında sağlıklı bir doğum yapıcam diye düşünün. Kendinizi olumsuz şeylere adapte etmeyin.sikintisiz geçirir siniz kalan haftaları inşallah.

Duyunca üzülüyorum aynı şeyleri yaşamış olsak da.gecmis olsun size de.ayni şeyleri yaşamısiz. Sizin normal yolla mi gebeliğiniz. Bu problemler neden oluyor anlayamadım. Ben ilacı temin edemedim iki güne bitecek haber bekliyorum hala.ve ilacı icme digimde sancılarım oluyor.bulursam size de haber veririm mutlaka.progestan kullanıyor musunuz siz de.
Canım aynen bende senin yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmşım gibi hissettim çnkü aynı şeyleri yaşadım beş gün önce şimdi annemde kalıyrm bol bol yatyrm progestanı ilk aylarda kullanmştm sonra pruloton iğne kullandım şimdi sadece o hastanede kalma olayından sonra nidilat kullanyrm bide magnezyum bende haber beklyrm gelecek galiba eğer fazla gelirse dana mutlaka yollarım canım sende dikkat et dinln soluna yatmaya çalş genelde buarada evet normal yolla seninki tüp mü?

Canım aynen bende senin yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmşım gibi hissettim çnkü aynı şeyleri yaşadım beş gün önce şimdi annemde kalıyrm bol bol yatyrm progestanı ilk aylarda kullanmştm sonra pruloton iğne kullandım şimdi sadece o hastanede kalma olayından sonra nidilat kullanyrm bide magnezyum bende haber beklyrm gelecek galiba eğer fazla gelirse dana mutlaka yollarım canım sende dikkat et dinln soluna yatmaya çalş genelde buarada evet normal yolla seninki tüp mü?

Korkudan yataktan çıkmiyorum yemek ve tuvalet ihtiyacı dışında. Ben enfeksiyon kapmisim sabah akşam iğneden vuruluyor.kan düşük doğumda sıkıntı cikarir diye kan ilacı da aliyorum. Magnezyum aynen kullaniyorum. Bana da annem bakıyor. Bizde bikaç şehirden haber bekliyoruz.birbirimizle iletişim içinde olalım. Çok saolasin canim dikkat et bebişlerine ve kendine.

Merhabalar adetten 5 gün önce silik çizgi çıkınca 3 gün öncesinde kan verdim bhcg 225 çıktı.
1 hafta sonrasında yani dün 3500 küsür çıktı ve ikizlere gebe olduğumu öğrendim. Böylece aranıza katılmış oldum :)
Günaydınlar herkese :)

kaçıncı haftanızda ikiz olduğunu öğrendiniz

Hafta da birultrason zararlı mı acaba yurt dısında cok nadir ultrasona sokuyorlarmis

bebeğe zararını bilmem ama anneyi o sürülen solüsyon tüylendiriyo. Doktorum söyledi. benim ki kaliteli korkma dedi ama muayene sonrası hemen lavaboda ıslak mendille temizleyip eve varınca duş alıyorum

geçmiş olsun arkadaşım. inş. ilacı bulursun. erken doğum kasılmasının belirli bi sebebi var mı durduk yere mi oldu
ben o ilaç yüzünden neler yaşadım keşke bende bulamasaydım. normalde hiç tansiyon diye bişey bilmem ama arada düşerdi bu ilacı bi aldım ne olduğunuda anlamadım deprem oluyomuş gibi kafamı yerden kaldıramdım meğerse tansiyon 24 e 16 olmuş. sonrasında doktorumu değiştimyeni doktorum da ilacı değiştirdi prepar diye bir ilaç verdi.yani erken doğum tehditi için bir ilaç varken nidilatı niye veriyosun neymiş yan etkisinden faydalanmak için normalde bu ilaç tansiyon ilacıymış devlet kaldırmış ama dinleyen kim ? doktora gitmeyelim diye bide eşime ısrar ettim ne bileyim tansiyon? daha önce hiç böyle bişey yaşamamıştımki 22 yaşındaydım

Çok geçmiş olsun.Umarım tez zamanda atlatırsın.Sabret canım az kaldı.Dualarım sizinle

Back